Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Āboltiņa cer par nākamā gada budžetu Saeimā rast dialogu arī ar opozīcju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Domāju kad ne šie ne arī visi vecie politiskie līķi neķersies klāt birokrātu iedibinātajai kārtībai. Un ja tā saucamā Vienotība iepeldēja pašvaldībās ar meliem tad arī to viņa izdarīja iepeldot SAEIMĀ. Un vai tad tika izskaustas visa neizdarības,izsaimniekošanas un savu čomaku atstāšana bez gardiem kumosiem iepriekšējā JL + šis paša koalīcijas ietvaros.Viss palika par vecam un savi čomaki un brūtes kā sēdēja tā arī sēž naudīgos amatos. Tā kā domāt jau var,bet reālie darbi parāda citu ainu un visi šie pasūtījuma reitingi neko nemaksā kā tikai pūderē smadzenes iedzīvotājiem kad nu šie ir tie pareizie.Vecais Ēlertes madāmas stiķis ko viegli ir saprast. Un kas attiecas uz tiem jaunajiem Saeimas deputāšiem tad tie ir tikai ratiņi un izpildītāji,bet kā sāks murkšķēt pretī tā izlidos gan no partijas un zaudēs arī siltās vietiņas SAEIMAS komisijās. Bet ar pliku aldziņu nabadziņiem grūti un izvilkt līdz aldziņai nevarēs.
,.,.
,
Beidz pļūtīt.Hūtainim drīz būs tiesas spriedums,cerams ka nenoģībs.Nu,bet ja neizdosies ietupināt,tad būs jāmeklē citi veidi kā tikt no tā atkrituma vaļā tikt :)
DOMĀJU
D
ka šis budžets būsPĒDĒJAIS uzticības mandāts šai valdībai.Ja pēc budžeta pieņemšanas nesāksies reāls darbs reformu īstenošanā nākamajam budžētam,ja pirms nākamā budžēta būs jāklausās tādas pašas runas ka jāceļ nodokļi tikai tāpēc ka vajag naudu,ja budžēta sastādīšana būs tikai Excel tabulu bīdīšana, bez nekādas jēgas apakšā,tad nākamgad gaidiet sabiedrības aktivizāciju.Un domaju ka jums ,valdošie, liela prieka nebūs no tām sabiedrības aktivitātēm .
Vilis
V
Kad Āboliņa pati bija opozīcijā, viņa dzidāja pavisam citu dziesmiņu. Dubultmorāle ir šīs jaunās kliķes galvenā īpašība
durnis
d
PROTAMS ,KA SAKĀRTOS tā ,lai banķieri būtu vēl taukaināki un bāleliņi nabadzībā... blin, apnikuši man tie jenoti ar savu melošanu, cilvēku iebaudīšanu un savu mazspēju... tik pie siles ... kas tad par frofiņiem ir valdībā... vecie parteju staiguļi ,kuri visos amatiņos der... Neapskaužu lācīti ,kā vispār ar tādiem var strādāt !!!
protams
p
varbūt Kalvītim arī bija uzkrājums miljards latu. droši vien tāpēc arī aiztinās.
kauns Vienotībai par nemākul
k
Latvijas lielākā ļaunuma nesēji: 1. vietā - Dombrovskis ar savu fiziķa izglītību ielienot valsts vadībā un neklausot ekonomistus un laizot paka ļu SVF 2. vietā - Repše ar savu radīto super dārgo latu, kas pastiprināja ražošanas iznīcību 90. tajos, kā arī ar saviem pēdējiem nopelniem 3. Godmanis - ar iznīcināto ražošanu 90. to sākumā un OParex gābšanu nesen 4. vietā - RIMŠEVIČS - lielākais Latvijas ļaunums ever - 90. tajos gados neuzraudzīja Banku Baltija, tagad neuzraudzīja Parexu, pēc Repšes kļuva par LB prezidentu un turpināja svētā lata kultu, tagad tur to pāri līķiem zviedru banku un sava personīgā eiro kredīta un latu depozītu labā....viennozīmīgi lielākais mūdzis, kas Latvijā bijis. Kalvīša valdība zināja kā nopelnīt, un būtu pelnījusi vēl šobaltdien! Kad Kalvītis pameta valdību bija uzkrājums - miljards latu!!! Tu un tava mīzalnieku banda no nulles punkta nevarat tikt nost, un netiksiet arī! Ja nav smadzeņu nav ko līst valdībā.
protams
p
kad šī valdība daudz maz sakārtos budžetu (izdarīs visus nepieciešamos nepopulāros darbus) opozīcija ar Lembergu priekšgalā to gāzīs un atjās uz balta zirga.
lāča skaidu galvai
l
Dombrovska valdība ,iespējams ,darbojas globālistu uzdevumā : ar budžeta konsolidācijām pilnībā PIEBEIGT Latvijas ekonomiku,jeb,kā teiktu japāņi - veikt Latvijas ekonomikas harikiri,bet to paveikt, saglabājot sabiedrības uzticību valdībai.
Ieva
I
Lai gan kas tur interesants- opozīcijai var piesolīt piekāpties, iedot kādu amatu, taču sociālajiem partneriem...
Ieva
I
Interesanti, ka ar opozīciju, nevis sociālajiem partneriem....
pensionārs
p
Divreiz vairāk par VVF zog Zatlers ar savu famīliju. Krogos vien noēd 5000 Ls mēnesī. Visur savu družku un radu firmas.
CIETI!
C
Dialogu var rast, ja apsolīs Lembim premjeru, un tad ZZS+SC+PLL atbalstīs Āboltiņu par Prezidenti. Beigsies ZOO un memmīgā Dombrovska Latvijas bēdu ielejas laiki!
patriots
p
Ka var pienemt Latvijas valsts budzetu, ja bijusie prezidenti Ulmanis un Freiberga nekaunigi turpina izlaupit Latvijas valsti un apzagt jau ta apzagtos, pazemotos Latvijas iedzivotajus? Kapec no Latvijas valsts budzeta tiek apmaksata Ulmana un Freibergas atrasanas dargajos Rigas centra dzivoklos? Kapec Ulmanis un Freiberga sanem sulainu un kalpu pakalpojums kuri tiek apmaksati par Latviasj nodoklu maksataju nodokliem? Ulmanis un Freiberga sanem nesamerigi lielas pensijas (Ls, 1500/menesi katris) un tad vini vel nekaunas zagt no valstis un aplaupit Latvijas bernus un pensionarus. Latvijas valsts budzetu nevar pienemt un apstiprinat kamer nav nonemtas visas sis kroplas, nesamerigas, netaisnigas izdevumu summmas, kamer nav nonemtas ministriem, Saeimas deputatiem, ieredniem prezidentam nesamerigi lielas algas un citas privlegijas kuras vini ir pieradusi baudit pedejos 20. gadus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas