Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Vienotības kongresu ir iespējams sasaukt 4.jūnijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vienotiba.
V
Vienotibas biedriem ir jasaprot ka ir speki kuri censas iznicinat Vienotibu, partijas rindas tiek iesutitas personas kuram ir dots uzdevums ar savu neadekvatu ricibu graut Vienotibas reitingu tautas acis, savukart nezkapec Latvijas televizija Latvijas radio un latviski rakstosas avizes tiesi sis neadekvatas peronas tiesi vislaik radaun gruz televizija it ka Vienotiba nebutu gudri normali cilveki kurus intervet. Seit Vienotibai vajag padomat vismaz par kadas internet avizes izveidosanu lai tauta varetu iegut patiesu informaciju.jo ja Kremla rupori turpinas graut Vienotibu tad vini ari sagraus to.
Kapec tas ir ta?
K
Es viesojoties Latvija Latvijas TV redzeju isu interviju ar bijuso prezidenti Vairu Viki Freibergu UN TULIN PEC TAM TIKA REKLAMETAS ZALES PRET CAUREJU..bet kad Latvijas TV runaja Kremla agents Usakovs 54 cilveku slepkava tad fona bija krasni izrotata jaungada eglite skaneja skaista muzika un nekadas caurejas zales reklametas netika..
Vesturisks aicinajums.
V
Ne jau Kremla krusstevs Lembergs glabs Latviju, ne ari nacionali no kuriem diemzel nak Kremla smacina..ne kremla Satanists Usakovs.. Latviju glabs tikai Vienotiba tadejadi Vienotibas biedri uzrotiet tagad piedurknes un dariet visu iespejamo Latvijas laba.
sads priekslikums
s
Vienotibas biedriem ir jasanak kopa un visadas saubigas personas kuras varbut sadarbojas ar Krievu specdienestiem un maksligi grauj Vienotibu ka Vinkele un Cigane un jadoma vel kadus ir jamet ara no partijas.
Kamparam labs foto ka Mafijniekam.
K
Normala fotka sanakusi, Kampars izskatas pec veca kurs var cirst duri galda, vai Kampars vai kads cits nevaretu tos Kremla mudakus padzenat un tadejadi uzspodrinat Vienotibas reitingus tautas acis?
Jautajums
J
ja mes pienemam ka Vinkele un Cigane nav no dzimsanas stulbas bet ir tisu pratu Kremla specdienestu iefiltretas Vienotiba lai to grautu, uz to ari norada tiesi Kremla trollu aktiva censanas paradit ka it ka Vienotiba visi ir tadi ka Vinkele un Cigane tad man ir jautajums vai Vienotiba tomer nevar izslegt no partijas tas divas Kremla maitas?
Zina Vienotibas biedriem.
Z
Jus busiet ieverojusi ka nezkapec latviesu valoda raidosie televizija radio latviesu valoda rakstosas avizes nezkapec kritize tiesi Vienotibu bet piemeram Maskavas skolas apmacibu izgajusais Dimats kremla agentu Usakovu nekritize. Vienotibai ir japadoma par savas avizes izveidosanu citadi Kremla rupori turpinas graut Vienotibu.
Ziņa Vienotības trollim
Z
Speciāli tādam sūdam kā tu atgādināšu, ka DARBOS!!!! nē, ne vārdos, bet DARBOS Vienotība ir pati netīrākā Kremļa algotņu savāktuve, salīdzinot ar kuru kaut kāda Saskaņa ir sīku pioniereļu brigāde.Šis pats attēlā redzamais nelietis savukārt par valsts naudu kopā ar bratokiem no Kremļa grasījās "ražot" akumulatorus. Vari iegūglēt, kaut zinu, ka to nedarīsi. Ne jau nu ražot šie maita kaut ko gribēja, atslēgas vārds bija valsts investīcijas Kampara un krieveļu prožektā. Visas Vienotības afēras Latvijas izzagšanā cieši saistītas ar Kremli. Gan Krājbanka, gan Citadele, oi, par AIRbaltic vispār nav ko runāt, te Kremļa ausis spraucas ārā no visiem stūriem. Atceramies trekno korumpantu un mūžīgo bankrotu Dombrovski, kurš bez Kremļa kukuļiem, dēvētiem par 3a kredītportfeli, ne soli nevarēja paspert. Vārdos jā, Vienotība no visām tribīnēm līdz aizsmakumam bļāva, ka esot par neatkarīgu Latviju un pret Kremli, darbos viss diametrāli pretēji. Tādēļ noslauki savu ssiekalaino mutīti Vienotības vaukšķīt un ej mēģini kādu piemuļkot kur citur.
  • 2
  • 2
Vārds
V
Varbūt sāc ar to, ka iemācies latviski Vienotības smerdeli?
  • 1
  • 1
vestule dienas redakcijai
v
palugtu netraucet un neapklat ar reklamu manu tekstu kad rakstu komentarus
Vienotibai ir jasaprot kas grauj vi
V
Ja piemeram Maskavas skolas ,,zinibas,, apguvusais Latvijas Televizijas vaditajs Ainars Dimats tisam vislaik pa televiziju rada tikai Karlini un lakatinu tirgotaju un uzsver ka vinas ir no Vienotibas tad ta ir tisa Vienotibas grausana, un man liekas ka Karline un lakatinu spekulante tiesi ar tadu noluku ir iefiltrejusas Vienotiba.
Marks
M
Ko tur darīja par braukšanu dzērumā no partijas izmestais Spolītis?
KAMĒR ''VIENOTĪBĀ'' SŪDUS MAISĪS VI
K
KAMĒR ''VIENOTĪBĀ'' SŪDUS MAISĪS VIŅĶELE VISS IES TIK UZ GRUNTI !
jenottroļļuks
j
Jums, kolēģi, laikam jāraksta arī krieviski un ar aplausiem jāgaida valdošās koalīcijas maiņa :P :P (gaidot kaukšanu )
Jenotu kriminālu bandu-uz tiesu
J
Bet kā ir iespējams ka šī banda visu laiku tiek ievēlēta,ja neviens šos reāli nemīl? Varbūt vēlēšanu rezultāki tiek falsificēti?
Bambaks
B
Man ir dziļi personīgs viedoklis, un tas ir sekojošs- Vienotība ir latviešu pseidodraugi, tas ir- vārdos ir kā ir par Latviju un latviešiem, bet darbos viņi dara visu, lai Latviju un latviešus iznīdētu. Cik personīgi no viņu vidus pazīstu- konjunktūristi, kuri meklē tikai savu personīgo labumu. Divos vārdos- sertificēti salašņas. Bez viņiem Latvija būtu stipri labāka.
to Bambaks
t
ŽETONS!
  • 6
  • 2
iepriekšējam
i
Noskaties labāk filmu, Stulbs un vēl stulbāks. Tas par Tevi , jampampiņ.
to miķel! 19:16; 19:34 to filmu!
t
Stulbs un vēl stulbāks. tieši kā jenotu gensesks.
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas