Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Āboltiņa: Šis ir vēsturisks brīdis Latvijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Palika Jaņos
P
Vienotība rudenī pacēla izcilas kārtis, gandrīz visas trumpes. Ne tikai nenozolēja, platos pakāsa&plikais dūzis neapgāja, palika jaņos. Vienotība rudenī pacēla izcilas kārtis, gandrīz visas trumpes. Ne tikai nenozolēja, platos pakāsa&plikais dūzis neapgāja, palika jaņos Vienotība rudenī pacēla izcilas kārtis, gandrīz visas trumpes. Ne tikai nenozolēja, platos pakāsa&plikais dūzis neapgāja, palika jaņos Vienotība rudenī pacēla izcilas kārtis, gandrīz visas trumpes. Ne tikai nenozolēja, platos pakāsa&plikais dūzis neapgāja, palika jaņos Vienotība rudenī pacēla izcilas kārtis, gandrīz visas trumpes. Ne tikai nenozolēja, platos pakāsa&plikais dūzis neapgāja, palika jaņos
;
;
maini savu foto cik gribi- vienalga- nesmuka un neuzticama
osama
o
Kā tur bija ar to "kājiņas pieciršanu", aizstāvot 26. maija bandītisko balsojumu, kas attaisno korupciju pašā Saeimā, Āboltiņas kubndze? Tauta neko neaizmirst, arī Jūsu visas darbības, kas nedara godu Saeimai.
ēzelita
ē
kas izlauoīja Latviju?
teritorija
t
to tu varēsi rakstīt vēlēšanu lapiņā, ne te
teritorija
t
nabadziņš, dvēseli taču nenomazgāt !
Klusais
K
Āboltiņai un Vienotībai bija iespeja pirms Zatlera lēmuma mainīt kursu uz labo pusi. Neizdarīja. Lai noiet no skatuves!
DANKO
D
Tie kuri nolemti atlaišanai, tagad nevar lemt par prezidenta atlaišanu. Pēc tautas nobalsošanas, ja tauta atstāj jūs amatā, tad jūs varat lemt, ja tiek ievēlēta cita Saeima, tad tiek izvirzīts prezidenta kandidāts un jaunā Saema balso. Tagad iznāks ka notiks atriebes balsojums prezidentam. BNS Ceturtdiena, 26. maijs (2011) 18:05 Āboltiņa: neatbalstot kratīšanu pie Šlesera, deputāti prata pamatot viedokļus; Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa («Vienotība») neuzskata, ka parlamenta balsojums, nepiekrītot Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) lūgumam veikt kratīšanu Aināra Šlesera («Par labu Latviju») dzīvesvietās, būtu drauds Saeimas prestižam. LETA Piektdiena, 27. maijs (2011) 20:17 Āboltiņa : Zatlera neievēlēšanas gadījumā būtu jālemj, vai ir jēga viņu virzīt atkārtoti BNS Sestdiena, 28. maijs (2011) 23:14 Āboltiņa apšauba parlamenta atlaišanas racionalitāti LETA Svētdiena, 29. maijs (2011) 00:51 Saeima ir leģitīma līdz tautas nobalsošanas rezultātam, līdz ar to Valsts prezidenta vēlēšanas var notikt 2.jūnijā, intervijā radio "SWH" teikusi Saeimas spīkere Solvita Āboltiņa
Antiņš
A
Āboltiņas rati ir grāvī un tur, lai arī paliek kopā ar murgiem par vienotu partiju. Var tikai pabrīnīties, kā antikvariāta/veikala vadītāja tik augstu uzlavījusies... Bet te ir Latvija – lielo iespēju zeme!
XYZ
X
JA RUDĀS LAPSAS KĀJU NEIECIRTĪS LAMATĀS, VISAS VISTAS KŪTĪ TIKS NOKOSTAS! Derētu apkopot vienuviet Āboltiņas izteikumus pēdējo trīs dienu laikā. Un jūs neticētu, ka tas nācis no vienas mutes! Vēl kāds domās par viņas ievēlēšanu. Palātā varvūt...
atklātums
a
,,,vai tiešām tu nesaproti,ka jātin makšķeri,cik ilgi mainīsi čības?Ej atkal uzdejo,lai tautai ir par ko paņirgt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cik maksāja par tām DEJĀM???????????????Nu būs jĀDEJO no saimas nama,padomā tikai ,kādu dejas soli izmantosi un pielietosi!Varbūt atkal ar SOLĪŠANAS soli?????????????Lai veicas!!!!!!!!!!!
phe phe
p
Balsošu par Visu Latvijai, pārējos ārā no sarakstiem:)
atklātums
a
...tu rudā lapsa,vai tiešām nesaproti,ka tev ir jāatkāpjas,nauda ir sarausta,vai vēl nepietiek!Strādāt 100 latniekos jums visiem simts un nekādu kompensāciju,kauns!
tieši tā
t
dubultmorāle 29.05.2011 09:25 Ziņot! kaapeec izcelt triis oligarhus, ja mums vinu ir vairaak?stepanovs,berkis - Jenotiibas sponsori nav oligarhi?kampars nav naudu no viniem par veeju elektrokvotaam saneemis?kaapeec tada dubultmoraale?? . Vienotība ir SVF interešu ieviesējs Latvijā - turklāt Vienotība rīkojas pilnīgi tāpat, kā 3 oligarhu partijas - skatīt Stepanova un Berķa mahinācijas, caur kurām tiek apzagta mūsu valsts! Kāpēc Stepanovu un Berķi neapcietina? Tāpēc, ka viņi finansē Vienotību!
Buba
B
Par racionalitāti Āboliņai taisnība, - tauta pārlieku daudz gaida no jaunās Saeimas. Emocionāli Zatleru var atbalstīt, taču - no kurienes pāris mēnešu laikā uzradīsies "jauni vēži", - tie paši kampēju stipendiāti jau vien sarakstos būs ( kamēr kampēji nesēdēs cietumā, uz ko cerības niecīgas). Bez tam kopumā ieguvēji var būt politiskās šķīstības atliekas saglabājušie sarkanie ( kaut ar draugu būšanām jau sašmucējušies RD) un turpmāk muziku valdības dancināšanai pasūtīs nevis Ventspilī, bet Maskavā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas