Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ādažu mērs nespēj pamatot 22 miljonus eiro vērtu darījumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lellei
L
nava laika Sudrabai, ir svarīgākas lietas, ko darīt, komentēt, kritizēt, aizrādīt, pareģot. Laiks nekam citam neatliek, kādi tur pazudušie miljoni pašvaldībās, ka ir jāizklāsta savas kārtējās "prognozes".
opa
o
Lielā šikošanās būs mantojums no Kaula laikiem, bet nodokļu maksātāju naudas šeptēšana ir padomijas "'labāko'' tradīciju garā. Bet varbūt Breidaka vietā vajag kādu no lielajām partijām ielikt?
Lelle
L
Vairums novadu mēru nespētu paskaidrot kur likuši miljonus....agāk vēl Valsts kontrole reizēm šos jefiņus brauca tramdīt, tagad neviens pat neliekas ziņas par totālu valsts izzagšanu un izsaimniekošanu.... Kad VK ir veikusi pārbaudi, piemēram, Ventspils domē?
Hmmm
H
Interesanti kāpēc pašvaldības darījumos izceļ tādu mistisku skaitli kā kredīta pamatsumma + visi procenti, nepasakot kāda laika posmā tie būtu jāmaksā. Gribētos redzēt kur kādam privātajam banka dotu tādu skaitli, un gribētos redzēt tos trakos kuriem banka tad varētu iesmērēt kredītu. Kredīt ņēmējiem gan iesaku, pirms uzņemties saistības, parēķināt cik viņi laika gaitā pārmaksās un vai tas ir tā vērts.
Taradaikins
T
tajaa projektaa varbuut ieguldiijuši savus sazagtos miljonus taadi pašdarbnieki kaa izbijušais Riigas meeris , kaa nekaa mersedesu kukulis un zelta tilta piķis kaukaa jaalegalizee bija , neba mums viens pašvaldiibas meeris pa lielo tiirijis valsts apcirkņus , šo buus kaaliem reku Rucavas staršina ar 50 latiem kautko bija aizsmeereejis , kaa teicis muusu varonis krietnais kareivis Šveiks , viss saakas ar nieka neiešuutu mundiera pogu un beidzas ar valsts nodeviibu , te taspats vien ir , zog uz vella paraušanu.
Digmārs
D
kas taa par indevi , visaas pašvaldiibaas ko saveel , vieni laupiitaaji un zagļi , pat s'*da Rucavaa 50 latus naasiii ieraava , ja cita nekaa nav...
Trahtenbergs
T
vajag mest aiz resteem , Tenis ar nevar paskaidrot kur iegruudis tos triis miljonus , triis miljoni nav nieka nauda ko dzeeraajs Emsis pakakaaja kaadaa traktierii pa dzeerumu , tur tik bija nieka stipendijas par kuraam vareeja sapuust ka no Lembes paņeemis traktoru pirkt , a te šim braalim jaaskaidro cik no šiem miljoniem naasii iieraavis ...
Juhans
J
Nekas nav jāpamato. Jāstrādā pagasta labā un jācīnās par pagasta interesēm. Tas ir viss. Pārējais ir politiskis pasūtījums no malas.
hmmm
h
“Nevar teikt, ka speciāli meklējam iemeslu, kā atstādināt Breidaku, bet, ja paskaidrojums būs tāds, ka juridiski varēs virzīt procesu par atcelšanu no amata, tad to darīsim,” ------------------------ Šī frāze ir faktiski visu ZZS politikāņu šablons. No vienas puses, juridiski viss ir korekti, pat perfekti. No otras puses, skaidri redzams, ka tā var atbildēt tikai riktīgi "ziepes" ne valstsvīri - kā vējš pūtīs, tā lieksies.
JĀNIS
J
KAS TIK NENOTIEK PAŠVALDĪBĀS, VISI MEKLĒ TIKAI ATTAISNOJUMUS. NAUDA JAU LĪP PIE PIRKSTIEM.
K-K
K
... KNAB, ieskatit sai darijuma ar specialu diagnostisku gramatvedibas programmu, kas noverte visu iesaistito un to draugu un radinu financialo saistibu ... ! ... Gan jau PATIESIBA naks gaisma, vienadi jeb otradi !!!
Kārlis
K
Breidak, tu esi nelietis!
Pēcis
P
ko Jūs varat ņemties, jo nevienu par valsts vai pašvaldības mantas izšķērešanu nekur nesēdina, bet gan ieceļ nākošā valsts amatpersonas amatā - piemēri par šādiem valsts izzadzējiem zagļiem Latvijā ir neskaitāmi daudz
Jānis
J
Valsts ierēdņi, nu saņematies, iebāziet acīmredzamu blēdi cietumā!
zj
z
Kas ir Gaujas centra līdzšinējie īpašnieki? Kura banka apkalpo šo darījumu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas