Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Agresīvo suņu saimnieki divreiz biežāk konfliktē ar likumu nekā pārējie

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Baiba
B
Vilkusuns ne vienmēr ir vācu aitu suns vai īru vilkusuns. Ir tādi Saarloos Wolfhounds, iemet Googlē un palasi, bet nerunā par to, ko nezini.
Marija
M
Aprobezots teksts.
@
@
Visbeidzot, grafomāne - atveram Wikipedia un ierakstām meklētājā Wolfhound. Visu tautu diženākā valodniece. :) Nu tu tak esi ...
@
@
Kā cilvēks izturas pret suni, tā viņš izturas arī pret citiem cilvēkiem, vai noteikti izturēsies. Līdz ar to, ja suns ir neaudzināts, apzināti nekontrolēts, agresīvs pret citiem dzīvniekiem, tas ir radies saimnieka un vilka asiņu balss tandēmā. Runājot par čau-čau, te noteikti gribēja pateikt, ka šī šķirne ir ļoti spītīga, un saimnieks šādu suni faktiski nekontrolē.
Hamamelis
H
Vispār jau likums nosaka, ka nav tādas "agresīvas šķirnes", bet ir agresīvi indivīdi. Mani izbrīna materiālu atlase publikācijām Dienā, varējāt taču uzrakstīt arī kaut ko, kas paplašinātu lasītāju redzes loku, liktu paskatīties uz kādu lietu citā gaismā, bet nē, vecie murmulējumi ar visām vecajām kļūdām.
ilze
i
Tas ir sen zināms fakts.
kāmis
k
nu ļoti jau brīvs fantāzijas lidojums sanācis puisim. pirmkārt- aptaujāja 869 nevis 758. un tālāk - izdomājumi katrā teikumā. un vispār tas nebija pētijums par suņiem, bet cilvēkiem.
Tante
T
Bīstams,negants,plēsīgs- vācu aitu suns?Psiholoģes veiktais pētījums ir absolūtas muļķības,vismaz,attiecībā uz manu suni.Jā,arī nosauktās saimnieka rakstura īpašības man noteikti nepiemīt.Sunim,tāpat kā bēnam jāiet skolā un jāmācās,tad suņu sakosto cilvēku statistika nebūs tik biedējoša.
lauķe
l
Neviens nav gudrāks un labāks par vienkāršu lauku krancīti!
Ieva
I
Nu pirmkārt tulkojumā ir vismaz viena kļūda: nevis vilku, bet vācu aitu suns. Otrkārt runāt par jebkādu iedzimtu agresivitāti manuprāt ir stulbi, jo tas nav praktiski, tāpēc, ka vismaz saimniekam ar to suni (īpaši tas attiecas uz cīņas suņiem) jātiek galā. Protams, psihi gadās arī suņu vidū, taču parasti ir vainīgs cilvēks. Un tur nu der atcerēties, ka zobi ir visiem suņiem, varbūt vienīgi daļai Meksikas kailo suņu ne, tāpēc suni principā vajadzētu uztvert kā ieroci un vismaz sugas suņu pircējiem (kranču pircējus jau neizkontrolēs) ir jāpārbauda psihe.
Visādi sīkie perdeļi ir pretīgi kašķi. Būtu paaugušies, būtu bīstami :))
cepumu paciņa
c
Mani arī izbrīna čaučau iedalījums pie agresīvajiem. Man pazīstamie čaučau ir miermīlīgi lempji, kuri kategoriski neinteresējas par nepazīstamiem cilvēkiem. Nez, vai nav kāda kļūda tulkojumā?
čukča
č
ir ir!! un kāds vēl!! psihs nevis suns!!!! vēl varēja pievienot sarakstam sīkos perdeļus (lasi: toy šķirnes). tie arī ir asinskāri :D
Kace
K
čaučau ir agresīvs suns??
zinātnieks
z
Tā tas ir arī Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas