Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

airBaltic telpas īrēs no Šķēles

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:):):)
:
kas te čato.šķēle,fliks,šlesers???bet kur tad aivars? un no kuriem vispār varētu īrēt-no sabrauktiem ežiem vai?
Terorists
T
Bet kādēļ ne no Šlesera.Tas takšu tuvāks un lidostai atvērtāks frukts nekā pārtkas un piena boss Šķēle.
krējums
k
Attiecība uz Jums būtu piemērojams tukšpaurības nodoklis!
Skele slauks valsti
S
Varu deret, ka ires maksa bus loooooooooooti augsta! Mums jau pagatnee ir tadi vairaki piemeri. Kapec nesaka ires maksu tagad, bet tikai atklasanas dienaa pec sastadita liguma, par loti augstu cenu, bet bez iespejam atteikties no tas vismaz 3 gadus- 5 gadus!
sapratu
s
Nav jau svarīgs pats raksts, bet jūsu komentāri, vai ne, Dienas (Šķēles cilvēki)? Smalka taktika.
baca
b
varat dzēst manus komentārus, bet tik un tā tiekšu, ka stulba "diena", ka raksta par šādiem niekiem!
mulku valsts
m
Pareizi, Marta! Jasak ar to, kapec mazaja, nabadzigaja valsti, kur nav pat kartiga vidusslana, ir tik daudz multimiljonaru, kapec gandriz visi politiki un augstus valsts amatus ienemusi cilveki kluvusi pasakaini bagati. Man prieks par to, ka beidzot tautai citu "veksme" sak kremt, "kvaukski" beidzot sak so to analizet - ir ceriba uz parmainam nakotne (diemzel, loti tala)
stop
s
tu jau laikam lasi tikai slikos rakstus! va tagad būtu jāslēpj, ka valsts kompānija, laikam bez konkursa, īrēs telpas no Šķēlas? vai jāslēpj milzu zaudējumus, lai tikai lasītājiem patiktu? "Airbalticā nesamazina algas un neatlaiž darbiniekus, par to klusums." - tu laikam joko, vai arī neko par to nezini...
!
!
Gerhards neies pret sistēmu. Savējais. Telpu īre bez iemesla un no savējiem ir ērta shēma.
Marta
M
Ko te kliedzat! Monopolu neesat spēlējuši, vai? Ja cilvēks godīgi, par tulpju sīpolu naudu, ir nopircis pusi Rīgas un Latvijas, tad kas jums tagad nepatīk, ko?
Grieta
G
a kaads tam, ka telpas pieder Šķēlem sakars ar to, ka flikam alga liela un kapeec valstij ir jaanosaka, kuraa vietaa uznjeemumam jaatrodas biljesju kases. iisteniibaa sii vieta nav nekaada vaartruume un ja zjurnaalisti nevar atrast nomas liigumu, kuraa teikts, ka tiek maksaati miljoni.... tad es nesaprotu - kur te bazars. ziniet - rigaa maajas pieder arii citiem bagaatiem cilveeekiem, turklaat ljoti daudzas - krieviem no Krievijas. un tad ko - vairaak nedriikst iireet telpas vispaar??? es pieljauju - ka varbut sjajaa gadiijumaa arii ir kaadi zemuudens akmenji - bet tad skaidri pasakiet kaadi???
obana
o
Šķēle tā arī nav sapratis, ka vadīt partiju un turpināt savas uzņēmumu mahinācijas nav savienojamas lietas un izskatās, ka ar to Šķēles sapnis par Tautas partijas atdzimšnu ir izsapņots.
Dersegs
D
Jā, man arī nav skaidrs, kā' šis saimnieciskais darījums kļuvis TIK nozīmīgs. GRIBU, LAI MAN PASKAIDRO, KURAI PARTIJAI PIETUVINĀTS IR BERGA BAZARA ĪPAŠNIEKS? KĀPEC TUR ĪRĒJA AirBaltic?
Misa
M
Ta jau gan butu tiesa korupcia/ Nak velesanas, bet TP vajag reklamai naudu un tad nu doma ka to iekaset. Satiksmes ministrijai ir jaizire savas, ministrijai piederosas telpas, bet ne jau no zagla, bandita, korumpanta Skeles iret. Kaut tas noladetais Skele izniktu ka launa nezale...
fons
f
Cik ilgi vēl diena turpinās Airbaltic nomelnošanas kampaņu, jau vairākus gadus tikai sliktas ziņas par mūsu lidsabiedrību. Citu valstu valdības izvēlas Airbaltic, par to klusums! Airbaltic palielina apgrozījumu, par to klusums! Airbalticā nesamazina algas un neatlaiž darbiniekus, par to klusums. Un es vēl biju apsvēris abonēt avīzi! Vienkārši nožēlojami, ka tiek izmantots melnais PR pret Airbaltic!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas