Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Vienotības kampaņu veidotājs McCann vairs nekonsultēs partijas

McCann grupa, kas veidojusi vairākas partijas Vienotība reklāmas kampaņas, pieņēmusi lēmumu gaidāmajā vēlēšanu ciklā nekonsultēt nevienu politisko spēku, mārketinga un sabiedrisko attiecību vortālu_ 7guru.lv informējis McCann WorldGroup Riga valdes priekšsēdētājs Ainars Ščipčinskis."McCann ir palīdzējis izveidot spēcīgu zīmolu Vienotība.

_ Taču darbs ar politiskajām partijām ir grūts un ļoti laikietilpīgs," pārtrauktās attiecības ar vienu no lielākajām Latvijas politiskajām partijām skaidroja A. Ščipčinskis, norādot, ka gaidāmajā politiskās reklāmas cīņā McCann neplāno piedalīties kā aktīvs spēlētājs."Esam pavadījuši 2 sekojošus veiksmīgus vēlēšanu ciklus. Šogad pieņēmām lēmumu nākamo secīgo ciklu izlaist. Pašvaldību vēlēšanās ne ar vienu politisko spēku nestrādāsim. Tā vietā fokusēsimies uz saviem komercklientiem," stāsta A. Ščipčinskis.

"Kā būs nākotnē, skatīsimies pēc apstākļiem, bet pašvaldību vēlēšanas mēs izlaižam," rezumēja McCann WorldGroup Riga valdes priekšsēdētājs.

Jau ziņots, ka Vienotību pirms gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām apkalpo reklāmas aģentūra Guilty un tās radošais direktors Armands Leitis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas