Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Aculiecinieks: Vecmāmiņ, mums tagad būs baseins!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sirmais
s
Ejmu, skatos baznīca,eimu tuvāk ,māja.Eimu vēl tuvāk,izrādās sūds.
Bubis
B
Šorīt vienu fridmonu būšu pazudinājis noraujot tualetē ūdeni :O Un cik citplanētiešu civilizācijas palika nesakontaktētas. Wow!
letiņš
l
Tuvumā esot manīti UFO! Un brauc viņi fantastiskā ātrumā pa tiem melnajiem caurumiem. Tuvumā manīti arī daži puikas AR MELNĀM MUTĒM... Un Repše braukšot apskatīt...
goldeneye
g
nu, re, baseins droši vien būs un bija arī plānots. :) bet vispār asprātīgs veids, kā sevi pareklamēt. vai gluži ētisks, nezinu, bet iedarbīgs noteikti :)
Video
V
valmiera24.lv/video/open/254
ķerubs
ķ
Dabā ir objekti, kuri no ārpuses izskatās kā mikrodaļiņas, bet iekšpusē ir veselas pasaules. Viens tāds šobrīd atrodas uz Latvijas zemes, Mazsalacā. Nepalaidīsim garām iespēju sakontaktēt ar Atnācēju civilizāciju! Visas pasaules ir saistītas ar fizikālajiem procesiem. Patiesi, šīs pasaules savieno kvantu līmeņa Kanāli. Kad Kanālu izmēri tuvojas elementārdaļiņu lielumiem, kanālos sākas virtuālo daļiņu dzimšanas un izzušanas procesi. Tāpēc visas pasaules paliek saistītas mikrodaļiņu līmenī un veido vienotu visaptverošu telplaiku. Tā arī ir Hipnoze, Telekinēze un Telpātija. Mazsalacas gadījumā mums ir darīšana ar fridmonu – objektu, kas no ārpuses izskatās kā maza daļiņa, bet iekšpusē tam ir veseli Kosmosi. Pienācis laiks apzināties, ka lielākie Melnie Caurumi tūkstošreiz pārsniedz mūsu Saules sistēmas izmērus. Mazāki jau ir tikai pāris kilometru diametra, mazulīši – fantastiski mazi, bet ar milzīgu masu. Protona lieluma melnais caurums sver apmēram miljardu tonnu. Visiem ķermeņiem ir viļņu īpašības, bet mēs pasauli neredzam kā viļņu procesu, jo Planka konstante nav samērojama ar cilvēciskajiem mērogiem. Visi uz Mazsalacu!
jet
j
I.Buša, vaicāta, ko tad darījusi Rīgā, teica, ka kopā ar mazbērniem skatījusies LNT Dziedošo ģimeņu šovu. Pēc satraucošā notikuma viena mazmeita vecmāmiņai atsūtījusi īsziņu: «Ome, mums būs baseins», bet otra mazmeita vaicājusi: «Vai Tālis kaut ko vēlējās, kad meteorīts krita?» Un lūdzu uzrakstiet arī, kur bija un ko darīja kaimiņu suns. Jefiņi.
haha
h
bērneļiem baigi veselīgā reakcija. :)
arī pāķis
a
Tik izsmalcināts komentārs, ka tik tiešām to bedri vairs nemaz negribās redzēt. Varbūt tuvumā kāda skola, kur "džeks" varētu iemācīties arī kādu latviešu vārdu, bez krievu-tatāru bagātīgā vārdu arsenāla.
Zigus
Z
Pēc idejas, tā ir kosmisko spēku palīdzība Latvijai grūtā brīdi. Šurp vajadzētu triekties tūristu starumēm no visas pasaules - vajag tik mācēt uzņemt. Bet tas jau nu diez vai notiks....
Aleksandrs
A
Apsveicu Bušu ģimeni, ja viņi vēl atrod i.e. izrok meteorīta, tad pārdošanas cena šitādam brīnumam ebay nav mazāka par 50 kEUR. Ja tas ir kaut kas rets, tad var uzpusties līdz
hurry
h
Malači dienas redaktori, kas liek ekrāna kopijas no citiem ineta resursiem. Gaumīgi un mīļi.
Liza
L
Ja zemes īpašnieki būtu apsviedīgi, tad varētu no šitā notikumiņa taisīt biznesiņu. Bet gan jau tie būs citi,,, Tāpat kā deputāta Līdakas gadījumā. Nav vidusmēra latvietim tās biznesmeņa maņas, kas citiem, tāpēc tiek visur apčakarēti un paliek bešā, un spiesti vēl piemaksāt. Gan atsevišķu indivīdu, gan valsts mērogā...
riņķī apkārt
r
Pēc žurnālista vēstītā - krāteris esot 17 metru dziļš un 20 metru plats. Bet tas pēc vietējās aculiecinieces teiktā - debesu ķermenis esot izsitis krāteri trīs metru dziļumā un piecu metru garumā, :)))
zigurds
z
tie kaadi ar spridzekljiem niekojushies

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO

Mazsalacas "meteorīts"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas