Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Āboltiņa: Zalāna izteikumi par TP "neatrašanos" valdībā ir pliķis sejā vēlētājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gunča
G
Vai Zalānam tiešām ir jāatrodas valdībā. Pāraudzis pusaudzis: testerona līmenis ir OK, ar garīgo biredumu sūdīgi, arī sirmums matos. Tas jau ir smieklīgi.
hmmm...
h
"Vuarzazi 03.03.2010 23:05 Treknā Partija noveda Latviju bankrotā Ko Zalāns vēl dara valdībā ?" Jādomā, ka dara tieši to, priekš kam dombrovskīts šo tai valdībā ņēma.
mindristu
m
tas, ka cukugimji noriet, nepavisam nenozīmē, ka to labākie draugi pa koaļicii tagad uzausīs.
mindristu
m
"....... šādi komentāri un šāda pozīcija no TP nav nekas pārsteidzošs un nekas jauns. " un TIEŠI TĀDĒĻ ES, kā liels izgudris, to tp savā škīstā valdībgrūtniecības procesā iejēmu.
Jā gan
J
Pareizu taktiku TP izvēlētos, ja nostātos blakus JL un premjeram Dombrovskim un izdiskutētu visus jautājumus un atrastu risinājumus. Nav muļķi ne JL, ne TP, jāatrod kompromiss valsts labā. Cilvēki izvērtēs kopdarbu, katras partijas pienesumu. Belokoņs teica, ka melnie darbi izdarīti, tagad jāveido biznesa vide. Nogriezsts gana, nu vajag ražot. TP lai pamāca JL, kā to izdarīt. Labas idejas neatgrūdīs JL. TP, strādājiet kopā ar JL Latvijas labā, no kopdarba TP reitings tikai celsies.
Naivuli
N
Tu pat neapzinies kāda bedre gaida LV pēc jēlo nejēgu astronomiskā parāda greizajām sliedēm. Tu, tavi bērni un mazbērni vergos, lai to atdotu.
tada ir dzive!
t
Nu dabiski,ja TP vairs nevar but visa noteiceja,tad neatrodas de fakto.Ar to nu ir jasamierinas,ka ari turpmak nebus.
jaa
j
LV ir uz pareizam sliedem tagad,bet TP nespej pardzivot,ka valsts sak iziet no bedres,kura to iegruda TP un LPP un vel vairak zaude veletaju uzticibu,un nu nezina,kaa atkal mulkot ,krapt veletajus,lai tikai nezaudetu sagrabto.
Vēlētājs
V
Neviļus gribas atcerēties krievu teicienu un attiecināt to uz JL valdību. ".....HRENOVOMU TANCORU I JAICA MIŠAJUT>>>"
noriets
n
skele negrib saprast, ka vina norieta stunda situsi!
godīgais
g
Jaunais laiks visu laiku meklē vainīgos.Bet vai esat ņēmuši kaut vienu TP ieteikumu vērā? Kur ir jūsu godīgums,taisnība,gudrība? Gadu valsti dzenat bezdibenī.Kas atdos šos milzīgos parādus? Kur liksies šie 200 000 bezdarbnieku? Kas maksās tos lielos nodokļus?Vai tie kas aizbrauc uz ārzemēm un vairs netaisās braukt atpakaļ? Ko darīs mūsu jaunieši kas beidz vidusskolas un augstskolas?Kad beidzot sāksiet kaut ko reāli darīt?Beidziet nodarboties ar priekšvēlēšanu kampaņu! Panākiet kaut tādu vienkāršu lietu , lai lielāki un mazāki ierēdnīši nebraukātu ar valsts auto un valsts benzīnu! Pat to jūs nevarat nokārtot!
Terorists
T
Tad jau Rumpītim jārosina SAEIMAS balsojums par uzticību valdībai.Rīcības nespējīga valdība ir pliķis sejā vēlētājiem Āboltiņas kundzīte. Un sauklis ,,ATLAIST VISUS" paliek spēkā.
bļāviens
b
a ty nastojačij DURAK!
vēlētājs
v
žēl sievietes,tik nomocījusies izskatas un neko jau pateikt arī nevar, kā : " ti durak,ti sam durak.."
IncParaac
I
Kampēji nav valdībā! Izgāj' ārjā - atpūsties! Jakāna aizstāvība - pagalam sasvīdināja! "Bet nodokļus par auto nemaksāsim! Lai 40 miljoni 'tam tur" - nesanāk!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas