Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

airBaltic uz četrām stundām atliek reisu, lai piloti varētu izgulēties

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic ceturtdien uz četrām stundām bija atlikusi lidojumu no Palangas uz Rīgu, kā iemeslu minot faktu, ka pilotiem bijis jāizguļas, piektdien raksta laikraksts Lietuvos rytas. 

Piloti trešdien ieradušies no Rīgas Palangā ap pulksten 21. Nākamajā rītā izlidošana uz Rīgu bija paredzēta pulksten 9, taču lidmašīna pacēlās no Palangas lidostas tikai četras stundas vēlāk.

Šis aviokompānijas paziņojums izraisīja paniku pasažieros, kuriem līdz pusdienlaikam bija jāierodas Rīgā, lai paspētu uz savienotajiem reisiem. Lielākā daļa no 32 pasažieriem uz 265 kilometru attālumā esošo Latvijas galvaspilsētu devās ar taksometriem, Lietuvos rytos citē aģentūra BNS. Kad lidmašīna ar 50 pasažieru vietām ceturtdienas pēcpusdienā pacēlās no Palangas lidostas, tajā bija tikai pieci ceļotāji.

Aviokompānijas pārstāvis Jānis Vanags laikraksta Dienas bizness portālam db.lv pastāstīja, ka tas noticis tāpēc, jo apkalpe bija pārsniegusi lidošanas stundu normu un tai bijis jāatpūšas.

Uz jautājumu vai šāda situācija izveidojusies, jo airBaltic trūkst personāla, J.Vanags skaidroja, ka airBaltic veic 200 lidojumus dienā uz 80 galamērķiem un līdz ar to visu laiku tiekot pieņemti darbā jauni darbinieki.

J.Vanags arī norādīja, ka airBaltic atvainojas pasažieriem, un kompānija piedāvājusi variantus, lai pasažieri pēc iespējas ātrāk varētu nokļūt galamērķī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas