Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

airBaltic pilnībā atsāk lidojumus uz Tbilisi

Aviokompānija airBaltic ir pilnībā atjaunojusi regulāros lidojumus uz Gruzijas galvaspilsētu Tbilisi, Dienai apstiprināja lidsabiedrības pārstāvis Jānis Vanags. Reisu Rīga – Tbilisi – Rīga kompānija arī turpmāk veiks piecas reizes nedēļā.

Lidojumus airBaltic atsāka trešdienas vakarā, kad pasažieru pārvadājumi kļuva droši. J.Vanags stāsta, ka nodrošināt gaisa satiksmi uz militārajā konfliktā cietušo Gruziju ir svarīgi divu iemeslu dēļ - lai pārvadātu pasažierus un lai nogādātu humanitāro palīdzību.

Līdz šim uz Tbilisi nogādātas četras tonnas smaga palīdzības krava. Piektdien par jaunas kravu nogādi uz Tbilisi interesējies Latvijas sarkanais krusts, stāsta J.Vanags.

airBaltic gan nevēlas atklāt, cik daudz reisu pēdējās dienās izmanto pasažieri. "Tā ir komerciāli jūtīga informācija," skaidro J.Vanags. Kompānija varētu sniegt apkopojošu informāciju par visiem lidojumiem pēc kāda laika.

Kā liecina airBaltic mājaslapā pieejamā informācija ap 13.00 uz piektdienas reisu pulksten 22.40 lidojumam uz Tbilisi vēl bija pieejamas biļetes visās klasēs, savukārt lidojumam atpakaļ sestdienas rītā plkst.3.45 pilnībā izpārdota ir ekonomiskā klase.    

Kā ziņots, konflikta laikā lidojumi uz Tbilisi tika pārcelti uz Armēnijas galvaspilsētu Erevānu. Naktī uz otrdienu no Erevānas atlidoja 72 pasažieri, bet naktī uz trešdienu ar diviem reisiem gandrīz 300.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas