Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

AirBaltic vaino lidostu Rīga diskriminējoša līguma noslēgšanā ar Ryanair

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
darqwe
d
No kurienes AIRBALTIK zina kāds ir līgums lidostai ar RIANAIR. Tas taču ir komercnoslēpums Izskatās ka Flikam ziņas pienes Augulis HEIL FLIK
tantuks-kopija
t
Neizniciniet valsts ienakuma avotu . Lidostu jau 4 gadus parvalda zidaini,kas neko nejedz. Fliks ir malacis.
xx
x
šlesars&co jau nopelnīja, tagad lembergs &co pie lidostas siles rukšķina...
b2
b
Neaizmirsisim ka Ryanair pasi perk lidmasinas bet AirBaltikam Latvijas valsts... jau ir nonacis tiktal ka Fliks zimolu AirBaltic uzskata par sev piederosu.. driz pievaks ari lidmasinas.
Lol
L
Nu, nu ... šad tad AirBaltic ir krietni lētāks kā Ryanair. Piem. vakar iegādājos biļetes uz Londonu jūnija sākumā. Diviem cilvēkiem ar bagāžu cena vienā virzienā - AB 63Ls, Ryanair - 115Ls!!
hmm
h
zklausās interesanti. mans sapnis, kā tas viss attīstīsies: 1. lidosta, kā 100% valsts uzņēmums zaudēs tiesā, un Airbaltic no valsts saņems šos 34 vai cik tur m. 2. fliksis šos 34 m fiksi novirzīs savu īstermiņa saistību dzēšanai, uz ko valsts ar saviem 52% Airbalticā grūti pūšot pieļaus, jo neko ietekmēt uzņēmumā tāpat nespēj. 3. Airbaltic aizies pa skuju taku, valsts centīsies tikt no savām daļām vaļā pa lēto, jo būs jāatrod investors, kas aizbāzīs caurumu. 4. Investors (labākajā gadījumā kāda Ķīnas valsts kompānija, slliktākajā kāds fleksim pietuvināts ofšors, aiz kura stāv bārda) par 1 latu iegādāsies valsts 52%. fleksim viņa daļas paliks, viņs vēl uzvārīsies ķīniešiem atdodot precu zīmes, vai arī tās atstās savā un ofšhora īpašumā. 5. Valsts pa šiem gadiem kompānijā iegrūstos laikam jau 100 m zaudē, zaudē arī savu līdzdalību. MP un MK lepni stāsta, kā izdevīgi piesaistījuši investoru, un vicina iegūto 1 latu. 6. AIrbaltiks turpina darboties kā privāta kompānija, fleksis ar bārdu sadala varku, un dzīvo laimīgi. 7. kvaukšķi sašutumā noelšas, bet neko darīt, juridiski viss ir pareizi.
tūriste
t
Kā tad! Air Baltic varētu vēl vairāk pelnīt. Paldies Ryainer, ka parasti cilvēki var kaut reizi vairākos gados aizlidot. Air Baltic pakalpojumi pat akcijās ir ļoti augsti. Cilvēki lido vairāk ar Ryainer, tāpēc Air Baltic grib panākt, lai Flikam neiet naudiņa zudumā. Paldies lidostai Rīga. Droši vien jau beigsies ar to, ka Ryainer lidos no Tallinas, ja neliksies mierā. Latviešiem peļņa vajadzīga tik liela kā nevienam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas