Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Āboltiņa: TP ekonomikas redzējums ir tukši vārdi un blefs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mala
m
viss,ko dara un runā TP ir noziedzīgi, stulbi,metams mēslainē! viss,ko dara JL IR ĢENIĀLI,un to var nesaprast tikai neizglītoti zagļi un tumsoņas. labi,katu to saproti,laikam esi gudrs un godīgs!
jaa
j
100 % atbalstu.Vai tiesam jagaida lidz velesanam,lai beidzot tiktu vala no TP muldetajiem,meliem,izsaimniekotajiem.
Gunča
G
Tai kuri šeit gūst orgasmu no tā šķēles plāna lūdzu to izlasīt un paskaidrot, kas tur ir tas unikālais. Neprofesionāli un tendenciozi pasniegtas skaitļu virtenes plāna pirmajā trešdaļā?! Varbūt ārkārtīgi "skaidrās" tendenču līknes otrajā trešadaļā? :-) Mums jau tautai bez tām līknēm nav skaidrs ka ja ir labi tad ir labi un ja ir slikti tad slikti. Varbūt kaifs jāķer no daļas neizpildāmu bet daļas kaitniecisku priekšlikumu daļas beigās. Sastāda vienu trešdaļu. Iepazīstieties tauta ar tiem piekšlikumiem, tad iedomājieties ka tos Jums ir atstiepis kaimiņu žūpa un sapratīsiet, ka tieši tādi viņi arī ir.
Gunča
G
Neapskaužu Āboltiņu. Viņai priekšā noliek sūdu čupu, ko nosaukuši par Andra Šķēles plānu un palūdz inteliģenti, bet tautai saprotami paskaidrot, kas ir novietots uz galda. Dāma izvēlējās tiešu pieeju (acīmredzot pareizu) un arī pateica - "sūds". Tagad visi lamā par prastumu :-).
Andris
A
Kas ir politiska masturbācija 09:40 ...Es nekur neatradu škēles piedāvājumus publicētus... ----------------------------------- Nu kā tad savādāk?! Tikai Borata biksīšu apvienības materiālus kā klaviers krūmos vienmēr nejauši atspoguļo jebkura sabiedriskajā, objektīvā un par nodokļiem uzturētajā medijā Kā arī no tīras sirds un "bezdvodmezdno" (pūces vārdiem no krievu versijas multenes par Pūku) publicē Mūksalas Patiesibas ministrija. A te kaut kādi "nepareizo" priekšlikumi !
Kas ir politiska masturbācija
K
Es nekur neatradu škēles piedāvājumus publicētus. Vai kāds var pateikt par ko īsti ir runa? Izlasīju solvitas abolinas stastu un ari neko neuzināju kā vien pārmetumus "kautkam nezin kam". Vai tā būtu nodarbošanās pašai ar sevi?
Andris
A
Re cik jautri šorīt pārlapot dienticīgos mediju slejas! Par TP piedāvātajiem steidzamajiem pasākumiem neko sliktu pateikt nevar, neko labu teikt nedrīkst - tāpēc jautri priecāsimies par hokeju un Gulbja panākumiem Visi KOPĀ! ...ziedojiet, ziedojiet, ziedojiet, ziedojiet -lūgums šis domāts ir jums, jo vienīgie patiesie nabagi esam un zie....
Alfiņa
A
Mēs zinam, kā tādus blāķus ražo: copy-paste. Tuvu jau gan esi ražotājiem, ja visu tik labi zini. Vai kā autors esi apvainojies, ka to par ģeniālu neatzina? Premjēram nav tik daudz laika, lai stundām pētītu to sacerējumus, kuri šīs ziepes sastrādāja. Tā kā TP lai staigā skuju taku.
ekharts
e
Nekā slikta es tai Šķēles plānā neredzu-nodokļu necelšana,ministriju samazināšana,ja to kāds izdara,tad tas ir par labu Latvijai,vai tas būtu TP vai JL.
Nu bet
N
Šķēle jūt, ka ES liks mazliet paknaibīt arī miljonārus, ne tikai nabagus, kā gribētos "Tautas" partijai. Tāpēc arī ir tā iešūpojies... :)
asd
a
lasu un nesaprotu, smieties vai raudāt? kāds tiešām laikam vakarā nodarbojas ar galvas spiešanu durvīs.
KLM
K
sastāv no tādiem kā Kampars, bez izglītības, bez pamatzināšanām par ekonomiku.... .............................................. ............................................................ ..................................... Nu kā tad - niecība tas Kampars - atšķirībā no Slaktera, pasaules klases ekonomista - par kuru atklāti ņirdza visa pasaule - izcila poliglota un apsmiekla objekta vēl daudzas paaudzes uz priekšu..
depo
d
Respect Andri. Pie valsts pārvaldes reformas būtu jāizveido profesionālas ministrijas un valdība. Lai tur nebūtu ne smakas no politiķiem un viņu pietuvinātajiem. Iedomājaties ka mūsu izpildvara (MK) sastāv no tādiem kā Kampars, bez izglītības, bez pamatzināšanām par ekonomiku un tajā notiekošajiem procesiem. Visi Kampara padomnieki (arī bezmaksas) arī bez vērā ņemamu augstskolu diplomiem. Ministrijām jābūt profesionālām. Tad varētu rasties kāda jēga. Un protams jāsamazina ministriju skaits. Parlaments tad lai arī nodarbojas ar politiskām debatēm.
jēpis
j
..nu nemaz nav jāpērk biļetes uz cirku!!!!..vieni vienīgi ..klauni un klaunenes!!!! Līdakas teicienu vajadzētu novietot redzamā vietā!!!!:))un ievērot!!!!
IM
I
Āboltiņai nu galīgi vienalga ko tas Andris tur uz tām lapām uzlicis. Ne viņa no tā ko saprot , ne viņai no tā kas vajadzīgs , lai ar kas tur nebūtu. Āboltiņu interesē kas Andrim aiz ādas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas