Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Āboltiņa: ar TP paziņojumiem ir par maz, lai gāztu valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Rodas iespaids, ka TuPJO vairojas daloties ar 24h periodu.
Terorists
T
Suņu patversmes Saeimas vieni kranči uzrējuši uz šīs pašas patversmes citiem krančiem. Solvita nosauc savus TP koalīcijas partnerus par ķēdes suņiem,bet aizmirst kad suņu sabiedrībā katrs krancis sargā savu bļodiņu no citu suņu tīkojumiem. JL kvaukšķi sākuši tīkot pēc TP kauliņa informaciju un ,,Lattelekom" jomā, un vēl nekaunās apvainot vecos kvaukšķus riešanā. Tur nu gribot negribot ir jāsāk TP rūkt un riet ,ja JL ostās un tecina slienu lai nozagtu šo trekno kauliņu un izdzītu vecos krančus no iesildītās būdas un ieņemtu viņu vietu pie ķēdes lai rietu. NEKAUŅAS UN SVEŠA,GARŠĪGA UN SULĪGA KAULIŅA TĪKOTĀJI JL &CO.
ieva
i
Šķēle, izskatās ,par krīvu krīvu sataisījies nominēties... I tā i šitā domā-kādu mantelīti vilkt i kādā brīdī krēsla līst....
peteris
p
Kur jus redzat krizi? Mes turpinam buvet par budzeta lidzekliem gadsimta celtnes sakot no gaismas pils beidzot ar ziemelu koridoru Slesera bistamo kimikaliju ostu un citi projekti kas kopa izmaksa miljardiem latu un ja mes rit apturetu so bezjedzigo naudas skiesanu rit ari beigtos krize.
papucis
p
Jāiztur.
Milda
M
Tieši tāpat kā JL INO nav nekāds vecis, bet tāda JL klaču bāba.
lno
l
Laikam esi aR TO MAZO KRĀNIŅU ___________________________ Vai Čaka ielas meičām apsolīts bonuss, ka tik ļoti cepies? Jāapbēdina tevi, Milda, Čaka ielas palaistuves un TPJO pajoliņi vēl nav visa tauta:)
Milda
M
Tu gan esi pašapzinīgs jaunslaucenis. Nezinu kāpēc tikai saviem JL jefiņiem neesi LR Satversmi iemācījis cienīt un mīlēt un tautu nesaukāt par stulbu. Laikam esi aR TO MAZO KRĀNIŅU, JO TĀ LECIES KĀ TADS P. RDIENS :)
lno
l
Jā, sīkie ķēmojas TP spices ākstiem līdz,i tāpat kā tie izliekas gudrākie no gudrākajiem, grib visus pamācīt, bet paši vienā līmenī ar zābaku:)
ēd putru
ē
lai izaugtu par lieeelu kretīnu!
lno
l
Tieši LB atbild par to, lai kredītus, ko bankas aizņemas īstermiņā (parex gadījums) netiktu izsniegti ilgtermiņā _________________________ Pats saprati?:) Esi atpalicis no dzīves, jo par komecbanku uzraudzību jau sen atbild Fuktuks, ne LB:)
zamuels
z
Vai JL tev aimirsa iedot pīrādziņus, ka runā šeit pilnīgas glupības par LB. Tieši LB atbild par to, lai kredītus, ko bankas aizņemas īstermiņā (parex gadījums) netiktu izsniegti ilgtermiņā. Pamācies JL puisīt, meitenīt, par ko atbild LB un tad runā!
izīrētājs
i
Taisni Jums domāts slavenais ZZSdeputāta citāts,aizver muti,jo ar tādiem viepļiem jārunā maz.
Apsmējos!
A
...JO VIņš IR CITA KALUMA CILVēKS. Laikam izkalts no mākslīgiem mēsliem, jo tāds nevarīgs un negudrs.
simts pensionāriem
s
Nedebatējiet ar prātu izkūkojušo Andri, kuram čeloveks ir "normāls džeks".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas