Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Aicina saukt pie kriminālatbildības seksuālo pakalpojumu pircējus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bruiser
b
kapec butu jasoda baudas pircejus??? pat baudas devejus nevajag sodit...vienkari jalegalize seksualo pakalpojumu joma, bus nodokli un kad visi ir pieregistreti viena datu baze, tad ari vieglak sekot lidzi tiem slimajiem ar hiv un aids, vieglak kontrolet... un ieviest kkadas veselibas normas un parbaudes tas ir normali musdienas, nevajag slept to ko nevajadzetu... protams dazhi ieredni ir pret to, jo ar to slepeni pelna labu piki...
zive
z
Taisnīgāk būtu sodīt tos, kuri pakalpojumus saņem par velti, t.i. izvarotājus
se
s
Zviedrija ir bijusi pazīstama kā “priekšzīmīga valsts”, kā trešais ceļš starp kapitālismu un sociālismu vai apgaismotu sociālismu, kā tas dēvēts. 2008. gadā “zviedru modelis” vairs nav ekonomisko panākumu stāsts, bet šausmu stāsts par kultūras pašnāvību, Gramši kultūrmarksismu, ideoloģisko cenzūru un disidentu apspiešanu. Bet Zviedrija nav unikāla. Līdzīgas tendences ir acīmredzamas viscaur rietumu pasaulē. Bet šeit, Zviedrijā politkorektums ir neparasti stingrs un represīvs – Zviedrija taču sevi uzskata par “ideoloģisku valsti”.
feministu
f
vājprātīgās idejas iemiesoties likumos var vienīgi tādā liberālfašistiskās diktatūras zemē kā Zviedrija. Mona Sahlin ir ieņēmusi dažādus amatus Zviedrijas sociāldemokrātiskajās valdībās, arī kā demokrātijas, integrācijas un dzimumvienlīdzības ministre. Viņa ir paziņojusi ka, “ja divas vienādas kvalifikācijas personas vēršas pie darba devēja, tad darbā jāpieņem tas, kuru sauc Nadžibulla.” Tātad, saskaņā ar multikulturālisma doktrīnu, vietējie savā zemē ir kļuvuši par otrās šķiras pilsoņiem. Pēc žurnālista Kurt Lundgren sacītā, Mona Sahlin, cerēdama nākotnē kļūt premjerministre, piedalījās Praida festivālā 2007. gadā kur viņa ieguva Fucking Medal Award, atbildot uz dažiem jautājumiem par orgasmu. Vai viņa ir atbildējusi uz jautājumiem par valstī eksplozīvi pieaugušo izvarošanu statistiku? Pēc pazīstamā blogera Dick Erixon, ziņām, imigrantu izdarīto izvarošanu skaits Zviedrijā tagad ir trīs reizes augstāks nekā Ņujorkā, kur ir aptuveni tas pats iedzīvotāju skaits bet tā ir galvaspilsēta, turpretim Zviedrija ir valsts ar galvenokārt lauku rajoniem un ciematiem. Zviedru meitenes baidās iet ārā, tomēr valsts visiespaidīgākā sieviete saņem Fucking Medal Award. Kā tas var tikt saprasts? Kurt Lundgren ziņoja par pirmsskolas iestādēm, kurās veicināja “dzimumlīdztiesību” un “seksuālo vienlīdzību.” Bērnudārza audzinātāji aicināja vecākus apgādāt savus dēlus ar kleitām un dot tiem sieviešu vārdus. Ir pat vietas kur zēni IR SPIESTI valkāt kleitas. “Sniegt dzimumizglītību pirmsskolas vecuma bērniem, uzspiest tiem viedokli par homoseksuālismu, transeksuālismu, biseksuālismu, fetišismu u.tml. ir vardarbība pret bērniem. Mazi bērni paši nespēj aizsargāties no šiem seksuālajiem uzbrukumiem.”, saka Lundgrens Frankfurtes skolā Antonio Gramši (Gramsci) un Georg Lukacs izveidotā kulturmarksisma mērķis bija gāzt kapitālistisko iekārtu, pārveidojot esošo kultūru. Pēc Gramši apgalvojuma, Rietumos sociālistiskā revolūcija nespēs sekot krievu 1917. gada revolūcijai, kamēr ļaudis nebūs atbrīvoti no rietumu kultūras, īpaši no tās “kristīgā gara.” Kā Lukacs teica 1919. gadā, “kas mūs glābs no rietumu civilizācijas?” Tas varēja tikt paveikts, salaužot tradicionālo ētiku un tradicionālo ģimeni, izārdot esošo kultūru no iekšpuses ilgākā laika gaitā to veicot masu informācijas līdzekļiem un skolām. Mēs tagad varam pārliecināties, ka šī stratēģija ir bijusi sekmīga, rietumu masu informācijas līdzekļi un dažas akadēmiskās aprindas ne tik vien kā nav pietiekami aizstāvējuši mūsu civilizāciju bet dažos gadījumos pat aktīvi sadarbojušies ar mūsu nāvīgākajiem ienaidniekiem. Ironija ir tur, ka rietumu cilvēku vairākums nekad nav dzirdējuši par Gramši, taču viņa idejām ir bijis milzīgs iesp
Buba
B
Vai korporatīvo pakalpojumu (ZZS.PLL,SC) pirkšana nav sabiedrībai bīstamāka nekā seksuālo?
lauku vecis
l
Diez vai kaut ko baigi atrisinās, iedzenot šo biznesu pagrīdē... Nerunājot jau par to, ka nav nekādas loģikas- "pakalpojumu" pirkt aizliedz, bet pārdot- laipni lūgtum!
D
D
Pilniigi piekriitu, ja prostituucija ir nosodaama, tad pirceejs ari ir atbildiigs.
Anna
A
aptrakušo lesbiešu ārdīšanos - to gan derētu aizliegt!
lūriķis
l
Varētu pieņemt kādu likumu par politisko prostitūciju,bet šitai jau atgādina seno stāstu par pasaules vecākajām profesijām,1.esot bijis elektriķis,jo kad Dievs teica-lai top gaisma,vadi jau bijuši pievilkti!:)
šņaga
š
Vai nebij tā, ka narkotiku tirdzniecībā no šādas apsūdzības kā reiz atteicās?
oops
o
Mēra laiki - istais brīdis, kad par seksu domāt. Būtu labāk ņēmuši rokās lāpstas un tīrījuši ielas.
Ministry of Truth
M
Paskatoties hipertrofēti, var sanākt (un pie karojošām vecmeitām viss kas var sanākt), ka uzaicinot meiteni vakarā uz restorānu, bet pēc tam dodoties tālāk, teorētiski zēns pēc fuk-fuka var iekulties nepatikšanās. Doma varbūt arī nav slikta, bet šajā sabiedrībā ir kaudzēm sodu, kas jau ir paredzēti par visu ko, tikai tos neviens nepieprasa, neiesūdz par attiecīgiem pārkāpumiem utt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas