Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Āboltiņa: dažās frakcijās aizklāto balsojumu kontrolē ar mobilajiem telefoniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
durnis
d
TU rižā neesi tik fikcija ,bet sūdi tev galvā ...jo tikai ilgi nedabūjusi sieviete to var izdomāt... šlura gatavā...
Vērotāja
V
Tieši tādu "vēlētāju" dēļ jau ir ievēlēta tāda Saeima,kā šī.Mēsli savārīti vairāk kā piektajā gadā (tas tāds teiciens).Tagad Vienotība vainīga?Es visu laiku esmu balsojusi par JL un turpināšu to darīt arī turpmāk.Ja,savā laikā,bijusī prezidente,ar atsevišķu mediju palīdzību un savu Šlesera balstīšanu nebūtu "noēdusi" Repši,kad viņš bija premjers,tad valstī būtu pavisam cita kārtība.Un nav ko te atkal atcerēties to faktu,ka Repše "vāca" naudu no Tautas,jo tie,kas deva,netika piespiesti ar varu.Neesmu dzirdējusi ne no viena,kas labprātīgi deva,ka būtu to nožēlojuši,bet tie,kas nedeva (arī es,jo nebija naudas),nemaz nedrīkst to kritizēt.Tā ka nav te ko aģitēt pret Vienotību.Tāpat par (AŠ)2 balsos tikai viņu pakalpiņi.
dzintra
d
Viņi visi ir muļķi. Lai pareizi aizpildītu biļetenus ir vajadzīga tikai liela kabata. Tu Raiti esi pareizi visu sapratis. Nāc pie mums, mēs apmācīsim kā vēl var iegāzt Jauno laiku.
anglosaxis
a
Traģiska situācija. Brīdī kad gandrīz vienīgie, par ko varētu balsot vēlēšanās ir Vienotība, muti paver Āboltiņa, Jaunups, Kristovskis un... kaut kā vairs negribas.
hmmm
h
risinājums elementārs - katram deputātam izsniegt tikai vienu aploksni, bet kabīnē turēt kaudzīti ar balsojamajām lapiņām. Tāpat kā vēlēšanās.
komentaars
k
Bet ņem vērā, ka JL līderi visi ir traki un iracionāli, tā ka izslēgt teoriju par to, ka paši ir balsojuši pret arī nevar.
Raitis
R
JL nu pilnīgi noteikti būs iegāzis, jo pēc šādas Āboltiņas izteikumiem neko citu nemaz izsecināt nav iespējams. Parasti tādās reizēs cilvēks mēdz novelt visu vainu uz citiem, lai mazgātos pats balts...
Kaspars Gasūns
K
Kārļa Streipa blogā politika.lv par šo tēmu viens komentētājs ļoti detalizēti izskaidroja, kādas pazīmes liecina, ka šis balsojums pilnīgi noteikti tika (ne vēlētāju) kontrolēts. Uz to norāda gan neaizpildītās zīmes, gan krāsainu pildspalvu izmantošana. Mobilais kļūst par vēl vienu papildu argumentu, ka aizklātais balsojums tehniski ir viegli "sabotējams". Slēptais balsojums šobrīd ir fikcija! Šī sistēma pašlaik darbojas apgriezti savam mērķim. Nedomāju gan, ka kārtības maiņa būtu labākais risinājums. Varbūt pietiek ar tehnisku risinājumu, kas apgrūtinātu kontroli. Par to JL, kas balsojis "pret", lai iegāztu savus oponentus, tie ir slima suņa murgi. Viņiem mazākuma valdībā vēl tikai šādu problēmu un opozīcijas varas demonstrāciju pietrūka. Kaut ko tādu var tikai AŠ2JO izdomāt. Turklāt Lagzdiņa teksts liecina par kaut ko pavisam citu.
Raitis
R
parasti kas tā runā arī pats to dara. tikai projekcija nez kāpēc notiek uz citiem...
Tā nu tas ir...
T
Jautājums ir tāds - cik maksā deputāta sirdsapziņa?
dace-pilnīgs sviests
d
Nudien - liels sorosidisks sviests galviņā! Kā redzam - smaga diagnoze!
Oma
O
Neviens deputāts nebalso pēc sirdsapziņas: atklātā balsošanā visu koriģē frakijas vadītāja īkšķis, aizklātā - viss ir sarunāts (nopirkts?!), bet sabiedrība to nedrīkst zināt! Tiek tēlota demokrātija!
dzintra
d
Nāc pie mums! Mums tādi kadri dikti vajadzīgi.
ce
c
Nu ja šito Solvita nevarēs pierādīt, tad būs uz tiesu jāiet:)
pilnīgs sviests
p
To, ka Lembergs, Šķēle, Šlesers savējos kontrolē un tie balso pēc pavēles, sen zināms un nevienam nav noslēpums ------------------------------------------------- ----------------------------- Tevi gan vairs nevajag kontrolēt. Tev jau sorozīdu glumā pielīšana pasaules varenajiem un politkorektumus kļuvis par pārliecību, kas tuvāka kā apakšbikses. Tādi kā tu pataisa Latviju par dziļu nomali pilnu ar provinciāliem pielīdējiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas