Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Vienoti Latvijai kongresā pulcējas daudz pazīstamu ļaužu

Uz partijas Vienoti Latvijai kongresu, kurā par partijas līderi paredzēts ievēlēt Aināru Šleseru, pulcējušies vairāki sabiedrībā pazīstami ļaudis, novēroja portāls Diena.lv.

Kongresu apmeklē kādreizējais Saeimas spīkers un TB/LNNK politiķis Jānis Straume, Ainārs Šlesers, partijas vadītājs Mareks Zeltiņš, Gods kalpot Rīgai biedrs ķirurgs Jānis Zaržeckis, Latvijas Pensionāru federācijas vadītājs Andris Siliņš, kādreizējais Latvijas Tautas frontes aktīvists, Augstākās padomes un Saeimas deputāts Vladlens Dozorcevs, kādreizējais parlamentārietis Vents Balodis un citi.

Pasākumā reģistrējies 91 delegāts, kas ir 29% no partijas biedru skaita, kongress ir lemttiesīgs. Pasākumu ievadīja ar dziesmu Nevis slinkojot un pūstot.

Jau vēstīts, ka partija Vienoti Latvijai, kuras kongress sestdien notiek Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā, cer līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām apvienot reģionālās partijas un piedāvāt nacionālu izlīgumu, intervijā aģentūrai LETA pauž kādreizējais ministrs un Saeimas deputāts Ainārs Šlesers, kurš atgriezies aktīvajā politikā, iestājoties šajā partijā.

Kongresā Šlesers kandidēs uz līdera vietu partijā, kurai patlaban ir kopumā 12 pārstāvji Ilūkstes, Krāslavas, Viļakas, Viļānu, Madonas, Ropažu un Dagdas novada, kā arī Rēzeknes pilsētas domē.

Šlesers pastāstīja, ka šīs Rēzeknē dibinātās partijas vadība viņu uzrunāja pirms vairākiem mēnešiem. Šie cilvēki esot ieinteresēti partiju attīstīt. Viņi saprotot, ka, nepieaicinot savās rindās cilvēkus ar politisko pieredzi, ar zināmu atpazīstamību, kuriem ir konkrēts redzējums, vīzija par valsts turpmāko attīstību, partija Vienoti Latvijai tā arī paliks tikai reģionāla partija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas