Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Āboltiņa nepatīkami pārsteigta par ZRP lēmumu koalīcijas veidošanā dot priekšroku SC nevis nacionālajai apvienībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jess
j
polšs tam , kurš katru dienu ar kautko nepatīkami pārsteigs āboltiņu.
Aina
A
Jautājums pieredzējušiem Vienotības politiķiem, kāpēc 300 000 latvijas iedzivotāji ir pametuši valsti un kapēc Latvijā apmēram 30% iedzīvotāji dzīvo nabadzībā zem iztikas minimuma. Tāda ideoloģija un ekonomiskā politika ir jāpārtrauc un valdībā jānāk jauniem spēkiem, kas domā par ikvienu latvijas iedzīvotāju, kas domā par Latvijas valsti nevis savu un partijas kabatu.
Dana
D
Nu nav mūsu politiķiem savu domu, viņi tikai reflektē sabiedrības noskaņojumu, kas kopumā, protams, arī nav mazsvarīgi. Bet... runājot par SC valdībā- nesaprotu histēriju. Ko var sadarīt SC, ja koalīcijā viņi ir mazākumā. Mēs to nacionālo stāju demonstrējam savu domubiedru pulciņā, kas nemaz neprasa daudz pūļu. Kāpēc šo nacionālo stāju nevar demosnstrēt koalīcijā ar SC? SC ir kā karstais kartupelis jau daudzus gadus- ne izspļaut, ne norīt. Ignorēt? Var jau, bet cik ilgi? Tad atmetam jebkuru domu par integrāciju, jo "a priori" jebkurš krievs ir krievs no autiņiem līdz mūža galam un tādēļ ignorējams. Vienotībai nu gan nevajadzētū tēlot naivulīšus un pareizos, vajadzētu domār par REĀLO situāciju valstī un būt par vadošo spēku koalīcijā. Goda vārds, apnicis demonstrēt, gribas darīt darbu.
sargs
s
Ne tikai Āboltiņa, 70% latvijas vēlētāju ir nepatīkami pārsteigti.
Na Moskvu!
N
Vai finks paredzeja,ka latvju strelkji NATO sastava marshes pa Sarkano laukumu,kur shos ar ziediem un vodku cienas no kremla gangrenas atbrivotaas,drausmigaa dziveslimena nomocitaas,daudzaas krievijas teritorijas tautas?
gf
g
Es esmu nepatīkami pārsteigts par Āboltiņas ievēlēšanu vispār... Muļķu zemes dīvainības...
XYZ
X
Vienotības agresīvā rīcība uzrāda nojūgšanās simptomus. Būsim patriotiski nabagi/vergi, kas uztur savus apspiedējus! Galvenais šajā spēlē – latviskais nabags. Pie tā arī turēsimies ar savām slimajām, atpalikušajām smadzenēm!
Sveiciens Rudajai lapsai
S
Vai tad pēc ZRP lemuma Āboltiņas trakošanas nav skaidrs, ka uztraukums ir tikai par spīkeres krēsla izslīdēšanu no dibenapakšas? Bija sadomāts, ka kopīgi ar panaivajiem, bet iedomīgajiem VL čakarēs to Zatleru ar viņa jaunuļiem kā gribēs. Vēlētāju priekšā tēlos nacionālos patriotus. Memmīgo Dombrovski atkal iedabūs par premjeru, un pati komandēs parādi vēl trīs gadus. Šoreiz Zatlers parādīja izcilu viltību un negaidot Vienotības pirmdienas lēmumu, kura saturs jau bija zināms iepriekš, pieņēma vienīgo pareizo lēmumu. Tā viņš ierādīja Rudajai lapsai īsto vietu, t.i. trešo, uzvarētāju hierarhijā un izteica arī brīdinājumu, ka var iztikt bez Vienotības. Diezin vai daudzie Vienotības amatos saliktie Rudās lapsas ambīciju dēļ būs ar mieru zaudēt savas labi apmaksātās vietas? Ja Zatlers iepauzēs un nesatrauksies par koalīciju tikai no ZRP+SC, tad drīz vien ne viens vien laidīsies no V un ZZS, un sāks apliecināt mīlestību valdošajiem. Ar laiku bučot roku būs gatava arī Vienotības lielākā daļa un sanāks nepieciešamais 67 deputātu skaits pozīcijā lielo Satversmes reformu veikšanai. Pa to laiku ZRP būs iespēja likvidēt Vienotības Jaunupa un Co iestrādātās blēdību shēmas, un tiešām sākt JAUNU SĀKUMU bez valsts izzagšanas un savu klasesbiedru bīdīšanas.
XYZ
X
Rudā lapsa jūtās satraukta, apčakarēta. Viņai šķiet, ka ir visviltīgākā. Lietas iet uz labo pusi. Slieka uzmaukta uz āķa!
  • 2
  • 0
ariss
a
Gribu -Grantiņam-un vēl vienam otram atgādināt;-paskataties pa logu ,Kungi,uz rindām pie zupas virtuvēm,uz tiem cilvēkiem-kuri izmisīgi cenšas savus bērnus palaist skolā ,bet paši vecāki varbūt to dien nemaz nav ēduši! Atveriet acis taču beidzot! 300 tūkstoši no LV jau ir aizbraukuši-vai maz? Un nav ko baidīt tautu ar krieviem ,redzēsim kas notiks ,ja šeit sabrauks musulmaņi.
Rēzeknietis
R
Laikraksta „Rēzeknes vēstis” Interneta mājas lapā lasītāju aptaujā „Vai Saskaņas centram jābūt koalīcijā un valdībā”, kas ilga vairāk kā nedēļu un „negaidīti” noslēdzās 1.oktobrī, gandrīz 95% aptaujāto atbildēja „NĒ” (latviešu versijā nobalsoja 614, atbildēja „NĒ” – 582 jeb 94,87%; krievu versijā nobalsoja 392, atbildēja „NĒ” – 372 jeb 94,90%). Šāds rezultāts bija liels pārsteigums un neapmierināja saskaņieciski noskaņoto redakciju un 1.oktobrī balsojums tika slēgts un uzsākta lasītāju aptauja par kredītsaistībām un sagaidāmo pensijas apmēru.
žoržs
ž
Un kad paši Vienotībā visu gadu laida ar ZZS, kur tad bija proncipi un ideoloģija?
bumers
b
Tie, kas te zākājās par Vienotību un S. Aboltiņu. Es viņus saprotu viņi ir gandrīz visi krievvalodīgie, kuri labi māk latviešu valodu un pārstāv SC un citas tamlīdzīgas partijas. Protams arī ZZS, Sleserīša un tamlīdzīgie atbalstītāji latvietīši, kuri droši vien ir aizsēdējušies siltās vietiņās un nevēlētos mainīt neko. Tas ir truli, tad , kad pārējai Latvijas tautai ir slikti, tai skaitā arī krievu valodā runājošajiem. Es pazīstu ļoti daudzus krievvalodīgos cilvēkus (man tāds darbs - saskaros arī vēl un vēl ar svešiem cilvēkiem) un viņi ir ļoti sirsnīgi, gudri un pieklājīgi. Esam šad tad pārrunājuši par nacionālajām lietām. Un viņi neredz nekādas problēmas starp cilvēkiem. Mēs vienmēr nonākam pie secinājuma, ka problēmas sākās politiskajās aprindās. Vieni vēlētos Latviju redzēt cieši saistītu ar Krieviju otra puse (latvietiskā) kašķējoties savā starpā (latvieši ar latviešiem) izdomā viens par otru visādas leģendas un brīnumus, ka tikai ieņemt labākas vietiņas. Krievvalodīgie jau saprot, ka nav jau svarīgi, ka SC ir koalīcijā, vai nav. Svarīgi ir tas , lai mums Latvija viss iet uz augšu, lai cilvēki ir apmierināti un laimīgi. Un krievvalodīgie arī saprot, ka ja viņi jau dažas paaudzes dzīvotu piemēram Zviedrijā, viņi taču necīnītos par to, lai Zviedrija tiktu iekļauta Krievijas sastāvā un krievu valodu par katru cenu bīdītu, kā otru valsts valodu. Zviedru hokeja izlase to nesaprastu!!! Tas tāds mazs jociņš ar dziļu patiesību. Tā ir tikai politiska spēle, lai kāda politiķu daļa nodrošinātu ilglaicīgu sev darbu, labu atalgojumu un nodrošinātu sevi savu ģimeni. Maz ir tādu, kam interesē arī tas, kas būs Latvijā nākotnē. Vēl piebildīšu - šī ir pirmā valdība, kura ir darījusi daudz mūsu Latvijas iedzīvotāju labā, protams tik daudz, cik atļāva šī neapskaužamā krīzes situācija un oligarhu partijas ar spieķu likšanu riteņos. Neaizmirsīsim , ka jau 20 gadus tika izsaimniekota, izzagta un iedzīta ekonomiskās problēmās mūsu Latvija. Un šie cilvēki vēl pārstāvēja sēdvietas saeimā un traucēja tās nopietno darbu, kur pat katra stunda ir zelta vērta.
to diānai
t
Tu esi vislielākais kangars. Visus 20 .gadus sēdēji un neko nedarīji valsts labā. Pienāca brīdis un valstī bardaks 20 gadus velkas. Kur biji , kad Latviju izpārdeva , sēdēji un tusnīji. Bērni pusbadā, lauki iznīcināti. Tā pauris sazombēts, ka vairs loģiski nedomā. Lai tevi zibens sasper , jo Latviju iznīcināji.
Jens Z
J
Nu grūti gan ir noticēt tādai Āboltiņas negribēšanai. Liekulības un cinisma kalngals
Nu bet,
N
Lai Āboltiņa draudzējas ar savu apšaubāmo un maz vēlētāju balsu ieguvušo NA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas