Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Aerodium gaisa akrobāti krāšņojuši Meksikas divsimtgadu svinības

Par godu Meksikas Republikas dibināšanai pirms 200 gadiem, kad tā pasludināja neatkarību no Spānijas, tika rīkoti plaši svētki, kuru kulminācija bija 15. septembrī Mehiko galvenajā laukumā "Zocalo" notiekošais pasākums “Lidojošā Meksika”.

Svinību galveno elementu - Neatkarības eņģeļa lidojumu – nodrošināja Aerodium vertikālo vēja tuneļu gaisa akrobāti, informē Aerodium pārstāvis Ansis Egle.

Svētku notikumā Aerodium vertikālā vēja tuneļu lidotāji izmantoja Latvijā radītu tehnoloģiju, kas tiek demonstrēta arī Pasaules EXPO izstādē Šanhajā, Latvijas paviljonā vakara šovos uz paviljona jumta.

«Mums ir liels prieks, ka ar saviem sasniegumiem šovbiznesa jomā esam konkurētspējīgi pasaulē. Es ceru, ka tas kārtējo reizi pierāda latviešu potenciālu un eksportspēju augstākajā līmenī pasaulē un dod iedvesmu attīstīt inovatīvu uzņēmējdarbību arī citiem. Meksikas divsitmgades svinības ir ievērojams notikums, kurš noteikti dos iespēju izvērst mūsu darbību Amerikas kontinentā,» saka Aerodium valdes priekšsēdētājs Ivars Beitāns.

Aerodium līdz šim ir nodrošinājusi vertikālā vēja tuneļu lidotāju šovus visā pasaulē, tajā skaitā Turīnas Ziemas olimpisko spēļu noslēgumā ceremonijā Itālijā 2006. gadā, filmas “Superman returns” pirmizrādē Itālijā 2006. gadā, Pasaules zirgu skriešanās sacensību noslēguma finālā Dubajā 2007. gadā, Melnās jūras sporta spēļu atklāšanā 2008. gadā Turcijā, Soču 2014. gada Olimpiādes logo prezentāciju Maskavā, Sarkanajā laukumā 2009.gadā, Latvijas paviljona darbību pasaules EXPO izstādē Šahnajā, Ķīnā 2010. gadā, kā arī citos mazāka mēroga pasākumos Lielbritānijā, Krievijā, Ēģiptē u.c.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas