Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Abu KNAB kandidātu reputācija rada šaubas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dzidra
D
Abi labi,bāz tik maisā.Glumi un pretīgi tie ir īstie,lai KNAB paliek,kā runāts,Repšes rokās.Pašam Maizītiim vajadzēja turpināt skaitīt kukuļus un turpināt sust.Ja tas dižglumeklis būtu strādājis,tad mēs nebūtu tur kur esam.
kontra
k
Ko tas Maizītis pamodies un sāk klepot.Ne viņš ,ne Strīķe,ne loskutovs neko nav darījuši,lai Latvijā netiktu zagts.Tāpat arī nekas nav darīts,,lai cilvēka gods netiktu ar kājām mīdīts.Maizītim sen bija jāsēž kaut vai par stulbo un bezjēdzīgo Lemberga aizturēšanu.Izākstījās KNAB un prokuratūra,iztaisīja kumēdiņus,Lembergs,kā teic sakāmvārds:Kāda vista pērta,tāda nepērta.Kāds iegāja cietumā tāds ar izgāja. Lēts teijāteris tautai,nekas vairāk.Pat sakarīgu apsūdzību Maizītis nemācēja uzrakstīt.Man tagad būs jāatrauj bērnam maizes šķēle,lai samaksātu par Maizīša un KNAB kļūdām.
just the facta
j
Just the facts.Ja jau Strīķe būtu strādājusi kaut drusciņ,tad valstī tādu oligarhu nemaz nebūtu.To pašu varu teikt par Loskutova darbu.Kā Ķīnā prokurori strādā.Neliešiem tur nav ko darīt.Strīķe un Loskutovs strādāja 6 gadus ,bet neko sakarīgu nav padarījuši.Šlesers tik aug un Astoņkājim audzē snuķīšus ar ko nomušīt Latviju.
tiņa
t
Paķeriet to aizmigušo Maizīti līdz un mauciet cik vien tālu variet.Mums jau zagļu pietiek, vēl jaunus piespēlē.Ja jau esiet tādi makani,tad pastāstiet ,kā no valsts kases izzagšanas jūs atturēsiet 4 treknu Astoņkāju tētuku?Ko ,a ?
Just the facts
J
vai jus domājat ka oligarhi nepielika savu roku loskotova atlaišanas lietā? tadēl vis ir skaidrs, tas kas tiks izvirzīts bus tas kurš sarunājis ar oligahiem. taču.
Just the facts
J
tas kas vinēs bus sarunājis ar oligarhiem... tas nu gan ir skaidrs.
še tev
š
Kaitinoši! Tie svētie aizstāvji, izlasiet tak vismaz to rakstu kārtīgi! Cilvēkam ar nicku "?" --> tur nemaz nebija rakstīts, KA VIŅA SIEVU SAUC INESE. Kad iemācīsies lasīt, tad varbūt sākšu ņemt vērā tav uviedokli.
meitene
m
kameer mees sheit vaaramies un cepamies par detaljaam driiz vairs nekaadas latvijas nebuus vakar domburshovaa hansenes galvenais ekonomists vai kaa tur vinju sauca tik gardi smeejaas kad vinjam tieshi pajautaaja vai izliks cilveekus no dziivokljiem nebus vairs ko zagt un nekadu knabu nevajadzees
Lāpītāja.
L
Valdošajiem ir gluzi vienalga kuru ielikt,galvenais ne Strīķī,tā vēl var paspēt ko ievārīt, viņi grib noņemt spriedzi jautājumā kurš ietilpst VZ 31.03. buķetē, prasa apstiprināt,nu tad apstiprinās,dajebko,jo tāpat skaidrs,ka tas cilvēks nepaspēs iestrādāties un jau būs jaunas Saeimas vēlēšanas un tā jau iecels tādu kā gribēs.
Lāpītāja.
L
Zvirbulēn,aukstums nāk,lido pie manis, manā mežā egles ar kuplas.Galvenais, nepārpūlies, pietiks jau tev maizīti knābāt ,nesāc gar kažokiem grābstītes,tas ir kaitīgi veselībai. Un Loskutovs pēc LU,Krievijā IEM augstskolā mācījās p i r m s neatkarības atgūšanas,tad citur nebija kur,bet jau PĒC neatkarības atgūšanas Loskutovs īstu maģistra un doktora grādu ir ieguvis Helsinkos,jo tad pavērās dzelzs priekškars. Un Latslāvijai kājas aug tepat vietējo bāleliņu postpadomiskajā mentalitātē.
Terorists
T
Katram LR iedzīvotājam par skeletam,lai būtu ko ielikt skapī.Nostiprināt ar likuma spēku un publicēt ,,Latvijas vēstnesī,,.Nepieciešamības gadījumā uzrādīt bez kavēšanas un iebildēm.
Absurda teātris!
A
Labi atceros, ka pretendentam tika izvirzīta prasība pēc vadošā darba pieredzes. KUR tā ir? Ieliks tur neprašu, lai salaiž visu galīgā dēlī, vai? Nē, nu tiešām - vai Godmanis nesaprot, ka šis ir ļoti jūtīgs jautājums arī ārzemju investoriem? Nevajag iedomāties, ka mēs dzīvojam uz Mēness - jebkurš ārzemnieks vispirms painteresēsies par šeit esošo ekonomisko vidi un tikai tad izlems nākt šeit ar savu biznesu vai nē. Tieši tāpēc KNAB būtu jāveido tiešām kā paraugiestāde /Kalvīša apzīmējums!/ nevis kantoris ar vadītāju-praktikantu. Un vispār ne šī Saeima, ne valdība nav leģitīma, jo tika pārkāpts priekšvēlēšanu aģitācijas likums. TP un LPP/LC vispār būtu jāpadzen no Saeimas par rupjiem pārkāpumiem. Bez tam naudu arī viņi vēl nav atmaksājuši. Tagad dikti noderētu...
k1
k
Tas ,ka knab vadību ieceļ valdība- tātad politiski spēki,kurš tiks pakļauts kontrolei pats par sevi ir jau absurds.
kurka
k
tiešām Juta izskatas baigi laba , bet nesaprotu, kāpēc tagad , kad ta bosa vēl nav , tā Juta neko lielu nesāk darīt, vai tad KNAB darbojas tikai tad, kad ir boss.
Zirdziņš
Z
Man žel, ka DIENA paliek arvien DZELTENĀKA...,bet tu pati sarkanbaltzilāka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas