Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Saskaņas biedri pulcējas kongresā

Sestdien viesnīcā Radisson Blu Hotel Latvija notiek sociāldemokrātiskās partijas (SDP) Saskaņa kongress, kurā plānots apspriest valsts aktuālākās problēmas un izstrādāt pieeju to risināšanai. SDP Saskaņa ir politiskās apvienības _Saskaņas centrs _sastāvā.

SDP Saskaņa kongresa delegāti plāno apspriest tādu sociālekonomisko problēmu risināšanu kā augstais bezdarba līmenis, lielas sabiedrības daļas slīgšana nabadzībā un sabiedrības sociālās noslāņošanās padziļināšanās, pensijas vecuma paaugstināšanas izraisītie riski un iespējas tos mazināt, reformējot veselības aizsardzības sistēmu, trūkumi izglītības sistēmā, kad tiek sagatavoti speciālisti, kuri nespēj atrast sev pielietojumu darba tirgū.

Saskaņa arī plāno sniegt savu plānu tautsaimniecības eksporta iespēju paaugstināšanai, izstrādāt savu programmu demogrāfiskās krīzes pārvarēšanai, apspriest iespējas, kā valsts varētu palīdzēt jaunajām ģimenēm pirmā mājokļa iegādē.
Saskaņa iestājas par to, lai tiktu paplašinātas iedzīvotāju iespējas piedalīties svarīgu jautājumu izlemšanā valsts un pašvaldību līmenī, un ierosinās konkrētus mehānismus šī mērķa sasniegšanai. Tiks sniegts arī vērtējums tai politikai, ko īsteno valsts attiecībā pret nacionālajām mazākumtautībām, kā arī apskatītas citas problēmas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas