Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Āboltiņa: ZRP un Vienotības eksperti pirmdien panākuši vienošanos daudzos jautājumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fakts
F
Pupu mizas! Lielo sili viņi dala, tur tā lieta.
Madara
M
Ja Streipas mīļvārdiņam priekšā pieliek- politiska,tad Āboltiņa ir labi raksturota.
vīrelis
v
Zudis S.Āboltiņas-Makarovas spožums, bet ambīcijas vēl lielākas. Nesaprotu tos cilvēkus (sevišķi sievietes), kam patīk grozīties kameru priekša un teikt "gudras" frāzes.Kur paliek ģimene, mājas pavards?
piebaldzēns
p
MĪĻIE TAUTIEŠI , VAI ATCERATIES ĶEŅŠA LŪGŠANAS ? VAI ARĪ MUMS BŪS JĀLŪDZAS , LAI ZATLERA REFORMU PARTIJA PIEŅEM SAVĀ KOOLĪCIJĀ NACIONĀLO BLOKU ?
REGĪNA
R
MĪĻIE LATVIEŠI NEVARU SAGAIDĪT ZATLERA REFORMAS :)) VAI TIEŠĀM MĒS NEVARAM VIENOTIES UN PAŅEMT VL/NNK/TB/?KĀPĒC LATVIEŠIE VIENMĒR IR KĀDAM "JĀKLANĀS".CIENA TOS , KAM IR SINGRS MUGURKAULS.. JA CITS NEKAS NEATLIEK , TAD KOPĀ VISIE JĀLŪDZ DIEVS .
Eizens
E
Lai tikai sie alkatigie smerdeli politki, lai uz tautas rekina piepilditu savas alkatigas rikles, neizdoma bernus dzit skola no 6 gadu vecuma. Latviajs iedzivotaji, 82% ir velejusies, ka berni skolas gaitas uzsak 7 gadu vecuma kas ari ir pareizi. Ja sie valsts izlaupitaji un tautas apzadzeji ir iedomajusies vei9kt kaut kadas reformas izglitiba tad ir jariko referendums, iznemot, ka politikiem ir nekavejoties ir janosaka ka visas Latvijas valsts skolas un bernu darzos apmacibam ir janotiek valsts valoda-latviesu valoda.
Anne
A
Viislielaka eksperte LV tagad esot deputatos cauri izkritusi KUKULE. Ta Zatleram esot uzticibas persona. Talu gan tiks ar tadu eksperti....
ddd
d
Par ekspertiem sevi parasti sauc cilvēki ar daudzu gadu pieredzi kādā jomā un labu izglītību, kurš ir tas eksperts šajā visā epopejā?
ddd
d
:) Un kas Jums saka, ka neesmu eksperts savā jomā. Citi saka, ka, iespējams, viens no labākajiem valstī savā jomā, arī starptautiski novērtēts. Diezin vai tajā ekspertu "lociņā" iederētos, tas tiesa, Jūs man likāt pasmaidīt :)))
  • 5
  • 0
hmm...
h
Laikam sevi uzskati par to izglītotāko, ar lielāko pieredzi un nu kreņķējies, ka neesi paņemts kā galvenais eksperts?!
  • 1
  • 3
skukis
s
Solvitinj, Tu .... vislabaaakkaa! Lai saeedaaas meeslus, lopinji!!!!
zvirbulēns
z
Es uzskatu, ka Āboltiņai jāsaglabā Saeimas pr-ja krēsls, Dombrovskim min.prez. krēsls, a Zatleram, lai neburkšķ, jādod veselības ministra krēsls, visu pārēju ušakoviešiem, kuri grib konsolidēt sabiedrību uz jaunām vērtībām (Latvija ir okupēta, okupantu nav!) :) :)
Nē!
N
Ušakovičus tālāk no valdības! Lai vispirms iemācās cienīt valsti, kurā dzīvo!
  • 6
  • 3
zvirbulēn,
z
Latvija nekad nav bijusi okupēta, tieši otrādi - latvieši neskaitāmos lopu vagonos devās uz Sibīriju - lai okupētu Krieviju ! Tādēļ SC jādod tāda paša iespēja - doties uz Krieviju okupēt savas dzimtās mājas, kuras tukšu aku vindām sauc uz šo pusi....
  • 8
  • 3
K-K
K
freek - nu noteikti labaki par tiem kurus varetu dot SC !!!!!
ddt
d
Zatleram būtu jāpieprasa, lai nākamajā valdībā ne premjera, ne kādā citā statusā nebūtu Latvijas tautsaimniecības kaprača, pašreizējā zicpremjera Briļļu Valža! Citādi reformu ideja pārvēršas par pilnīgu parodiju!
Ne no tā gala
N
Tas tiešām ir ļoti interesanti - tagad saskaņojas zatlerieši ar Vienotību, bet kas notiks, kad viņi vienosies par trešo koalīcijas partneri? Atkal skaņosies? Vai arī no trešā tiks pieprasīta bezierunu piekrišana? Bet laiks iet... Budžets jāsastāda!
zvirbulēns
z
Tad jau labi, tad tik jātiek skaidrībā par amatiem! :)
Eksperta slēdziens,
E
ka zvirbulēnam varētu dāvināt zirgābolu knābāšanas ministra darbu.
  • 5
  • 2
freek
f
kādi "eksperti"?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas