Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aicina nacionālās partijas veidot kopīgu sarakstu vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
andersons
a
Ja Pilsoniskajā Savienībā nebūtu Vidiņu ģimenes, tad varētu, bet šī "šaika" jau jebkuru ideju nogremdēs. Viņiem vieta pie Boldāna.
Puzzle
P
Neko nevar saprast. Vai tad bez visām valsts partijām pastāv vēl arī kādas ārpusvalsts partijas? Patriotiem vispirms vajadzētu apgūt un lietot latviešu valodu, nevis operēt ar tik izplūdušiem svešvārdiem kā nacionāla partija.
mulki vai tikai izliekas?
m
Atkal tuksas runas.. VAI TAD TIESAM NESPEJ SAPRAST KA ,,NACIONALAS'' PARTIJAS KAS IR PIE VARAS TAUTA APSUDZ KORUMPETIBA KURA IR STARP VISAUGSTAKAM EIROPA!!! NU PARTRAUCIET TACU ZAGT vai nakiet kada nacionala partija kas nezog un TAUTA JUS ATBALSTIS! Vai tad to ir tik gruti saprast?
Baiba>Kaimiņas Sētas Miet
B
Es domāju ideālistiem un patriotiem no VL nav jābrāļojās ar tiem, kuri politikā jau 20 gadus un NEKO jēdzīgu tā arī nav spējuši izdarīt (ja nu vienīgi daži piebāza sev kabatas)!
Daniels
D
Cerēsim, ka vienoties aicinātās partijas apzināsies politisko apstākļu nopietnību un darīs visu iespējamo savas tautas saglabāšanai. Cerēsim, arī ka postpadomju varas partijās vēl visi nav kļuvuši par amorāliem "reālpolitiķiem", kam nacionālās intereses ir "pie kājas".... Cerēsim, ka vismaz daži no viņiem pametīs savus mafiozos grupējumus un atkal kļūs par normāliem latviešiem.... Un darīsim tā, lai mūsu cerība nekļūtu par kārtējo "muļķu mierinājumu", bet pārvērstos reiz par "labu lietu" !
***
*
Jūt, ka vieniem pašiem nekas vairs nespīd.
Padoms
P
Bez TB/LNNK.
jautrais
j
Vai Latvijā ir daudz tādu ķīšu kuri uz plika āķa ķersies?
Žuks
Ž
Tie nu nacionālo interešu nodevēji ir īstie aicinātāji! Pazaudējuši gan kaunu, gan godu, gan tikumu.
Mietam
M
"vārdam "nacionālas" jau tagad pat piešķir negatīvu nokrāsu" Kas piešķir? Tu vai Ušakovs? Otrkārt, Saskaņas Centram aizmirsi pieskaitīt Šlesera LPP/LC, kas ar viņiem metīsies kopā pie pirmās izdevības, ja tik antiņi šos atkal ievēlēs.
Tā tas ir...
T
Vispār doma pareiza,tikai pašā TB/LNNK vairs nav daudz jēdzīgu cilvēku.Vispirms vajadzētu pašiem atbrīvoties no BAĶKVEIDĪGAJIEM,DEBĪLVEIDĪGAJIEM,KOMPONISTIEM,kuri dzīvo savā iedomu pasaulē un bļauriem - aģitātoriem radio LPSR laikā.
pamela
p
Tā nu būtu viena perfekta ideja ko vajadzētu realizēt,JO TP,.ZZS,LPP/LC vircā līdz ausīm ,ir ar mieru kopoties ar pašu nelabo / SC,PCTVL,Rubiku / .Kreisie pieklusuši pirms uzbrukuma.Viņiem ir perfekti padomdevēji no Kremļa ,ilggadējais vēlēšanu miksētājs - Vešņjakovs,Hapilovs.Šī ir viņu zvaigžņu stunda,jo mūsu "tautieši "no koalīcijas ir pamatīgi caurkritušwi un tam nabaga letiņam pūderēs smadzenes uz nebēdu,ka ti8kai "nekur"neapšmucējušās krievu partijas Latviju izvedīs saulītē t.i., ATPAKAĻ OKUPĀCIJĀ.Ekonomiskā jau esam.Jelgavā "RAFS"atgriežas.,kur ,GALVOJU,strādās vieni krievi ,kā vagonu rūpnicā,Ventspils u.c. ostās.LATVIJĀ PĀRIESIM ATKAL !!! UZ VIENU VALODU -- KRIEVU.Jau tagad nav tālu no tā. LETIŅI,SAPURINATIES,JO ŠĪS VĒLĒŠANAS IZŠĶIRS TĀLĀKO LATVIJAS POLITISKO ORJENTĀCIJU.Ļoti laba PS Kristovska intervija "LA".
Citā sastāvā
C
Ja TB/LNNK vietā ir SCP, tad jā.
Kaimiņas Sētas Miets
K
Es tikai nesapratu - aicinājumu izteica kāds TB/LNNK partijas biedrs? - vai aicinājumu parakstīja visas tās organizācijas un aizsūtīja to uz TB/LNNK kongresu? Vispār kopumā ņemot nav slikta ideja. Beidzot apvienotu visas patriotiskas (vārdam "nacionālas" jau tagad pat piešķir negatīvu nokrāsu) organizācijas un partijas - TB/LNNK + Jaunais Laiks + Pilsoniskā Savienība + Visu Latvijai! + pārējās organizācijas...Domāju, ka tas varētu būt vērā ņemams spēks. Par piemēru var ņemt krievu (nu labi, latviešu un krievu, kā viņi paši it kā slavē :) ) apvienību Saskaņas Centrs. Tā sevī apvieno Tautas Saskaņas partiju + "Jaunas Centrs" + Daugavas pilsētas partiju + Latvijas Sociālistisko partiju (Rubiku ieskaitot). Katra no šīm partijām bija sava veida spēks, bet tomēr, ne tik liels, lai ļoti ņemtu vērā valsts līmenī. Bet kad šamējie apvienojās, uzreiz ieguva tik daudz vietu Saeimā, ka pat agrākais smagsvars PCTVL kļuva par pastarīti. Vienīgais, ja izveidotu šādu lielu apvienību, vai tās varētu sadzīvot savā starpā? - visas šīs partijas un organizācijas ir nacionālas, tomēr cik "nacionālās"? Piemēram, TB/LNNK - savā ziņā mēreni nacionāla partija, savukārt, Visu Latvijai! - ultra nacionāla. Šeit jau vien veidojas pretuna. Kopumā ņemot, ja izveidotu savienību, domāju, ka tā tautā varētu iegūt vērā ņemamu atbalstu. Taču, kāda šai partijai būtu ideoloģija? - diez vai jaunus radikālnacionālistus tautai vajag, pietika jau ar nacionālboļševikiem. Šādai savienībai droši vien atbalstu visvairāk dotu cilvēki ar šādiem uzskatiem: "Nu kas notiek tai Saeimā un Latvijā? Krievu partijas kļūst arvien popurākas, bet klau, te taču ir Latvija. Gribu, lai varētu dzīvot latviešu Latvijā." Jeb citiem vārdiem, ar naidu neko neviens nepanāks. Ja šādai savienībai būs mērens nacionālisms un pietiekami liela tolerance, tad nākotne šādai savienībai ir iespējama.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas