Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Āboltiņa: ZRP var radīt nopietnas problēmas koalīcijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.....
.
Tagad tikai, lūdzu, lai šī dāma nesaruhā muļķības....
puaro
p
Nu Vienotībai un VL TB ļoti nopietni jāpadomā, vai tik to pašu lembi neņemt atpakaļ koalīcijā.. šito klaunu partiju, kas paši īsti nesaprot ''kas viņi ir un kur viņi ir'', jānoliek mazliet malā t.b. opozīcijā, lai pasēž un paskatās, pamēģina saskaitīties uz trīs, un saprot, kurš tad ir zrp, kurš olšteina un kurš varbūt vēl kādā citā ''reformatora'' partijā iestājies.
!! >>Jukums
!
Cilvēki ar šausmām vēroja visas Zatlera izdarības. Varbūt, partiju pametusie, deputati negribēja būt līdzatbildīgi par visām sastrādātajām muļķībām.
  • 1
  • 2
Jukums
J
Izskatās, ka šādi puaro tipa komentētāji ir nolīgti kangaru slavināšanai lai tieši šajā situācijā noorganizētu darbaļaužu atbalstu, kā to mēdza darīt jau okupācijas laikos.
  • 0
  • 2
artūrs
a
Cilvēki, mēs aizmirstam vienu lietu- šis politiskais haoss gremdē un šķeļ latviešus, bet palīdz SC.
Oskars
O
DIEVS tur nekādas problēmas NEREDZ, tikai gaida kad IZSAIMNIEKOTĀJI sāks KĀRTIES. Atkal priekšā jaunas VĒLĒŠANAS !!!!!!!
Imis
I
Nesaceries rudā lapsa, tavas kombinācijas neies cauri, un šo valdību neapstiprinās
Igors
I
Apstiprināt šādā veida sakominētu valdību būtu tīrais neprāts ! Vai tad tiešām valstī nav neviena cilvēka , kas varētu apturēt šo apkaunojošo cirku !?
  • 3
  • 0
Knābis
K
Tiesa, kas tiesa. Tikai... Āboltiņa jau pati arī ir problēma VienotībaI. No vienas līdzīgas problēmas - Kristovska - vēlētāji palīdzēja puslīdz tikt vaļā, bet šīs problēmas risinājumam mīnusu diemžēl nepietika.
andža
a
ZRP Jelgavas nodaļas vadītājs, kurš arī ir Saeimas deputāta kandidātu sarakstos Viktors Valainis 1986.gadā dzimis, sarakstā ar 7. numuru. Viktors Valainis kādu laiku kopā ar savu draugu Jelgavas pilsētā atvēra mūzikas klubu "POSTCLUB", kas atradās vecā pasta ēkā. Jau toreiz šis fakts likās aizdomīgs, jo abi biedri lielijās, ka viņiem pašvaldībā esot visi jautājumi "sakārtoti" ar LPP/LC debutātiem galvenokārt. Kluba darbība noritēja lielā bohēmā, ja tā var teikt. Abi līdzīpašnieki katru nakti dzerstījās, bet V.Valainis spriežot pēc mega enerģijas un neadekvātuma arī šņauca narkotikas.
:)
:
Un tagad tulkojums latvieshu valoda: Aboltinja - opa. Sezhamies velreiz pie galda un tagad parskatam ko Zatlers drikst atlauties un ko ne. Noteicejs vairs vinsh nav. Gaidis Berzins - es pamulkits, es pamulkits, es neko nevaru izdomat. Pat ja visi jau sen bus mezha, mes tik un ta turpinasim darbu pie papira rakstishanas.
Bet
B
Šajā situācijā rižai jāpaliek par spīkerieni, jo Zatlerklaunu Latvijai par apsmieklu jau tur vairs nedrīkst likt.
to izšķirs balsojums,
t
bet Āboltiņa,kā jau juriste daudz veiksmīgāk un raitāk vada Deputātu sēdes un tā varētu vairāk un kvalitatīvāk sakārtot mūsu dzīves, darba un Latvijas valsts Likumdošanu.
  • 8
  • 2
vairis
v
nu jau butu iemesls pārskatit ministru portfeļus, dakterim vairs tikai padsmit deputāta mandātu, vismaz viens kresls par daudz, ja ne divi:)
Kuks
K
Un Solvitai sāksies klimaks
ba ba
b
Problēmu nebūs, Bērziņš jūs visus patrieks, tad varēsiet skaidroties paši savā starpā ar Truša tankiem smilšu kastē.
Troll
T
V + VL + ZZS = 47 + 6 exZRP = 53 It kā pietiek. Bet gan jau, ka vēl ZRP ir sakarīgi cilvēki, kas "pārnāks mājās". Un tad var sūtīt Zatleru ar visu SC uz poda!
  • 4
  • 3
kKKKK
k
No TVNET: Vienotība, zinot, ka nekad nedabūs tik daudz balsu, nolēma iesūtīt ZRP savus nodevējus, kas pēc tam atkal atgrieztos atpakaļ. Sak jau likties, ka Vienotība tā pamatīgi uztraukusies par savu sili (kuru neviens nevar aiztikt, jo kontrolē pat KNABu), tādēļ vajadzēja šādu zemisku gājienu. Vakar gan lasīju vienā Interneta komentārā, ka pašreiz daži gatavo pārsteigumu Kamparam un draugam Pūcem par ES fondu izšeptēšanu, piesaistījuši ārvalstu juristus, jo citādi jau visus tiesībsargājošos orgānus Vienotība okupējusi. Visai interesants jautājums, kādēļ KNAB nesāka izmeklēšanu par Kampara anonīmām investīcijām, bet gan jau ārvalstu juristi parādīs, kādēļ.
vairis
v
tu pārvertē vienotibas tālredzibu, tie bija atsevišķi cilveki kuriem vienotibā nebija izredžu, nu kad ir iekšā tad var atgriezties pie miļotā pupa:)
  • 4
  • 0
Zjips
Z
Man arī tāda doma ienāca prātā - ka konkurenti ZRP iefiltrēja "Trojas zirgus" un tagad var berzēt rokas.
  • 4
  • 2
kk
k
SOLVITA , VAI TAD VALDA PARTIJU KADREIZ JUS UZTVERAT KA PROGNOZEJAMU SADARBIBAS PARTNERI? DOMAJU KA JUMS SEN VAJADZEJA SAPRAST ,KA VINS NEKAD NAV BIJIS POLITIKIS, BET IR SAVA LABUMA MEKLETAJS.
Nav liela problēma,
N
kur tie seši mazie bundzenieki apsēdīsies spriežot valstiskas lietas,galvenais,ka viņi ir PAR sadarbību par tiesiskumu,godīgumu un atklātību.Saeimai no tautas nekas nav jāslēpj,tikai lūdzam atrāk pie darba,jo brokastis jau sen kā paēstas.
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas