Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 9. jūlijs
Asna, Asne, Zaiga

Āboltiņa: Dombrovskim ir autoritāte ne tikai starptautiska, bet arī iekšpolitiska

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rst
r
Kas sunim asti cels?
Komentārs
K
Ko lai saka - nožēlojami, pašreiz iestājies nākamais posms - bēgšana uz skaidro naudu. Tā vietā lai aicinātu labākos no labākajiem kaut kādi pašiedomātie eksperti kā sociālā darbiniece un vidusskolēns kopā ar pētnieku, kas līdz šim tikai apcerējis situāciju, bet nekad nav uzņēmies atbildību raujas ministru amatos, līdzi velkot ielikteņus. Kā man mācīja tie, kas darbojas ar daudz lielākām ekonomikām - briesmas var pienākt pavisam strauji un jābūt gatavam reaģēt, vai sociālā darbiniece to varēs, ja sāksies kodolreakcija, par ko runā Roubini?
Skepse
S
To starptautisko autoritāti nu nekādi nemana. Arī dombrovska bestselleru laikam neviens no citu valstu politiķiem nav nedz lasījis, nedz par to kaut ko zin. Vismaz nevienā starptautiskā forumā, kur tiek spriests par krīzes pārvarēšanas ceļiem, neviens pat nav ieminējies par kaut kādu dombrovski un viņa diženo krīzes pārvarēšanas modeli, ja nu vienīgi kāds nopūšas un pagroza pirkstu pie deniņiem.
Komentārs
K
Mazliet Internetā palasīju šo grāmatu, sarakstīti pamatīgi diletantismi, jo īpaši par devalvāciju. Pat žēl palika, ja kāds klausījās to Alsundu, jo citi ieteica nodevalvēt un nobankrotēt, sākot visu no jauna, nevis mokot cilvēkus un izpostot dabas resursus.
  • 3
  • 0
f
f
tukša vieta ar vāju krīzes menedžmentu. Tauta emigrē, nabadzība, bezdarbs augstā līmenī. Katru dienu valsts tērē par 2-3 miljoni vairāk nekā nopelna. Visu iznes tauta ar nodokļiem un uz aizdevuma rēķina. Kas ta šis par autoritāti, ņirdziens nāk
Ākst,
Ā
no kādas krīzes un kā šamais izglāba? Bezjēgā notērējot vēl Godmaņpapa izkārtotos miljardus - bez nosacījumiem aizpludinot tos uz zviedru bankām? Aizej taču tu izgulies, šitām stulbībām neviens sen vairs netic!
HA HA
H
HA HA HA izlasot virsrakstu pat neturpināju lasīt visu tekstu! Paldies Āboltiņa, Tu mani uzjautrināji!!!
žora
ž
Netiesājiet Dombrovski pārāk smagi.Vīņš tiešām ir autoritāte Latvijā- katrs darbasējīgais tagad skaidri zinā, ka steidzīgi jāmeklē cita zeme, kur dzīvot un maksāt nodokļus.
ka'tad
k
Tas tik norāda,ka neapteicība - pasaules alga. Dombrovskis valsti izglāba no krīzes. gribējās lai arī pie reizes vēl uzdāvina ''ļimonu''? nesanāks, pašam jāpelna!
  • 0
  • 5
j
j
Dombrovskis – man gandrīz izdevās apzagt pensionārus un ar Repši ievedām valsti parādos. Izdevās graut veselības aprūpes sistēmu, jo to vadīja oponents no TP. Savējiem padomniekiem krīzes laikā ceļu algas un nemaz nemanīju kā manas valdības ministrs un „zelta puisēns” Gavars izkārto savai firmai izdevīgus MK noteikumus. Vēršos pret KNAB šefu Vilnīti paziņojot viņa reformas kā „prettiesiskas”. Centos ieriebt TP par skolēnu autobusiem. Izgāzās mana nelietība savējo Augustovsku bīdot airBaltic padomē. Mēs bez kauna ar valsts naudu cementējam koalīcijas stabilitāti piešķirot līdzekļus Lemberga biodegvielas uzņēmumiem. Neaizmirstam arī savējos sponsorus. Mēs apgriežam un atstāsim tikai vienpadsmit neatliekamās palīdzības slimnīcas, taču vienlaikus atrodam 4.5miljoni latu, lai piešķirtu Ventspils olimpiskajam centram. Mums pofig par tautu, kura pēc biezajiem sniegiem sēž tumsā bez elektrības. Esmu novedis pensiju sistēmu līdz kraham. Izgāzās manis radītais skandāls attiecība uz Aināru Šleseru par Air Baltic līgumu. Savējam Grestem par koruptīvu darījumu pakratam tikai ar pirkstu. Valdīšanas laikā neveiksmīgi centos novērsts krīzi, sekas IKP pieaugums tikai 0.2% (2010 1.cet. – 2011.1.cet.), samazinājās dzimstība par 18,9% un iedzīvotāju skaits par 18700 (2010-2011gads). Spējīgākā tautas daļa aizceļo, valsti ir pametuši ap 250000 iedzīvotāju. Mēs ar savu bļaušanu Latvijas politikā esam izjaukuši līdzsvaru un daudz ko neatgriezeniski pazaudējuši, visbeidzot iesaistījām prokuratūru un specdienestus politisko mērķu sasniegšanā. Faktiski esam zemāka līmeņa (2.līmeņa) ešelons Latvijas politikā.
XXL
X
Nu jau Solvita par to iekšpolitiku pārspīlē :-)
XYZ
X
Kaupēns atkal laužas pie varas...
renti
r
Viens no nekompetentākajiem ministru prezidentiem ekonomikā
J
OK, Dombrovskis slikts, tad lūdzu nosauciet labāku par viņu, kuru virzīt! Slabo! Tapēc, ka visi pārējie ir populisti un absolūtas nulles. Dombrovskis Latvijai ir tas pats, kas Kudrins Krievijai. Tikai pats fakts, ka Dombrovskis turpinās būs premjers, ir pietiekams, lai Latvija saglabātu stabilu starptautisko finanšu reitingu. Un tas jau vien ir ļoti daudz! Jebkurš cits demagogs šo reitinu sagrautu tai pat dienā, kā tiktu apstiprināts.
Kudrins
K
Ok, es jau atkāpos, tagad - Dombrovska kārta! :D
  • 1
  • 0
Vēlētājs
V
Laiks ķerties pie otrā romāna rakstīšanas! Premjera pienākumi tam tikai traucē!
ddt
d
Tieši tā! Ekonomiskās fantastikas žanra pamatlicējs nedrīkst pievilt savas daiļrades cienītājus - iesāktais jāturpina! Romāns "Kā es atbrīvoju Latviju no krīzes, ekonomikas un iedzīvotājiem" prasās pēc turpinājuma!
  • 11
  • 1
Clash
C
OK, Dombrovskis slikts, tad lūdzu nosauciet labāku par viņu, kuru virzīt! Slabo! Tapēc, ka visi pārējie ir populisti un absolūtas nulles. Dombrovskis Latvijai ir tas pats, kas Kudrins Krievijai. Tikai pats fakts, ka Dombrovskis turpinās būs premjers, ir pietiekams, lai Latvija saglabātu stabilu starptautisko finanšu reitingu. Un tas jau vien ir ļoti daudz! Jebkurš cits demagogs šo reitinu sagrautu tai pat dienā, kā tiktu apstiprināts.
Popularitāte gan!
P
Pirmais pasaulē samazināja pensijas,kas jau bija mazākas par iztikas minimumu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas