Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Advokātu atbalsta biedrība: Voinam vajadzētu zināt to, kas jāzina jebkuram juristu 3. kursa studentam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Z
Z
Ģenerālis.....bezsmadzeņu
Šampēteris
Š
Panti lai paliek sējumos. Skat, kādas trīs milzu nozīmes aizturēšanas, ja atceramies Dmitriju Smirnovu un Valteru Frīdenbergu, nepilna gada laikā ! Kādi miliči stāv uz Eiropas perimetra !
Aģents
A
Kas tie par juristiem, kuri dod slēdzienus nezinot neko par īstajiem lietas apstākļiem. Komunistu laikos to pat pirmā kursa jurists nebūtu darījis, par tiesu sekretārēm nemaz nerunājot. Un tādi tagad advokāti savairojušies. Ka tik nesanāk nesmukums. Kas tajā kompānijā vēl ietilpst, lai zinātu, ko nenolīgt.
lauķis
l
Vispirms pie atbildības jāsauc tie, kas deva atļauju veikt šādas darbības! Protams, ari darītājam vajadzētu zināt, ko demokrātiskā valstī drīkst un ko nedrīkst darīt! Īsta banānu republika!
svinich
s
iedodat sim medaali un kilo desas un buus labi.
svinich
s
Par ko tas praporshchiks ir generaals?
Opapus
O
Interesanti vai kāds no tiem gudreļiem advokātiem vispār ir ieskatījies lietas materiālos un zina faktiskos apstākļus, pirms bazūnēt savus slēdzienus?
jurists2
j
1) Ko uzkrituši Vonim, kurš vispār esot uzgunsdzēsējs (pažarnieks) un kuram nekad nav bijusi saistība ar kriminālizmeklēšanu. Vajag prasīt atbildību no patiesi atbildīgajiem- no lietas izmeklētājas, no prokurores, no izmeklēšanas tiesneses, no kriminālpolicijas priekšnieka un beigās vajag prasīt politisko atbildību no iekšklietu ministres. 2) Kratīšanas tiesiskumu žurnālistes dzīvoklī vajag vērtēt citādi: Kādam mērķim bija nepieciešama tieši kratīšana, kas ir visradikālākā iejaukšanās personas privātajā dzīvē un žurnālista darbā? Vai, ja kaut ko vajadzēja uzzināt vai atrast, vai to nevarēja iegūt citām metodem, ka bija nepieciešama obligāti kratišana un pie tam vēl kratīšana steidzamības kārtībā? Un ko tad tādu vispār varēja atrast un atrada pie žūrnālistes ? Tas, ka viņa kontaktējusies ar Neo ir vienkārši smieklīgi, jo es pats vairākas dzirdēju pa TV kā pati žūrnāliste šo faktu darīja zināmu visiem TV skatītajiem. Tāpat viņa daudzas reizes teica, ka Neo ir viņai atsūtījis kārtējo informāciju. Vai šā informācija bija slepena? Vai tā saturēja valsts noslēpumu ? Vai bija pamats, ka žunāliste to slēps un iznīcinās ? Un vai vispār izmeklēšanai tā informācija interesē ? Atbildes droši vien 90% visiem ir labi zināmas- nē. Otrs iespējamais pamats kratīšanai ir tik pat absurds- paši policisti saka, ka, lai noskaidrotu, kas ir Neo, kratīšana nebijja nepieciešama. Tātad arī tas atkrīt. Nākošais, pēdējais iespējamais pamats- žunāliste bijusi Neo līdzdalībniece. Tikai tad pirms kratīt viņu vajadzāja atzīt par aizdomās turēto tāpat kā Neo, nevis kratīt viņu kā liecinieci. Izdarīt kratīšanu pie licinieka tāpat būs procesa pārkāpums. Esmu 99,99% pārliecināts, ka, lai kā arī atbildīgās personas liegtos un lai ko viņas tagad arī runātu un melotu, beigās par šo prettiesisko izgājienu tā vai tā būs jāmaksā valsti. Labi būtu, ja vainīgajām amatpersonām pieteiktu drosmes un paškritikas laikus demisionēt, nevis turpināt apgalvot, ka viss esot vislabākajā kārtībā.
andris->>drakons
a
Izlasi vispirms rakstu. Tos gorillas kas gāja kratīt tak neviens nenosoda. Vainīgs ir prokurors kas izraksta atļaujas bez likumīga pamata. Bet Voins muld bez jāgas un saprašanas. Lai gan, kam viņam tāda - galvenais ka gatavs saimnieka pavēles nedomājot izpildīt.
upe
u
bet vai te nav laiks prasīt amatpersonu atbildību ? ! Lai atkāpjas no amatiem Voins, un VID amatpersonas un ja nepieciešams - Mūrniece. Kā gan mēs domājam Latvija varēs kļūt par tiesisku valsti, ja paši tiesu sargātāji, paši valsts ierēdņi neievēros likumus ?
VIEDOKLIS
V
Diez vai Voina rīkojās bez iekšlietas ministres rīkojuma vai atbalsta.
Maršals lielais Juksis
M
Mēs mīlam pažarniekus-visi jocīgi, tādēļ viņus tur liek.
drakons
d
Kā, bet kratīt drīkst ar prokurora atļauju. Prokurors to deva.
kNN
k
cerējām ka dzīvosim demokrātiskā valstī.....un ka tā valsts būs Latvija
bonza
b
nu ko ta gribat no miliciem, vini kludami par policistiem iekseji nav mainijusies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas