Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aģentūra: neoficiāli apspriež „jaunās sejas” valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu ja
n
Mees rejam, Slesers iet arvien taalaak...
air, tev.
a
Un citiem,ko jūs uzbrūkat Domburam ,vai tad nu viņš kāds banku pārraugs, ka viņš nu tik perfekti var visu zināt par bankām,un uzstādīt tik precīzus jautājumus. Tā ir specifiska svēra,kuras darbību labi var pārzināt tikai tie, kas to apguvuši banku augstskolās. Domburs malacis,lai tik vada savu raidījumu,jo nevienu citu labāku vadītāju nevaru iedomāties,viņa vietā.
Žuks
Ž
Atgādina veļas maiņu koncentrācijas nometnē, kad 8. baraka maina veļu ar 11. baraku.
DD1
D
Godmanis ir izveeleejies savu celju,- iespeejami ilgi visiem liidzekljiem buut par Shlesera vairogu, bet tas noziimee, ka uzspljaut vinjam uz valsts intereseem. Tas ir briinums, ka Shlesers ("izcils" ministrs, kas speej degradeet visu, kam vien pieskaras) vispaar nokljuvis ministra amataa un turpina tur veel buut. Latvieshi nav pelniijushi valstiskumu, diemzeel, ja jau mees to esam pieljaavushi.
opis
o
Tas viss, protams, ir sviests. Koalīcija vairs nevar, bet opozīcija vēl nevar. Par jaunām sejām: ja tā padomā,- arī visi šie, ko patlaban lamājam, taču sākumā bija pavisam normāli zēni, tikai neizturēja pārbaudījumu ar varu un naudu. Tātad: jārada iespējami labs mehānisms, lai šīs jaunās sejas pasargātu no iebraukšanas dubļos. Un mehānismi taču ir, tikai Latvijā katru reizi gribam izgudrot velosipēdu.
neitro
n
Kur tās jaunās sejas??? Katrs no viņiem savu rociņu pielicis, lai mēs būtu tur, kur esam šobrīd. Rezultāts nemainās no sasakaitāmo kārtības. Šie nav spējīgi uz izlēmīgu rīcību un pret partijas interesēm. Vispār absurds - partija ar 2,5% reitingu kaut ko runā par uzticēšanos. Cerams, ka Zatlers pildīs savu apņemšanos palaist visu šo ... (katrs pats ieliek savu apzīmējumu).
Minna
M
Nesaprotu, vai nu man rādās vai kā, bet šitam vieplim, kas tur bildē rēgojas tā seja nav jauna!!!
Klekers
K
Sen gaidīju, kad augšas attapsies un iekšlietu ministra amatam atcerēsies Dalbiņa kungu. Labāku kandidatūru pat nevar iedomāties. Un var jau lamāt Šleseru, cik grib, bet aviācijas, dzelzceļa un transporta izaugsme viņa laikā runā pati par sevi. Šīs ir nozares, kas tagad valstij dod lielāko peļņu, nesalīdzināmi lielāku, kā agrāk. Arī ceļi viņa laikā sabūvēti vairāk, kā visu iepriekšējo ministru laikā kopā ņemot. Gribētu tuvāk uzzināt no komentētājiem, ko tad viņš tādu ir nozadzis, tikai konkrēti, ar pierādījumiem. Tukši bļaut jau katrs māk, ja atļauts un par saviem vārdiem nav jāatbild tiesas priekšā. Pat JL fīrers Repše viņu nelika vis cietumā, bet iecēla ministra krēslā.
cukurgailītis
c
Kāda jēga no Valdības maiņas ,ja šlesers -Lešinskis turpinās dzirdīt savu Astoņkāji ar tautas asarām ?
Berta
B
Jaunas sejas būtu, ja būtu: BEZ "TēPē", BEZ "ZēZē eS", BEZ "TēBē/eLeLeNKā", BEZ "eLPēPē/eLCē", Kāda nozīme mainīties krēsliem, vecais āpsi!??? Pelēkās vielas daudzums valdības potenciālā no tā vairāk nepaliek!
jo
j
Главный герой 2008 года - финансовый кризис: - Здравствуйте, дорогие. 10 лет не виделись. Соскучились, расслабились? 2,50 за чашку кофе платить стали? Жигули не машина? Чайный пакетик по одному разу завариваем? Я как узнал сразу пришел...
NPPIP Viesturs
N
ļoti apšaubāmi kandidāti. _____________ Lūk aizej un pasaki Dalbiņa kungam, ka viņš ir apšaubāms. Viņam bija teicama militārā karjera, bet viņš to iemainīja pret politiku. Vai viņš bagāts kļuvis partijā atrodoties? Domāju, ka nē - galvenais, ka viņš ir tiešām gatavs ziedot savu karjeru valstij, kuru bradā tāds salašna kā tu. Ka tik kaut ko uzd****. Visu cieņu Dalbiņa kungam.
-
-
"Pēc neoficiālas informācijas /..../ varētu uzticēt /..../Finanšu ministriju - Oskaram Spurdziņam (TP)" No 2004.g 9. marta līdz 2007.g 20. decembrim Spurdziņš bija Finanšu ministrs, kuram acīmredzot nelikas vajadzīgs reservus veidot, kā notika Igaunijā, kura mums spēj aizdot naudu kad bankrots draudēja LV. Ja viņam atkal tiks iedots finanšu portfelis, nu, vārdu trūkst. Pārējie mērkaķi diez vai kompetentāki.
Terorists
T
Nevajadzēja tā apdalīt tēvzemiešus.Godmaņtēv piešķiņķo Iekš.Min. Jurim Dobelim.,daļēji būsi tad izpildījis prasību par jaunām sejām, un TB LNNK būs līdz kapam uzticīga.
ivars
i
tas faktiski ir tik traģiski, ka būtu pat smieklīgi, ja tiešām nebūtu traģiski, īpaši ņemot vērā situāciju valstī un visā pasaulē .... var tikai noskatīties, kā šie ļautiņi pilnīgi sajūk prātā... cik nez ilgi tā var turpināties - es brīnos!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

GODMAŅA PIEDĀVĀJUMS:

Tautas partijai: Ārlietu ministrija, Iekšlietu ministrija, Finanšu ministrija, Aizsardzības ministrija, Ģimenes, veselības un sociālo lietu ministrija, kā arī Tieslietu ministrija.

ZZS: Zemkopības ministrija, Vides ministrija, Izglītības ministrija, kā arī Kultūras ministrija.

TB/LNNK: Ekonomikas un reģionālo lietu ministrija.

LPP/LC: Transporta un komunikāciju ministrija.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas