Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Āboltiņa: TP izvēlējusies kūdīšanas taktiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
O
O
kā tev izdevās tādu gudrību izdomāt?
Mr. X
M
JL priekšniecei piemirsies ka paši viņi ar tautas apzagšanu ir to sakūdījusi pret sevi.
normāli
n
lai piešķirtu papildus līdzekļus ir jāzina precīzi,kur tiek izmantoti jau esošie līdzekļi ko te spriedelēt?
elo
e
vai tad nevar pirms lēmumu pieņemšanas pajautāt pozīcijas partiju viedokļus ? vai tas ir tik grūti?
bite
b
LASOT KOMENTĀRUS KĻŪST SKAIDRS , KA MŪSU TAUTAS GALVIŅĀS IR TĀDA PUTRA , KA VESELĀ SAPRĀTA NAV NEVIENĀ. VIENS BĻAUJ , LAI JL NĀK ŠO PABAROT , OTRS ZĀKĀ DA JEBKO UN JEBKURU. KAD SĀKSIET DOMĀT , MĪĻIE?
Kode
K
Hello from Mars! Izskataas, ka jeeliishi ar Skudrulaaci un Marsieti muus te visus piebeigs!
vilis
v
Princips-Na asambļejah vistupaķ bez bumagi,štob dur bila vidna- dod labus augļus.No vienas puses redzams cik autorei īss prātiņš,no otras izgaismo Rozentāles un TP nespēju risināt problēmu.1/2 miljards latu gadā nav joka lieta.Nozagt un izsaimniekot ir viegli,bet pienāk brīdis kad jāatbild par sastrādāto tiesas priekšā.Lai Dombrovskim stingrs mugurkauls.Viss notiek tā kā tam jānotiek.Vērosim nākamo sēriju.
Oink
O
Ja tie TPiesi gan ir cukas. nemaznerunajot par kalviti un seglinu
lex
l
Ej un izguli dzērumu
Zuze
Z
To jau sen tauta redz ka JL un TP ir uz izjukšanas robežas! Te ir pilnīgi skaidrs, ka nekāda apvienošanās nepalīdzēs ne Jl, ne TP ne PS - kaut kāds murgs! No sākuma pozīcija ieved tautu krīzē un tad vēlas, lai tauta par viņiem balsotu nākamajās vēlēšanās?! Naivas cerības!!!
zvirbulēns
z
Aivars Lembergs būs gana labs ministru prezidents.
AIVARS
A
Alternatīvu kandidatūru MP amatam varētu būt gana - sākot ar I.Sudrabu un beidzot ar kādu no bijušajiem pirmsiestāšanās ES premjeriem - izņemot Godmani, jo tas ir īpašs gadījums. Vēl varētu būt kāds no valsts pārvaldē un privātajā sektorā strādājušajiem pieredzējušajiem vadītājiem. Koalīcijā varētu ietilpt kaut vai visas Saeimā pārstāvētās partijas. Ir koalīcijas līgums un visai konkrēts veicamo uzdevumu saraksts valdībai, kas tai noteiktā termiņā ir jāpaveic, ir budžets kas valdībai atvēlēts šo uzdevumu izpildei. Valdības vadītājs lemj, kādas ministrijas ir nepieciešamas šo uzdevumu izpildei un kuri cilvēki būtu piemērotākie ministriju vadīšanai. Bet mums vēl neklājas tik slikti, lai partijas un Saeimas frakcijas par šādu izpildvaras modeli vienotos. Varbūt vēlāk rudenī, varbūt ziemā, varbūt uz pavasara pusi, kad tuvosimies bedres dibenam, vai pēc kādas stihiskās sociālās eksplozijas... , varbūt tad kaut kas Latvijas valsts īpašnieku domāšanā mainīsies...
rampant
r
Visu cieņu par spīti mūsu laikiem un apstākļiem saglabāto ideālisma devu. Bet es runāju par ko citu - par cilvēkiem, kam pašreiz rokās ir kaut neliela, demokrātiskas Satversmes ierobežota vara! Jūsu pieminētajiem visnotaļ cienījamajiem cilvēkiem tās nav. Un nez vai viņi pat vēlētos piedalīties valsts atjaunošanā autoritāras personas vadībā, jo par to agri vai vēlu būs jāatbild. Arī tam, kas uzdrīkstēsies mest izaicinājumu pašreizējai līdz galam izkurtēušai, korumpētajai sistēmai. Varbūt piemērs īsti neatbilst mūsu situācijai, taču atcerieties ģenerāli Pinočetu. Arī viņš ar stingru roku izveda valsti no krīzes un komunisma draudiem. Tiesa, viņu atbalstīja CIP, bet, kas atbalstīs mūs? Beigu galā viņu, vecu vīru, stiepa pie tesas, un tikai slimība un nāve viņu paglāba no cietuma. Juridiski viss pareizi - viņš rīkojās pārkapjot konstitūciju... Tāpēc arī saku - tik drosmīgi, labu nodomu un ideālu vadīti ļaudis Latvijā neatradīsies. It īpaši pašlaik. P.S. Monitorētājiem no drrošības policijas! Vīri, es nemudinu un nieaicinu uz valsts apvērsumu! Es tikai izsaku savas domas un pieņēmumus. Nešaujiet ar lielgabalu uz zvirbuļiem. Aptrūksies munīcijas, jo, pieņemu, ka aicinājumi uz valsts apvērsumu (reāli) tuvojoties ziemai nāks kāliem. Un ne tikai e - vidē. Tā kā darba jums pietiks.
Tā ir!
T
TP ir vilki, kas šobrīd ietērpušies jēra ādā un gaida mirkli lielākam uzbrukumam! Muļķīgi gaidīt, ka viņi palīdzēs Dombrovskim izvilkt valsti no bedres, drīzāk pa kluso paraks dziļāk.
Vija -Rīdzinieks
V
Prātiņ, nāc mājās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas