Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Āboltiņa: Izmaiņas sabiedrības attieksmē nevar notikt vienā dienā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aija - Ieva
A
Būsim godīgāki un atzīsim, ka izdarīts ir daudz! Tā bedre, kurā mūs iegrūda pašu bāleliņu alkkatība, varētu būt daudz dziļāka un nepārvaramāka, ja būtu ļauts shēmotājiem rīkoties pēc sava prāta un saviem likumiem! Kampēji arī tagad nesnauž, tāpēc mums nevajadzētu visu vērtēt pēc pašreizējā personīgā izdevīguma, bet domāt par valsti kopumā.
BALTS
B
Ieva to Ministry of Truth - AR TERORISTIEM SARUNAS NEVED !!!TĀDS IR LIKUMS !!!! TAUTA VAIRS NEDISKUTĒ !
BALTS
B
Āboliņa brauc pie saviem svensonu draugiem un nerunā niekus !!!! TAUTA IR GUDRĀKA PAR TAVU SEKLO DABU !!!
BALTS
B
ĀBOLIŅA tu esi neiZglītota - dabas likums ir tāds : IZMAIŅAS var notikt pat gadu simtiem , bet evalūcija notiek ZIBENĪGI !!!! TĀDS IR DABAS LIKUMS ! ĀBOLIŅA TU ESI NEIZGLĪTOTA !!!
Ieva to Ministry of Truth
I
Varbūt, ka vajadzētu publisku atskaiti par katru programmas punktu?- citādi brīžam liekas, ka tādas āboltiņas tic tam, ko runā....Un tad varētu kopīgi visu izskatīt pa punktiem, "nabaga" politiķiem norādot, ka padarītais (vairāk vai mazāk) ir bijusi tād muļķa dzīšana, lai gan varēja izdarīt to, to un to, par ko eksperti, sociālie partneri un nevalstiskie runā jau kuro gadu....
Ministry of Truth
M
Ja sola, kāpēc domā, ka tas ir tas, kas jāsola? No savām vēlmēm zina, vai kāds izdomā, ka tādas varētu būt cilvēku vēlmes? Ja sola, ja ieraksta programmā - būtībā LĪGUMĀ ar saviem vēlētājiem, kāpēc nepilda šādu vienošanos? Labi, saprotu, smaga iepriekšēja pieredze, konjunktūra, nespēja izdarīt jelko, ja visur nav savu cilvēku, bet tie patmīlīgie smaidi par pašmērķa sasniegšanu jau nodod to, ka šie cilvēki skaidri zina - ir piemetuši solījumiem pa virsu otru kaudzīti, labi zinot, ka tos nesanāks izpildīt.
  • 1
  • 0
Poccija
P
Šī vecene vienmēr runā krieviski krievu presē, apstiprināt domu Latvija pieder krievijai
Ministry of Truth
M
Sabiedrība savu attieksmi pauž vēlēšanās. TIKAI vēlēšanās, pēc Šadurska. IR paudusi vēlēšanās, ievēlot sastāvu, kas ļāva Vienotībai izveidot valdību. TAGAD tā paudīs savu attieksmi referendumā par Saeimas atlaišanu. Vienotībai ir jāizlasa sava priekšvēlēšanu programma, uz kuras pamata daļa sabiedrības veidoja savu attieksmi. Vismaz tagad jāizlasa. Āboltiņa vilku no meža ārā izrunāt neprot.
anonīmais šakālis
a
Priecē tas, ka āboltiņa, kampars, zaķis, mūrniece, jaunups nākamajā saeimā neiekļūs. He he he
Ieva
I
Vienā dienā ir bīstami, jo pat lai iekustinātu daudz maz stabilu fanošanu par kādu popmūzikas cukurģīmīti vai smukdupsīti, ir vajadzīgs laiks, iespēja salīdzināt.....TAČU, TĀ KĀ NEVIENS (NE POPZVAIGZNE, NE POLITIĶE) ŠAI PASAULĒ NAV VIENĪGIE, tad cilvēks vienmēr atradīs ko citu, par ko jūsmot!
SC, neguliet!
S
Kurzemnieks 02.06.2011 07:30 Ziņot! VVF bija vienīgā Prezidente atjaunotās Latvijas vēsturē, kas nesirga ar prāta mazspēju un par kuru Latvijai nebija jākaunējas. Zatlers ir bijis izsmiekls, ne prezidents. Pietiek, ka viņš un viņa visur līdzi velkošies gaspaža ir paciesti 4 gadus.
dzeris
d
Izskatās, Āboltiņa tagad ZZS aģitators? Visa Latvija, izņemot ZZS elektorātu, zina, ka ZZS tāda nav, ir tikai Lemberga marionetes Saeimā, un nekas nevar būt briesmīgāks par Saeimu, kurā visu nosaka Lembergs, pie kam V izliekas, ka neko neredz un nesaprot. Āboltiņ. te taču visi nav debili, nevajag tik stulbi mildēt.
Lai pastāsta par Jauno laiku
L
Lai Āboltiņa labāk pastāsta par savu partiju, par to, kā Jaunais laiks slēdza nelegālas vienošanās ar "Lielā oligarha" partiju par amatpersonu iecelšanu, un kā Kampars veica amatpersonu konkursu gaitas ietekmēšanu un rezultātu falsificēšanu. Citādi tā mazliet dīvaini sanāk. Runā kaut ko riņķī un apkārt par citiem, par to, ka citi slikti, bet paši nekaunīgi dara vēl cūciskāk, nekā viņu aprunātie.
Andrītis
A
Lietā jau tā, ka "vienotība" par polittehnoloģijas normu ir padarījusi melošanu. Līdz Jaunā laika uznākšanai uz skatuves politiķi tomēr kautrējās atklāti melot, bet ar jums tā nav. Dombrovskis meloja par pensijām, joprojām melo (vai kas ir vēl sliktāk - nesaka visu patiesību par "ekonomikas atlabšanu"), Kampars melo, Mūrniece melo,Vilks melo... Jūs par galveno motīvu esat paņēmuši Repšes slaveno teicienu - "kā var nesolīt", bet tā kā solīšanai darbi neseko, tad izmaiņas sabiedrības attieksmē pret jums notiek, lēni, bet notiek. Ja jau esat tik godīgi un atklāti, tad kāpēc tagad nepasakāt, ka Zatlers intervijā norādīja, ka pēdējais piliens, kas lika viņam izšķirties par Saeimas atlaišanu bija tieši tava, Solvit, un Dombrovska nevēlēšanās kaut ko radikāli mainīt. Jūsu darbības vada tikai vēlēšanās būt pie siles un tauta to sāk saprast..
Nesaprotu
N
Vienā stundā, dienā, gadā? Rudā mēli norija?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas