Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"airBaltic" pilnībā ieviesusi e-biļetes

Latvijas nacionālā aviosabiedrība "airBaltic" ir pilnībā ieviesusi e-biļetes. Turpmāk varēs doties lidojumā bez papīra biļetēm ne tikai uz tiešajiem "airBaltic" galamērķiem, bet arī uz savienotajiem reisiem, kuru skaits arvien pieaug. Pēc "airBaltic" prezidenta un izpilddirektora Bertolta Flika vārdiem, "ar e-biļešu palīdzību pasaulē ik gadus tiek izglābti aptuveni 50 000 koku".

E-biļetes ir derīgas "airBaltic" reisiem uz visiem galamērķiem, un tuvākajā nākotnē e-biļetes sāks pieņemt arī no Odesas izejošajiem reisiem. Attiecībā uz savienotajiem reisiem jāatzīmē, ka e-biļetes dos iespēju iegādāties biļeti un uzsākt reisu ar "airBaltic" lidmašīnu, un turpināt to ar citas aviosabiedrības lidmašīnu. Drīzumā arī daudzas citas aviosabiedrības sāks uzņemt pasažierus bez papīra biļetēm. Tas nozīmē, ka tiks nodrošinātas papildu ērtības – vēl nesen, ja cilvēks devās no Rīgas uz Reikjaviku caur Kopenhāgenu un biļeti pirka www.airbaltic.com, viņam bija jādodas uz "airBaltic" biroju, lai saņemtu papīra biļeti reisam Kopenhāgena – Reikjavika. Pēc pilnīgas e-biļešu ieviešanas tas vairs nebūs nepieciešams. Drīzumā būs pieejamas daudz vairāk līdzīgu iespēju, jo pēc 31.maija e-biļetes obligāti jāievieš visām aviosabiedrībām. "airBaltic" uzmanības centrā vienmēr ir bijusi vēlme izstrādāt ērti lietojamus elektroniskos rīkus. Pērn aviosabiedrība ieviesa reģistrāciju lidojumiem tīmeklī, kas palīdz ietaupīt pasažieru laiku un novērst rindas lidostās, kā arī vieglo automašīnu nomu, viesnīcas rezervēšanu un ceļojuma apdrošināšanu. Pērn internetā mēneša pārdošanas apjoms sasniedza gandrīz 50% no visa kopējā "airBaltic" biļešu pārdošanas apjoma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas