Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Vienotība aicina ZZS un NA Rīgā veidot kopīgu sarakstu uz vēlēšanām (papildināts 13:33)

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pa ilgiem laikiem - pateikt, pasacī
p
Visu cieņu Piebalga kungam, taču par to, kas Rīgā paveikts bez viņa un "Vienotības" - gods balsot par, kā Pulks saka, Ušakova/Amerika tandēmu. Ja varētu, tad 3x ... Jātazīst, ka Pulka politiskā kultūra gan, strādājot "7"darbavietās ir stipri uzlabojusies, jo neķengājās, bet pieklājīgi norunāja par kļūdu.Bet balsot - tikai un vienīgi par tagadējiem Rīgas saimniekiem, par skaistajiem parkiem,sociālajām mājām, Ziemeļblāzmu, Mākslas muzeju u.t.t. un tā joprojām... Gods balsot par īstajiem Rīgas saimniekiem, kurus esam, beidzot sagaidījuši. Varbūt, ka tas ir nežēlīgi, jo darbs ir grūts un muļķu/nelabvēļu daudz, taču balsošu tikai un vienīgi par Ušakova/Amerika tandēmu. Sirsnīgi apsveicu Saeimas deputātus ar kārtējo gaidāmo algas pielikumu. Piebildīšu, ka arī es uzskatu Šadurski par, aiz labklājības uztūkušu,ciniķi, taču atbalstu viņa iniciatīvu nenoslogot skolēnus ar mājasdarbiem. To, kas nepieciešams mācību vielas apgūšanai, padarīt stundā. Nopelni to savu algu, skolotāj! Vecākiem, vēlu pārnākot no darba, vairs nav ne laika, ne spēka stāties pie mācību vielas apstādes. Un, pareizi, bērnudārzā jāspēlējas, pēc iespējas,vairāk ārā... Neatņemsim bērniem bērnību! Paeizi! Šs tas jau mainās uz labu, bet no 6 gadiem skolā - nē, nekad! Mammas, mīliet savu bērnus! Klausos, ka Saeima "uzkritusi" Valsts kancelejas direktoram Krieviņam. Arī ,laikam,veic reformas un "uzkāpis" kādai peinebrgai ar šicainu aizmuguri "uz kājas"... Sen bija laiks izšķirot, kas strādā Valsts kancelejā. Skatos, padomju laika radiste sēž kā sēdējusi pie Ministru kabineta sēžu zāles durvīm. Un viss tas kaut kā sakoncentrējies vienā peinberģiskā departamentā... Kaut jau nu šis nebūtu tas gadījums, kā Godmaņa kungs teica: "Kas veica reformas, tas jau vairs nestrādā..."Vienīgais mierinājums - pragmatisks, mierīgs premjers...
citronene
c
Pa leckis muld. Ar moskaļiem var runāt kā ienāk prātā, jo nav aprēķināmi. Var runāt pazemīgi un dabūt iekšā, citreiz var uzbļaut un panākt ko vēlas. Nekad neko nevar zināt. Aziatčina ar Putinhana vezīru Oniscenko?
senleja
s
Kādi ebreji Ukrainas rietumos? Ļvovas apgabals - 95% ukraiņu Aizkarpatija - 80% ukraiņu Volīnija - 97% ukraiņu Ivanofrankivska - 97% ukraiņu Ternopiļa - 98% ukraiņu ..... ..... Varbūt tieši tāpēc tur ir mierīgi, ka tur ir daudz ukraiņu
PAR SASKANU!
P
Tikaj un vienigi!
vilis
v
Pareiza doma.Pilsoņu nevienprātība izdevīga ienaidniekiem
Jā, jā, vajag zagļus no Vienotības
J
Atkal jauna "Vienotība" (vecās Vienotības drupas+NA+ZZS), jo vecā Vienotība jau sabrukusi (rižās un kampera sapnis!)
  • 4
  • 9
Sarmīte
S
Krievi nāk! (Vienotība smirdēt sāk!)
Dr.xy
D
Viss tacu ir tik vienkarsi ,atliek vienigi izpildit Starptautiskos un LV likumus ,par okupacijas seku likvidesanu.LV Kriminallikuma 72.pantu un 74.pantu par genocida,noziegumu pret cilveci,noziegumu pret mieru un kara nozieguma attaisnosana,viltojot un izplatot sabiedriskaja telpa vestures viltojumus.Sadarbibu ar naidigu valsti,ar noluku iznicinat Valsts neatkaribu.Pie Valsts nodevibas skaitas ari komerciala darbiba,ja ta apdraud Valsts ieksejo vai arejo drosibu. Vai visus sos noziegumus neveic ES un NATO Valsti Latvija kremla cekistu politiska apvieniba Vienota Launuma Imperija & GKR & Bela Russ,un daleji ari "zalie " NATO ienaidnieki no Puzes bunkura ?
ta nu gan
t
Vai partijas, kad tās ir topā, arī ir iedomājamas izsakam tādu priekšlikumu? Vai jūs varat iztēloties, ka pirms 2010.gada vēlēšanās Vienotība izsaka šādu priekšlikumu NA? Tagad, kad V ir politiskais līķis, tiek dāsni piedāvāts NA (Visu Latvijai), kas pamazām līdusi ārā no saviem ap 5%, būt par slīcēju glābēju.
vēlētāja jautājums
v
Pastāsti, kaut ko par Glupo nelieti un savas bandas NOZIEGUMIEM PRET TAUTU UN VALSTI, LOPS. (tās nav kļūdas, bet kukulkāru varas turētāju apzināti noziegumi)
un ar ko
u
Viņi atšķiras no mafijas, ko?
kailā patiesība
k
BEIDZOT TAČU VISIEM JĀSAPROT, KA VIENOTĪBAI, KĀ BRIESMĪGU VALSTS UN TAUTAS NODEVĒJU UN ŠAUSMĪGU NOZIEDZNIEKU BANDAI, NE POLITISKAI PARTIJAI, EJAMS TIKAI VIENS CEĻŠ UZ POLITISKO MĒSLAINI, BET OBLIGĀTI GAR KARĀTAVU KALNIŅU.
vaimanājošais Piebalgs
v
... Mūžīgi atcerēsimies pērkamo mē... uzvārdus.
  • 7
  • 9
Vārds
V
Gatavi uz visu, lai tikai paliktu pie siles. Gan jau Soross arī naudiņu atlicinās. Galvenais, lai turpina būt ļoti paklausīgi.
non
n
tā nav pareiza taktika, labāk jau lai paliek, kā ir, jo tad cenšas abas puses. Lai taču NA un ZZS tiek galā ar "sajāto" izglītību, veselību un rindu citu valsts pārvaldei piekrītošo cūcību. Savukārt, SC, lai sūri pūlas rīdzenieku interesēs, jo pašreiz RD nav sliktākie laiki, ja salīdzina kā tur,savulaik, smēla "Saimnieks", "Latvijas ceļš", "Tautas partija" LSDSP un "Jaunais laiks".
....
.
vieni paši ar Pulku un Ēlerti priekšgalā nesavāks 5 %
Nē!
N
Tas būtu pilnīgi nepareizi! NA ir gluži pretēja nostādne kangariskajiem ZZS un Vienotībai, piemēram, bēgļu jautājumā, krievu skolu jautājumā utt...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas