Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Āboltiņa kongresā slavē Vienotību, ka izpildījusi misiju neļaut valstij iekrist bezdibenī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tantuks
t
Kas sunim asti cels,ja ne pats.Aviaciju ari nogrendeja-Fliks baidas te stradat,un tie ir labie darbi,ka ministri nesaptot neko ko dara.Ubagu valsts slavinasana ir skaista .
koko, bet
k
sevi slavēt, demagoģiju dzīt un melot pirms vēlēšanām šitie īpatņi gan samācījušies - Zatlers varētu privātstundas ņemt .
Haris
H
Ļoti gan gribētu dzirdēt konkrētas atbildes,tieši kā Vienotība vilka Valsti no krīzes,vai tērējot Valūtas fonda naudu,kuru nav zināms kā un kas spēs atdot,vai to sauc par izvilkšau no krīzes?Kad beigsies bezdarbs?Un galu galā visi šie melotāji taču ir ATLAISTIE no darba-ko parādīja referendums.Tad ko var muldēt par kādiem rezultātiem var plātīties?Ne kauna,ne goda,kā māvuši,tā turpina maut.
jjj
j
KO TAD ĪSTI VIENOTĪBA IR IZDARĪJUSI LAI VALSTI IZVESTU NO KRĪZES?
KĀ KO???
K
NELIKUMĪGI ATŅĒMUSI PENSIJAS SIRMGALVJIEM, PADARĪJUSI PAR NABAGIEM SKOLOTĀJUS, SLĒGUSI SKOLAS UN SLIMNĪCAS, NORIEZUSI PABALSTUS ĢIMENĒM, PANĀKUSI, KA NO VALSTS IZBRAUC CILVĒKI, KA KATRU GADU AIZBRAUC AIZVIEN VAIRĀK JAUNIEŠU. VIENOTĪBAS CILVĒKI KLUSĒDAMI VAI LĪDZDALĪGI BIJUŠI KLĀT VAŠTS IZZAGŠANĀ - CITOS SASTĀVOS, CITĀS PARTIJĀS, AMATOS, BET DAUDZI IR BIJUŠI TUR JAU AGRĀK- TĀTAD IR LĪDZATBILDĪGI PAR IZDARĪTO PRET SAVU TAUTU. VIENOTĪBAS " REFORMU "LAIKĀ VALSTĪ VAIRĀKI TŪKSTOŠI BĒRNU NEAPMEKLĒ SKOLAS. VIENOTĪBA + SLEPENĪBA UN MELI. DIEMŽĒL. NAV TICĪBAS ŠIEM CILVĒKIEM. GAN JAU DAĻA IR ARĪ GODĪGU, BET TE UZVĀRDI, KAS IZVIRZĪTI PARTIJAS VALDĒ, NEKĀDU UZTICĪBU NEVIEŠ - NE Āboltiņa, ne 'tokenbergs, ne Pabriks, ne Jaunups. Uzticību nevieš arī Kristovskis. un arī Dombrovskis. VARBŪT KĀDĀ VIEŠ - nu tad, uz priekšu!
  • 0
  • 1
jjj
j
KO TAD ĪSTI VIENOTĪBA IR IZDARĪJUSI LAI VALSTI IZVESTU NO KRĪZES?
zaķis
z
Ko var tukšu runāt un lielīties ar lietām,par ko būtu jāraud.Kā tad Vienotība izvilka šo valsti ,kad iepriekš Godmanis jau visu bija sakārtojis,bet vienotība tikai saņēma sarunāto parāda naudu un tik tērēja uz nebēdu,būtu pareizi,ja pie šīs uzrunas Āboltiņa parunātu par bezdarbnieku bariem,lai pasaka cik jaunas darbavietas ir radījuši,lai cilvēkiem būtu kur strādāt un nebūtu jābrauc prom,bet neparko slavē sevi un GALU GALĀ JŪS VISI TAČU ESAT ATLAISTI,TAD KĀ VAR SLAVINĀT PAR KAUT KĀDIEM SASNIEGUMIEM,VISS IR MELI UN KLAJI MELI.
viecha
v
Nu forši!Uzreiz vieglāk ap sirdi palika.Redz kur jau filmā par ilgo ceļu kāpās veči priecājās-cik agrāk bija latu,tikpat tagad būs rubļu!
Oskars
O
Maitas , uzlika tādus NODOKĻUS , DARBU nedod , BANKA tukša , tauta spiesta IZBRAUKT , pārtika slikta un DĀRGA , komunālie maksājumi NENORMĀLI DĀRGI , jo PARTIJU LOCEKĻIEM vajag priekš BRILJANTIEM ..........man KAUNS par tādiem PILSOŅIEM un tādēļ es par viņiem NEBALSOŠU .....!!!!!!!!!
xxx
x
Jūs domājat,ka valsti var pacelt viena gada laikā,ja zagts un ārdīts 20????Pankūkas no debesīm krita tikai Kalvītim.Priecājieties,ka esam vēl joprojām savā valstī,nevis kautkādā kolonijā.Mēs taču visi to tik ļoti gribējām.
kāpēc uzbrūc vienam
k
pašam Kalvītim??? vai tad Dombrovskis un Āboltiņa UN VĒL VESELS BARS NO TAGADĒJĀS VIENOTĪBAS PIRMS TAM NEKAD NEBIJA VALDĪBĀ??? NEBIJA SAEIMĀ??? TIEŠI TIE, KAS IR SALĪDUŠI VALDĒS, NAV PIRMO SASAUKUMU !!! VIŅI IR LĪDZDARBOJUŠIES VAI PAKLAUSĪGI KLUSĒ'JUŠI VALSTS IZZAGŠANAS LAIKOS.
  • 0
  • 0
andris
a
Tas kā vienotība un zemnieki bakstījās kā pa miglu visu krīzes laiku, dod vēlētājiem pamatu sūtīt šos varoņus uz Getliņiem pie citām aitām.
vairāk
v
gan liekas ,ka vienotībai izdevies noturēt Latvijas attīstību stagnācijas stāvoklī.
???
?
Stāstīt par panākumiem nav viens un tas pats, kas slavēt... Latviešu valoda un loģika LETAi ir bērnu līmenī, taču vēlmes pielikt indes piedevu ziņai netrūkst.
stops
s
Bijām tuvu bezdibenim,bet nu esam visdziļākajā purvā.Liels sasniegums!
Labi!
L
Dators un rokas, kā jūtams, Tev no purva vēl laukā! Ja gribēsi pastrādāt, tad jau tiksi arī pats laukā!
  • 0
  • 0
Roberts
R
Tauta nobalsoja par saeima deputātu atlaišanu no darba par kaitniecisku darbību Latvijas valsts pārvaldīšanā. Tomēr viņi, ar Solvitu Āboltiņu priekšgalā cer, ka par viņiem kāds, saprātīgi domājošs, Latvijas pilsonis, balsos. Līdz šim Saeima deputāta amats bija ļoti ienesīgs - alga liela, bet par padarīto atbildība nekāda. Tāda sistēma ir galīgi netaisnīga un apsurda. Tagad par sliktu darbu, pat noziedzīgu darbu centīsies no valsts kases nokampt sāpju naudu triju mēnešu algu apmērā. Šķiet, ka deputāti sava nepelnitā labuma nodrošināšanai uzmeistarējuši tieši šādus likumus. Tauta esie modri.
auto
a
"Tāpat Āboltiņa atgādināja, ka Vienotībai jāmeklē un jāprot atrast sadarbības iespējas ar citiem politiskajiem spēkiem." Vai Vienotība līdz 17.septembrim varētu dot skaidru atbildi, vai tā atbalsta āboltiņas neapspiežamo vēlmi biedroties ar okupantiem, vai nē. Tas vēlētajiem ir loti svarīgs faktors balsošanas izvēlē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas