Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Āboltiņa aicina ZRP līdz pirmdienai pārdomāt savu lēmumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pārdomāja
p
Zatlera Reformu partija (ZRP), kuras valde svētdien sanākusi uz ārkārtas sēdi, nemaina savu lēmumu un uzstāj uz plašas koalīcijas veidošanu ar apvienībām "Vienotība" un "Saskaņas centrs" (SC). Šo lēmumu svētdien ar saviem parakstiem apliecinājuši 18 klātesošie partijas 11.Saeimas deputāti, bet mutisku atbalstu devuši četri klāt neesošie
mudaki !!!!!!
m
dombrovskis ar jablaku ir tādi mudaki, vienkārši šausmas. viņus abus padzina prom no valdības, viņi pat neuzvarēja, palika tikai trešie. bet viņi vēl jo projām spurojas un cer ar muļķīgiem ultimatiem lai viņus tomer paņem valdībā.
nu, nu
n
Ja gadījumā nepamanīji - Dombrovskis atteica.
  • 0
  • 0
Anna
A
Jācer, ka Vienotība nepiekritīs un Dombrovskis nevadīs šo "neiespējamo misiju". Cik nožēlojams gan ir zatlers!
XYZ
X
Rudā lapsa iekritusi Zatleram izliktajās lamatās! Dziesmiņa nodziedāta, kā Vienotībai tā Dombrovskim. Lai dzīvo veselais saprāts, kas pietrūcis 20 gadus!
Ziemeļnieks
Z
Solvita! Vai jums šī apskaidrība nāca tikai šodiem. Vai esat tikai izcila manipulatore un mele. Skaidru valodu varējāt jau teikt divas nedēļas atpakaļ, kad žurnalisti Jums personīgi uzdeva jautājumu "Vai ņemt SC valdība vai ne.'' Bijat izcila divkose uz ko politikā nekādi nevar paļauties. Ar tādu poziciju, kāda ir Jums, Latviju var ievest ellē. Nevienam Jūsu vārdam nevar ticēt. Vai nobaidījāties no savām galmu dāmām - Čepānes, Druvietes un Kursītes-Pakules, kas neizceļas ar izpratni nopienajā politikā. Viņas tāpat, ka pārgāja no JL uz PS, drīz pāries uz NA. Viņi uz turieni bruģē ceļu.Tādas kašķīgas dāmas citādi nemaz nevar dzīvot. Bet īstiem valsts vīriem stratēģiski jādomā un jāstrādā par valsts ilgspējīgu attīstību, īpaši pašreizējos jaunas pasaules krīzes gaidu apstākļos. Vai Jūs zināt, ka imports šogad no NVS pārsniedz eksportu uz šīm valstīm gandrīz 40 mil. LVL mēnesī. Lai panāktu tikai maksājumu bilances līdzsvaru, tad eksports uz šīm valstīm jāpalielinā vismaz par 40%. Tas ir tikai viens piemērs. IR virkne citu aspektu. Var muldēt par abstraktu politiku cik vien uziet, kā to dara Āboltiņa, tas tikai kaitē mūsu valsts interesēm. Pēdējais laiks to saprast.
Krišjānis
K
Ziemeļniekam pilnīga taisnība. Āboltiņas kundze pārtrauciet reiz muļķot sabidrību. Beidzies laiks žonglēt ar vispārējām politiskajām frāzem, padarot demagoģiju par tautas iebiedēšanas ieroci. Pati skaidri zināt, ka nekādu Maskavas kārti izspēlēt ir ne tikai nereali, bet pat neiespējami. Kas tādām muļķībām tic, tie ir politikas dilentanti.
  • 2
  • 1
e1
e
Balsoju par V, taču neko nav vērti V valdes pārstāvju argumenti pret SC, kuri parādās tikai pēc tam, kad ZRP ir pieņēmusi lēmumu par koalīciju ar SC. Stulbi tas ir tādēļ, ka to vajadzēja deklarēt divas ne dēļas iepriekš, tad tos būtu jēga analizēt. Tagad tas ir vienkārši tizls nediplomātisks izlēciens no Vienotības politiķu puses.
Bet vispār
B
Vienotības partija pareizi dara.
Noriss
N
Mans pienākums ir jūs brīdināt par gaidāmajām sekām.Šis grūtais lēmums ,ko pieņēma ZRP Valde ir vērtējams divejādi.Protams ka SC nekad nav pierādījusi savu solījumu patiesību.Protams katram ZRP partijas biedram ir skaidri redzams ,ka šie SC populiskie solījumi paliks tikai kā solījumi.ZRP un Vienotība gaidāmā ekonomiskā kraha gadījumā tomēr sausi no ūdens neizlīdīs ,jo latviskie vēlētāji pēc trim gadiem varētu novēlēt par NA,ja neradīsies kārtējā ''glābējpartija''.Prognozēju, ka ZRP pēc trīs gadiem vairs nepārvarēs 5% barjeru.Par SC krievu vēlētājs turpinās balsot,jo viņam nav cita izvēle.Vienotība sekos ZRP pēdās.Pats trakākais būs ,kad no ZRP sāks izstāties biedri, kuri jutīsies nodoti.Vēlētājs ,lai nu kāds viņš būtu - tomēr -pasvītroju,tomēr ir novēlējis par latviskajām partijām,un kopsummā, tomēr SC ir atstājis tālu aiz robežām,bet ZRP lēmums šo partiju ņemt koalīcijā izsauks tautas rezonansi,jo būtībā tiek ignorēta tautas griba neņemot vērā vēlētāju intereses.ZRP tomēr bija jāsaprot,ka viņus latviešu tautas vairums neglaudīs pa spalvai ,bet gan tieši otrādi . ZRP uzskatīs par valsts nodevējiem.Katrai partijai ir savs liktenis.Diemžēl šis liktenis ir nolemts.
Kuilis
K
Viss notiks daudz ātrāk.
  • 3
  • 0
Evija
E
Valda Zatlera rīkojums Nr. 3 bija pilnīgi pareizs, jo etnokrātija Latvijas politiskajā sistēmā ir acīmredzama un tas, ka to cenšas attaisnot ar visu kaut ko citu ir absolūts gļēvums, kura pamatā ir banāla nevēlēšanās zaudēt siltos krēslus ministrijās. Ja Vienotība nespēj darboties pēc demokrātijas standartiem, bet grib privatizēt savas tiesības uz varu Latvijā pēc Vienotās Krievijas piemēra plašajā kaimiņzemē, tad tās vieta ir dziļā opozīcijā un pēc 3 gadiem neviens par šādu partiju vairs pat neatcerēsies.
Kazahi atēdušies krievu labumus
K
02.10.2011 10:26 В одном из крупнейших городов Казахстана - Алма-Ате - сегодня около 500 человек проводят акцию в поддержку казахского языка. Как сообщает "Интерфакс", в митинге участвуют общественные и культурные деятели. Ранее инициативная группа политиков, литераторов и общественных активистов обратилась к президенту Казахстана Нурсултану Назарбаеву с открытым письмом. Авторы потребовали исключить из Конституции пункт об употреблении русского языка наравне с государственным - казахским.
jautrais
j
.. interesanti.. kas slēpjas aiz Āboliņas komentāriem...
lustīgais
l
Slēpjas vairāk kā 4000 partijas biedru viedoklis.
  • 3
  • 0
Dr.xy
D
Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidnieku,pretvalstiskas kremla cekistu organizacijas SC,atbalstitajiem: kas jus esat? Vai,patiesam,SC atbalstitaji,kuru merkis ir iznicinat Latvijas Valsti ? Tatad Valsts un latviesu tautas nodeveji,vai ari no SC propagandas apstulbinats pulis?
->Dr.xy
-
Izskatās, esi prasts provokātors, kurš nolīgts, lai sētu naidu latviešos. Normāls cilvēks tādas muļķības paturētu pie sevis.
  • 2
  • 2
Rēzeknietis
R
Laikraksta „Rēzeknes vēstis” Interneta mājas lapā lasītāju aptaujā „Vai Saskaņas centram jābūt koalīcijā un valdībā”, kas ilga vairāk kā nedēļu un „negaidīti” noslēdzās 1.oktobrī, gandrīz 95% aptaujāto atbildēja „NĒ” (latviešu versijā nobalsoja 614, atbildēja „NĒ” – 582 jeb 94,87%; krievu versijā nobalsoja 392, atbildēja „NĒ” – 372 jeb 94,90%). Šāds rezultāts bija liels pārsteigums un neapmierināja saskaņieciski noskaņoto redakciju un 1.oktobrī balsojums tika slēgts un uzsākta lasītāju aptauja par kredītsaistībām un sagaidāmo pensijas apmēru.
ko maisi gaisu
k
Āboltiņas kundzei laiks aiziet no skatuves, strādā vēl pēc veciem principiem, neļauj normāliem cilvēkiem strādāt, meklē tikai intrigas, kad beidzot sāks domāt valstiski bez savām ambīcijām!!!!!
latvieshi?
l
Rīgā ievēlēti Edmunds Sprūdžs, Vjačeslavs Dombrovskis, Kārlis Eņģelis, Inga Bite, Valdis Liepiņš un Daina Kazāka, Vidzemē - Valdis Zatlers, Romualds Ražuks, Gunārs Rusiņš, Elīna Siliņa, Zanda Kalniņa-Lukaševica, Jānis Upenieks, Guntars Bilsēns, Latgalē - Juris Viļums un Gunārs Igaunis, Kurzemē - Inese Lībiņa-Egnere, Inita Bišofa, Jānis Junkurs un Edmunds Demiters, savukārt Zemgalē - Klāvs Olšteins, Jānis Ozoliņš, Inga Vanaga un Viktors Valainis. Pasekojiet vinju izveelei!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas