Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vienotība apvieno spēkus ar partijām no Valmieras, Kuldīgas un Tukuma

Jaunā apvienībā, kuru partija Vienotība veido, gatavojoties šoruden gaidāmajām Saeimas vēlēšanām, pievienojušās partijas Valmierai un Vidzemei, Kuldīgas novadam un Tukuma pilsētai un novadam. Par to sestdien partijas domes sēdē paziņoja politiskā spēka vadītājs Arvils Ašeradens. Viņš uzsvēra, ka apveinība būšot "pamats kopīgam darbam, kurā vienojošais būs mērķis, vērtības un vīzija par Latviju".

Partijas domes sēdē klātesošos uzrunāja arī visu trīs reģionālo partiju līderi, apliecinot gatavību turpināt sadarboties ar Vienotību.

"Jo būs stiprāki reģioni, jo stiprāka valsts," komentēja partijas Valmierai un Vidzemei valdes priekšsēdētājs un Valmieras mērs Jānis Baiks. Baiks arī izteica atbalstu Ašeradenam par jauno obligātās iepirkuma komponentes (OIK) finansēšanas modeli, norādot, ka Valmierā strādājošie ražošanas uzņēmumi ar ieviesto kārtību esot apmierināti.

Jāatgādina gan, ka tieši OIK jautājums kļuvis par sadursmes punktu parlamentā, Saeimas opozīcijai brīdinot Ašeradenu, ka tās prasīs demisiju, ja līdz martam netiks atrisinātas OIK finansēšanas modeļa radītās problēmas. 

Laikraksts Diena piektdien vēstīja, ka Saeimas opozīcijas partijas un lauksaimnieki faktiski iedzinuši Ašeradenu stūrī.

Jau ziņots, ka sestdien, 17. februārī, notiek Vienotības domes sēde, kurā partijas vadība apspriež atjaunoto vērtību deklarāciju un gatavošanos Saeimas vēlēšanām.

Top komentāri

TautasAtmiņa
T
neaizmirstiet reira, straujumas, dombrovska, šadurska, rinkēviča, ašerādena, āboltiņas, pūces, arābu rikšotāja ar harēmu u.c. "vienotības" un tās klonu pret Latviju, tās tautu, kultūru, bērniem un ģimenes vērtībām pastrādāto un nebalsojiet ne par vienu sarakstu kur viņi būs iekšā!
Vienotības solījums
V
Apņemamies ieviest arī OIK3, OIK4, 5 un tik, cik vien tu spēsi samaksāt glupā tauta!
Kangaru nelieši grupējas un pārorga
K
Tautas dziļi nicināmo kampēju, siles rukšu un nodevēju-praidistu partija "vienotība" vēl cer uz idiņu un uzpirkto balsīm! Nekaunīgo draņķu galvenās cerības ir tikai uz kukuļiem , nevis uz balsotājiem!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas