Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Aģitācijas likumā liela loma KNAB

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bīne
b
Vai tā smirdīgā zagļu banda KNAB vēl sēž tautai uz kamiešiem.?..Viņus visus palaist bezdarbniekos,jo tie ir raduši sēdēt bez darba.Tauta bļauj,ka zog,bet viņi nevienu zagli nav noķēruši.Par ko šiem maksā algu.?
ululiņš
u
Un krīzes laikā atkal izgāzīs milzīgu kaudzi naudas nedomājāšā bara apdullināšanai. Man ir priekšlikumi: 1. Aizliegt jebkādu reklāmu TV un radio, atskaitot tam paredzētos laikus LTV1 un LR1. Minētajām raidstacijām ir tiesības papildus organizēt kandidātu diskusijas. 2. Partijām ir tiesības izplatīt programmu (4000 zīmes) un kandidātu sarakstus. 3. Partijas reklamējas ar labajiem darbiem - uzliek skolām jaunus jumtus, datorizē klases, bibliotēkas, labiekārto bērnu namus u.t.t. Šādai reklāmai tēriņi netiek ierobežoti. Ātrumā droši vien visu neesmu aptvēris. Papildiniet!
dzeris
d
Darbosies vai nedarbosies tas likums, tam vienalga jābūt, vismaz teorētiski tad var saukt pie atbildības un kādas nekādas bremzes tomēr būs, bet, man šķiet, dos vai nedos tam knābim lielākas pilnvaras, atkarīgs no tā, kas būs vadītājs.
Jupis
J
Vēl tikai savu ielikteni par KNAB priekšnieku un rullē uz priekšu un aģitē uz nebēdu!
jurists
j
A.Vilks atzīst, ka praksē var rasties problēmas, bet tās nāksies risināt, lai iedarbinātu tiesisko mehānismu, kas ļauj reaģēt uz priekšvēlēšanu aģitācijas periodā konstatētām nelikumībām. ------------------ Praksē likums nedarbosies, jo nevar darboties. Muļķīgs likums!
Gēbelis
G
vai tad tam kaada jēga??? teepisti veel joprojaam nav atgriezuši miljonu valsts kasee par iepriekšeejo propagandas paarkaapumu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas