Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Āboltiņa: Saskaņas centrs vēlas tikai būt valdībā, bet ne to vadīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
???
?
"Saskaņas centra pamatmērķis ir tikai būt valdībā, ne vadīt," - tā Solvita Āboltiņa. BET KĀDS IR SOLVITAS ĀBOLTIŅAS MĒRĶIS??? Par katru cenu dabūt valdībā SC? SC NEDRĪKST NE TUVUMĀ laist pie valdības grožiem!!! Ja tā notiktu, gan Vienotība, gan ZRP nākošajās vēlēšanās nepārvarētu nepieciešamo 5% barjeru! Tā nav nekāda draudēšana, bet vienkārši tā ir, jo tauta visu atceras.
dddfff
d
Ka pa savu keki - tad par Saeimas prieksedetaju, tad par ministri - ka grib. Sausmas.
ja vēl ušakovs
j
nebūtu šlesara drugs un ja ne sc un airbaltic cūcības........parāk jau bija sacerējušies, ka var darīt visu, jo apvērsums izdosies. Zatlers nebija īstā kārts un labāki nepiekrita..
GUDRA SIEVIETE
G
faktiski viņi grib padziļināt krīzi
Daniels
D
TV raidījumā jau notika telefoniskā balsošana par koalīcijām...Un variants V + ZRP + VL-TB/LNNK ieguva apmēram 10 reizes vairāk balsu, kā divi pārējie varianti , kuros iekļauts SC...! Kas vēl te būtu ko domāt!? Bet kangareļi vēl kasa savus (Maskavas un Ņujorkas piegludinātos) pakausīšus..., jo arī latviešu "Damokla zobens" ir pacelts! Un tauta viņiem nepiedos... 50 + 20 gadi pagājuši...pietiek !!! Tautas vairākums grib iet pa nacionālas neatkarības un latviskas Latvijas ceļu! Un tā arī tas būs! Par nacionālu Eiropu!
monitors
m
Tepat Dienā vēlēšanu aptaujā vinnēja VL un Tautas kontrole, bet SC palika zem 5%. Un, ja Saeimas vēlēšanas atspoguļotu Dienas elektroniskās versijas gaumes, tad jautājums par SC būtu atkritis. Un nevajadzētu Danielam atsaukties uz telefonisko balsošanu TV kā pamatu tai vai citai koalīcijai.
  • 1
  • 0
vēlētājs
v
ja vien V un ZRP paņems koalīcijā SC kompletā ar Rubika sociālistiem , tad Latvija īsākā vai ilgākā termiņā būs Krievijas guberņa. Nu kā vispār var pieņemt domu koalīciju ar SC. Tad tā būtu nodevība pret latviešiem un Latvijas valsti. UN NĀKOŠAJĀS VĒLĒŠANĀS VISI BALSOS PAR VISLATVIEŠIEM , tie vismaz nebūs nodevēji.
ah
a
samurgojies? idiņu skaits ir aptuveni nemainīgs - ap 15%
  • 0
  • 1
monitors
m
Un kas būtu slikts faktā, ka nākamajās vēlēšanās visi balsotu par vislatviešiem? Vai vēlētājs to tomēr nevēlētos?
  • 1
  • 0
sens
s
tik vienkarsu kapitalisma vadibu nesspeja-vadit-vienotiba tapat ka kalvits salaida-griezte to tagad pirmklasnieki-prot gut pelnu-apkrapjot-citus kas ir budzets slimu-parstavju lielisanas-cik-vini-gudri-vienigie-strunts mums-tadu100000 tukstosi japanem-vara-tikai-tad-var-spriest-ko-sastradajusi-ieprieksejie-merkaki.....
Metsasaisu
M
Aboltiņas kundze, vai eiet nokritusi no Mēness? Ielaidiet vienu uti kažokā un tad redzsiet, ka drīz tas čumēs un mudžēs no kukai'iniem. Jūs esite gļēva un padevusies kēdu meliešu spiedienam. Vai iekārēm. Godu tas jums nedara un ļoti blame JL labo slavbu. Ja nekopertīgāku nevariet izdoimāt - uzkpiwet vis\ma saestajā stāvā un leciet uz pakšā noliktajām ecešām. Visbweidot vai keivi - sasksņieši kadreiz pildījuši savus solkījumus un līgumus. Aboltiņas kundze,- vai nesūdzaties par īsu atmiņu?
Anija
A
Vai maza biji, kad dumja paliki, vai vēlāk?Neizliecies par muļķi!
janna
j
Kārtējā reize,kad Vienotība cenšas pāri līķiem iet,lai tikai panāktu savu.Ja reiz SC ir pārliecinoši uzvarējuši,tad šī ir tā reize,kad VISI TRUMPJI IR VIŅU ROKĀS,un viņiem arī galvenie gājieni,nevis ATLAISTĀS SAIMAS meļi te noteiks gaisotni,pietiks vienreiz šīs patvaļas no Vienotības,vēlētājs ir pateicis savu,tagad gaida rīcību no SC.
he
h
Īstenībā varētu vadīt ja Ušakovs kā tāds Ļeņina pionieris kukuška sēdētu pie telefona un gaidītu Putina zvanu. Būtu pilnīgs stulbums atdot SC kādu daļu no valdības - partijai kas sadarbojas ar Maskavu, partijai kurai nav konkrētas programmas, bet tikai ir utopija, partijai kura atklāti ignorē Latvijas vēsturi un atbalsta okupantu versiju. Un visbeidzot krokodilu asaras lejot par ignorētiem vēlētājiem - kas tad notiek Rīgas domē? Tur vēlētāji un deputāti tiek ignorēti jau gadiem. Tas tipa ir ok?
zane
z
Ak dievs, baigā znātāja un pareģotāja Āboltiņa atradusies, lai labāk paskatās uz sevi, ko viņa pati ir paveikusi, un ko viņa vispār var paveikt ( par ko ir dziļas šaubas), jo prake rāda, ka neko.
ērce----->Āboltiņai
ē
Tu tiešām tā domā, Solvita? Saskaņas Centrs varbūt šobrīd negrib "valdīt", bet viņi noteikti grib valdības kursu virzīt -- uz Maskavas pusi. Valdīšanas laiks pienāks vēlāk.
SC aizbildne
S
Kā gan Āboltiņa(sk.virsrakstu)to var zināt?
Vilis
V
Savas latviešu nācijas nodevībai ir rūgta garša Ābolitiņas k-dze. pat muļķim ir skaidrs, ka Krievija SC veidolā grib varu pār latviešu tautu un Latvijas valsti vai tiks atjaunota Krievijas un krievu nācijas okupācija pār latviešu tautu tā visamz izskatās, ceru, ka šie latviešu nācijas nodevēji un SC draugi saņems pēc nopelniem, karāties tiem Latvijas kangaru zarā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas