Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Agresīvo vadītāju, kas izraisīja avāriju, braucot ar 157 km/h, aiztur televīzijas darbinieki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
********
*
Varētu atklāt ekskluzīvu ekspozīciju Zoodārzā un tās diennaktis, kuras pienākas dzērušajiem autovadītājiem, lai viņi atsēž tajā ekspozīcijā! Tur varētu paturēt arī šo avārijas izraisītāju, kamēr viņam nosaka diagnozi un sāk tiesvedību. Šo ideju vajag Zivtiņam ieteikt, garantēti panākumi nelaimes gadījumu skaita samazināšanā. Bet Zoodārzam papildus ienākumi krīzes laikā garantēti.
iewz
i
nē slima nav tikkai valsts bet cilvēki arī, un vairumā izskatās, ka totāli slimi. Tie, kas atbalsta nedzīšanos pakļ toch ir duraki. Tjip pofig lai tik nesaas tālāk, CP pakalj nenesisies, aiz nakamā līkuma sadzēries vai sviestā sagājis notrieks 2 bērnus, tad vel pēc kilometra notrieks kādu tanti''nu un tad ienesīsies autobusā. Tāda Jums ir loģika? Vainīgs ir tas kas muka un izraisija šo situāciju nevis CP, kas šo situāciju mēģināja glābt un kā izskatās pat pakalj nemaz nedzinās, jo piebrauca pēc 2 minutēm, tātad tas trakais pats nesās. Un šitādu neķert? Jūs esat aptaurēti! Nēķert un lai tik nesās tālāk sakrobpļot vēl nezcik cilvēkus kamēr benzīns beigsies vai apskaidrība nāks????? Vāks, cilvēki ir jocīgi savos uzskatos.
Pārcēlājs>Bo
P
Ja mašīnā uz beņķa gulētu kāds sasiets nolaupīts cilvēks (piemēram, jūsu bērns). Vai līķis. Vai jūs tiešām gribat panākt, lai policija šajos gadījumos (ja auto neapstājas pēc policistu pieprasījuma) aprobežotos ar numura fiksāciju, nevis dzītos tai pakaļ? -- Ja dzītos pakaļ, ja pielietotu ieroci, ja netrāpītu riepā, bet nošautu uz aizmugurējā sēdekļa gulošo bērnu? Ko nu? Vai šāva vadītājs? Arī aizturēt ir jāmāk? Tieši šis gadījums pierāda ka nevar tēlot rendžerus, jo nav zināms kas sēž pie stūres un kāda varbūt šā cilvēka reakcija. Nav ko slapstīties pa krūmiem.
Pārcēlājs
P
mašīnā uz beņķa gulētu kāds sasiets nolaupīts cilvēks (piemēram, jūsu bērns). Vai līķis. Vai jūs tiešām gribat panākt, lai policija šajos gadījumos (ja auto neapstājas pēc policistu pieprasījuma) aprobežotos ar numura fiksāciju, nevis dzītos tai pakaļ? -- Ja dzītos pakaļ, ja pielietotu ieroci, ja netrāpītu riepā, bet nošautu uz aizmugurējā sēdekļa gulošo bērnu? Ko nu? Vai šāva vadītājs? Arī aizturēt ir jāmāk? Tieši šis gadījums pierāda ka nevar tēlot rendžerus, jo nav zināms kas sēž pie stūres un kāda varbūt šā cilvēka reakcija. Nav ko slapstīties pa krūmiem.
Ērglis ar nagiem
Ē
CP vienmēr var rīkoties labāk, tas tiesa. Un policisti, kas tur nav piecīšu dēļ, to labi zin. Protams viņi ir mazākumā, bet norejot CP jūs norejat arī viņus. Kopumā šī epizode reklamē Latvijā tautā valdošo pohujismu un apātiju. Neticu, ka tas džeks bija slims. Visticamāk, sapīpējies kaut ko vai sašņaucies. Pilnīga vienaldzība pret citu un savu dzīvību. Un nevajag vainot valsti vai valdību - cilvēki sādu attieksmi tomēr izvēlas paši. Ceru, ka ģimene tomēr izveseļosies. Vai ir kāda informācija par to, kā viņiem iet, kā turās?
WALA
W
Kādēļ jāuzbrūk CP ?!?!? Varētu padomāt ka idiots ar 157 km/h pats no sevis to ātrumu samazinātu !!! Un ar 157 km/h pilnīgi pietiek lai ne tādus vien sūdus uztaisītu pat ja neviens pakaļ nedzenas. Pat autosportā pieredzējuši piloti mēdz avarēt bez "palīdzības no malas" kur nu vēl visādi "dullie".
aizviknieks
a
pieraksta numuru un nomierinās lai lido citiem būs labāk
Jepis
J
Masveida plātīšanāspar aizturētajiem presē un TV noveda pie sekām, kurās līdzvainīga policija.
:((
:
Nu, ko tu...'Cilvēktiesību aizstāvju vienīgais prieks ir rūpēties par noziedznieku jūtām un labklājību. Nav dzirdēts, ka viņi aizstāvētu cietušos... Bet, protams, nevajadzētu nekādus tūkstošlatīgus sodus, ja par šitādiem mai..m uzzinātu viņu radi un draugi un nosodītu paši.
klāra
k
Savādi, ja ejot pa Vecrīgu palūdz policistam izsaukt taksi tad var tikt iekšā visos ziņu portālos bezmaz vai ar visu biogrāfiju. Smagas avārijas autoram var uzzināt tikai dzimšanas gadu un vecumu.
who cares
w
Vai nu ar novirzēm vai noziedznieks, abi - nekā...
aaaa
a
Tāds cilvēks ir krimināl noziedzinieks ar psihiskām novirzēm.
cart
c
To jau ar te apsprieda... Nav vienas receptes, gadījumi var būt pārāk dažādi, un tikai muļķis var teikt, ka vajadzēja tā vai šitā, nezinot visu infu, neesot uz vietas. Kas pareizi vienreiz, var būt pilnīgi garām citreiz. Tomēr neprofesionalitāte un diletantisms mūsu valstī lien laukā pa visām vīlēm. Rekšņa LTV sižetā vienkārši fascinē;)
who cares
w
"Un ja nu tas mudaks aiz bailēm iemauc pretējā joslā?" === zactly, to gan var izdarīt arī bez road block. Var jau būt, ka alternatīvu pamaz, bet drošāk justos uz ceļa, kur ir viens trakais, nevis viens mūkošs trakais un vēl daži, kas dzenas pakaļ. === Par pārējo - onkam aizskrēja širmis, šis izdomāja nosisties un attiecīgi apģērbies iekāpa auto, bet gandrīz nosita citus (aizmirsa, ka šoreiz NEVAJAG piesprādzēties)...
cart
c
Nē. Rīgā uz Ulmaņa gatves/Jūrmalas šosejas šie kādreiz stāvēja (tagad vairāk braukā, kas nedaudz jēdzīgāk) un ķeksēja pārkāpējus no 2-3 rindas laukā. ===== Varbūt ar'. Es pa to ceļu ikdienā neesmu braukājies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

LTV Ziņu dienesta VIDEO: kā aizturēja agresīvo autovadītāju

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas