Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Āboltiņa: Nevienā brīdī nav radusies sajūta, ka Ušakovs būtu reāls premjera kandidāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
S
S
Ko nu Solvitiņa tagad iesāks - staigāja apkrāvusies ar miesassargiem, pat nesaprotot, ka viņa nevienam nav vajadzīga?! Tagad gatava kā hameleons pārkrāsoties, visus aplikt, lai tik pati tiktu tuvāk pie siles.
bezpridel
b
Nils ir foršs puika, ko liek Janka Urbis to dara, liek skriet maratonu, skrien, liek tvarstīt bebrus- tvarsta. Gan jau vēl uzkalposies par provinces gubernatoru.
Vilis
V
Tas negaidītākais ir tas, kas pazudina uzpūtīgos.
a
a
Ha ha kā nepatīk, bet tā ir taisnība ĀBECĪT, patīk zagļi un meļi, bučo tik tālāk pakaļu un dievini viņus ha ha ha.( šaurās pierītes).
Vārds
V
A tu tik bučo smirdīgo krievu pakaļu.Gan jau ka pats arī esi krievu pakaļlaizītājs.
  • 1
  • 0
a
a
No tās Solvitas vēmiens nāk, ambiciozā politiskā p......... Viņa baigā lēmēja vai noteicēja. Ko viņa ar savu Dombrovski labu priekš Latvijas ir izdarījusi, nu piedodied, Dombrovskis grāmatu uzrakstījis par kuru visa pasaule smejās. Kauns un vairs nekā no tādas valdīšanas.
>ĀBECE
&
ka tad kremla gangrenas kjerkshana ka amerikani tadu un amerikani shitadi ir ka shakalja haudas,tikai nezkapec neviens no tas "sliktas" Amerikas nebeg uz milzigo bedri otprus Zilupei,kas atgadina piekjezitu lopkautuvi..bet kas no tas bedres izkjepurojushies,tie beg prom atpakalj neskatidamies.. ddd
  • 2
  • 1
ĀBECE
Ā
Un kas ir ''visa pasaule''?? Ceru,ka neesi tikpat dumja kā amerikāņi, kuriem liekas,ka bez viniem šajā saulē neviena cita nan. Vismaz to,ka zeme apaļa, tu zini?
  • 1
  • 2
ĀBECE
Ā
Kauns,ka virsrakstā vairāk par ''a''neproti uzrakstīt ! Bremze gatavā! Marš, mācīties ĀBECI ! Un neskaud Solvitiņu, laikam esi plikpaure!
  • 1
  • 2
XXL
X
Tas būtu jocīgi, ja par "saskares punktiem un principiem" runājot rastos sajūta par konkrētām personālijām! Vai ne tā, Āboltiņas kundze?
Oskars
O
Valdi! Likam liels cerības uz Jums. Vai tiešam Jūs tai karjeristei un primitīvi domājošajai, diezgan nekaunīgi Aboltiņas kundzei pakļausisies. Kaut reizi parādiet, ka esat patstāvīgi domājošs politiķis un nepakļausies diezgan rupjam šīs dāmītes uzbraucienam. Lai viņa nomierinās, kas pati neko redzamu Latvijas labā nav izdarījusi. Ne viņai spriest par to vai Ušakovs veidos vai neveidos valdību. Viņš savā praktiskajā darbā Rīgā ir acīmredzami daudz ko padarījis un reizē ar to Latvijas labā. Pie tam pilsēta veido stipri pāri par 60% no visa valsts IKP. Tas nebūt nenozīmē, ka viņam obligāti jākļūst par valsts vadītāju, kas arī nebūt izslēdzams. Mani vairāk sartrauc šīs Vienotības un īpaši Āboltiņas augstprātīgais tonis. Ja pakļausīties viņas apnicīgajai frāžanajai retorikai, tad viss turpināsies kā līdz šim. Zatlera kungs beidzot parādiet, ka patiesi esat īsts vasts vīrs.
Vārds
V
Lielāku murgojumu vēl savā dzīvē neeswmu lasījis,kā Oskara penteri.
  • 0
  • 0
to Oskars
t
Maška,tu atkal te ņemis nopuņķojusies, Nevajag, necenties, nepērkam
  • 2
  • 0
Būtu interesanti dzirdēt,ko Latvija
B
šādi oskari dara, ja reiz pat rakstīt neprot - ''likam'';''liels'';nekaunīgi'';'pakļausisies'' u.t.t.? Vai tikai Oļegs nebūsi?
  • 2
  • 0
reals kandidats
r
Bet reals kandidats uz dekolonizacijas vilciena pasazhiera statusu?
skuķis
s
Ir skaidrāks par skaidru,ka Dombrovskim šobrīd nav konkurentu. Jābūt pilnīgi stulbam lai to neakceptētu!
selga
s
Diemžēl ,lai nu kas,bet stulbeņu mums netrūkst,te arī veseliem koriem mūsu dārgie tautieši gaudo-nost ar latviešiem ,tie visi ir beidzamie maitas,laižam krievus pie teikšanas,tad būs pensijas,pabalsti,strādāt nevajadzēs,manna birs no gaisa!
  • 4
  • 0
Solvitai
S
Foršā Solvita, Maskavai liekas pavisam citādi, kā Tev. Kremlī viss ir skaidrs.
tieši tā -tāda ideja var tikai MURG
t
okupants un visa latviskā ienaidnieks,par valsts prezidentu! nebijis gadījiens cilvēces vēsturē...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas