Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Āboltiņa: Lielākā daļa Vienotības biedru atbalsta sadarbību ar SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Žuks
Ž
Āboltiņas kundze nav svarīgi ko atbalsta Vienotības biedru lielākā daļa, bet ir svarīgi vai tas atbilst Latvijas kā nacionālas valsts attīstības interesēm un ko par to domā Jūsu vēlētāji, kuri atdeva par Jums balsis 10. Saeimas vēlēšanās! Vienotības biedru skaits, kas to atbalsta ir pelēka niecība salīdzinājumā ar vēlētāju skaitu un tie akli ticēt Jūsu deklaratīvajiem paziņojumiem šķiet, ka netaisās!
Bomzis Vamzis
B
Jau otro dienu (pirms tam Jaunups) Vienotība deklarē savu jauno kursu par sardarbību ar Saskaņas centru. Varu atkārtot savu iepriekš teikto, ka brīvā Latvijā - 1918.gada Latvijā un 1991.gada Latvijā) krievu partija NEKAD nav bijusi pie varas. Tā ir latviešu tautas nodevība, tās mērķu - latviskas Latvijas un cerību - būt par saimniekiem savā zemē nosvītrošana uz mūžiem. Vienotība ir gatava darīt jebko - pat biedroties ar pašu Velnu, lai tikai noturētos pie varas siles. Tā vietā, lai Jaunupu nekavējoši izslēgtu no Vienotības - Āboltiņa joprojām pauž prokremliskas sadarbības idejas krievu šova "Jaunā viļņa" iespaidā. Faktiski Āboltiņa un Jaunups ir sašķēluši Vienotību - ar Vienotību tagad ir cauri. Vienotība 2 dienu laikā ir izrakusi sev kapu - un šajā kapā var tagad ērti iekārtoties - 5% barjeru Saeimas vēlēšanās tā nepārvarēs. Acīmredzot mums ir 2 partijas par ko balsot : Nacionālā apvienība (Visu Latvijai! un TB/LNNK, svītrojot korumpētos TB/LNNK politiķus) un ZZS (Lembergs). Izvēlies 1 no tām un EJ UN BALSO!
plebejs
p
Nevajag skriet ratiem pa priekšu-iepējams,ka tieši SC nesadarbosies ar (V) kangariem.
Vakar
V
skaidri ziņās dzirdējām, ka Vienotība dod priekšroku SC - oligarhu partijai, bet nacionālo apvienību ATKAL ATSTUMJ. Pilnīgi nesaprotami, kādus nu atkal labumus sev ierēķinājuši, bet kārtējo reizi mūs smagi pieviļ. Pagājušās reizes taču balsojām par Vienotību, bet tagad NOTEIKTI - NĒ !
Arnis
A
Nu tad sasauciet Vienotības kongresu un nobalsojiet par to (sadarbību ar SC)!
Frenks
F
Jaunlopi ......... !
pamela
p
Vienotības kaprači - Āboltiņa ,Jaun ups u.daži c.. SC SAVU muldēšanu nemaina nu jau 20 gadus / valoda,nepilsoņi/,BET mums pieprasa paklusēt!Pirms vēlēšanām atdrāžas Kremļa emisārs un ATKAL par krievu "diskrimināciju",ka Latvijas galvaspilsēta ir pilnīgi krievu rokās.Visi reklāmstabi aplīmēti ar krievu kļačām,ielas redz Ušakam jāpārdēvē pēc KRIEVU Maņku gribas no Rasejas kas te Ņurkām vestočkas šrēbē.Latvijas galvaspilsētā 60% krievu vai pat jau vairāk.KUR IR SKAITĪŠANAS cipari?Bail tautai rādīt? Prezidents Bērziņš arī pieņem balagāna rīkotājus un pēc viņu PIEPRASĪJUMA nesās otrā dienā lūkot tualetes kas nav patikušas Krutojam.KĀDA blamāža!Cik Latvijas pilsoņiem /pamatnācijai !/ dzīvot naqv kur. Ļooti labs rakstiņš par to tualeti bija "LA"2.08 "bez liekas smalkjūtības". Tas ārprāts kas notiek krievu plašsaziņas līdzekļos un nu jau arī SADZĪVĒ,JO krievi redz,ka viņi te atkal var būt "vareni"ar tādu Āboltiņu,jaunupu utt. līdzdarbību - mūsdienu kirhenšteini. ĀBOLTIŅA,JL utt.ir norakuši Vienotību,jo kādam latvietim ir jābūt lai balsotu par prokrievisku partiju?Tanī vietā lai KOPĀ veidotu vienu LIELU latvisku partiju kā to dara krievi Zatler5s u.c. šķeļ pamatnāciju SAVU !!!ambīciju un narcisma dēļ,sacenšoties kurš nu būs pirmās nakts gulētājs ar SC,kas pārvērtīs Latviju atkal par LPSR !? Tiešām viena izeja - VL !!
Re
R
Es balsosu par Vienotibu, bet labak, lai vini iet koolicija ar VL, nevis ar krieviem. Un vispar, kas SC centrs par krieviem, tadi pasaules staiguli jau vien ir, jo īstie krievi dzīvo sava zemē- Krievijā.
:o)
:
Cik labi, ka šīs Saeimas vēlēšanās es nenosmērēju savu sirdsapziņu, balsojot par Vienotību! Un nekādā gadījumā nebalsošu par viņiem arī gaidāmajās vēlēšanās!
Pensionārs
P
Lielākā daļa "Vienotības" biedru atbalstīja arī pensiju un bērnu pabalstu samazināšanu,padomnieku algu griestu atcelāsanu!
Vēlētājs
V
Lielākā daļa vēlētāju neatbalsta "Vienotību"!
Andis
A
Vienotība, Tu esi sevi norakusi.Tava vieta vēstures mēslainē.
figvams
f
Lielākā daļa vēlētāju to attiecīgi novērtēs.
hop
h
...un izlīda velna āža kāja.Fonā skan sēru maršs.
Eidis
E
Vienotība vienoti dodas uz vēstures mēslaini. Cerams ka visi atlikušie latvieši sapratīs - var balsot tikai par VL!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas