Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ābiķis: lai TP atgūtos, no tās jāaiziet Šķēlem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skolotāja
s
nekad nebalsošu par partijām kur bus Sķēle šlesers batjka ka lvītis un tā saucamie aktieri dziedātāji komponisti un citi liekēži kas aiz nem vietu bet no politikas neko nesaprot
Uzmanieties...!!
U
Tautas partija ir izsmēlusi savu politisko karjeru...!!!
Tautas laiks
T
Tas kas ir bijis ir bijis,tiem kas to izdarīja ir par to jāatbild.Bet tagad būtu jārunā un jādara tas ,kas var ko mainīt.Kā ORGANIZĒTIES,kas to VADĪS,kas būs LĪDERIS,kāds MĒRĶIS utt. Ja katrs komentētājs savu enerģiju un domu virzītu tikai uz ko konstruktīvu...
Anna
A
Apmetīsim kažoku uz otru pusi?
Speķis
S
Idiots tas ābiķis, Šķēle ir sliktākais premjers kāds bijis.
Šampēteris
Š
No visiem aspektiem priekšlikums liekas stulbs un nekaunīgi melīgs, drīzāk Šķēlem, ne Ābiķim dzimis. Domāju Abiķa kugs to saprot, bet nav dūšas atteikt saimniekam nospēlēt lielākā ... ziņneša lomu. Tikmēr publika jau atkodusi šo Cepļa kunga shēmojumu.
zvirbulēns
z
Mazgāju dvēseli, Jāņi tak, puisīt! :)))
Puisitis
P
Zvirbulen , kas atkal ... kapec raudi ??
zvirbulēns
z
Esmu slims un novārdzis, spalviņas atšālējušās, actiņas blāvas, i nemaz nezinu, cik ilgi vairs sauli sveikšu, sēžu zem savas egles vecās būdas priekšā un kūkoju: mirt vai nemirt. No vienas puses, varētu tā kā mirt, no otras puses, kāda velna pēc gan būtu jāstedzās. nu tā apmēram! :)))
neatkarīgais no atkarīgajiem
n
Nē, Ābiķa kg-s, šāds joks jums nepalīdzēs! Jūs esat tik pat līdzvainīgs, kā Šķēle, bet es zinu ko es darīšu – es izdrukāšu visu saeimu deputātu sarakstu sākot ar 6.saeimu no tādām partijām kā TP; TB/LNNK; ZZS; LC/LPP un nekad, vai dzirdat – NEKAD, nebalsošu, ne tikai, par šīm personām, bet arī par tām partijām, kuras piekristu iekļaut savās rindās kaut vai vienu cilvēku no šī saraksta nākotnē. Bet, ja vien man būtu iespēja, es izdrukātu šo partiju visu biedru sarakstu, un nebalsotu arī par viņiem, lai būtu drošs, kā bezatbildības vīrus neizplatītās tālāk, un pat, ja izrādītos, ka vairs nav neinficētu partiju, tad es balsošu „pret visiem”- tādu es apzinos savu pienākumu pret saviem bērniem un savu valsti. Aicinu tā darīt katru vēlētāju, kurš apzinās savu atbildības daļu par valsts novešanu šādā stāvoklī un ja kāds vēl nezin, tad 9. Saeimā ievēlēto deputātu sarakstu var dabūt šeit- ttp://web.cvk.lv/pub/public/28745.html.
K-K
K
... Redz, Abiki, tadu nesasmerejusos TP cilveku bus gruti atrast, vai ne ??? Kaut vien tamdel, ka neviens strebjot no 'septingad bagatas putras grapa' i netaisijas but ne godigs, ne atklats, ne atstaja partiju principa, zinadami kas notiek aizkulises, un ka radas BEZABRENE !
I.B.
I
Kāda starpība-cik LIELS valsts noziedznieks!
X
X
malacis!
izbijis valsts patriots
i
Tādus kā ŠĶĒLE par uzņēmējiem pasaulā nesauc .Atceries to par visām rezēm.
Человек
Ч
Вот, насладитесь латышским хип-хопом некоего RINIS ONE с его песней No Rīgas на актуальные проблемы современности, о которых не может как следует сказать Абикис..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas