Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Agresors kaimiņos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
Arī ASV jau sen ir noteikusi, ka aizstāvēs savus pilsoņus, lai kur tie arī neatrastos. Tikai - kaut kā manu drošību tas nemazina. Šajā gadījumā, jau kuro reizi atliek konstatēt, ka Krievijas pilsoņu esamība kādā valstī ir draudi šīs valsts drošībai un pastāvēšanai.
Bocis
B
Laikam pirmo reizi tā īsti varam novērtēt savas valsts dalības NATO nozīmi. Žēl, ka gruzīni nepaspēja. Un nav mums no Krievijas jābaidās, bet gan skaidri jānorāda agresoram, ka Olimpiādes laikā tas, ko viņš ir izdarījis ir visaugstākā mērā cūcība. Normāla pasaules valstu reakcija būtu atteikties startēt olimpiādē kopā ar krieviem, kamēr nav pārtraukta uguns! Piemēram, neiziet laukumā pret krievu sporta spēļu komandām turot rokā plakātus, kas pieprasa uguns pārtraukšanu olimpiādes laikā, neiziet uz viena skrejceļa, peldēšanas celiņa, stadiona sektora, da jebkur, kur piedalās agresoru pārstāvis. Varbūt taisni Latvijai vajadzēja to sākt!
maita
m
fakti 11.08.2008 13:29 visi šie 'fakti"ir tiešais tulkojums no KF saita redtram.ru. Nepūlies, pietiek jau ar TV5, LNT un pārējiem Krievijas TV kanāliem.
d'Andris
d
Te daži runā (citē), ka Gruzija esot viena no viseiropeiskākām postpadomju republikām ... Varu atgādināt, ka tieši Gruzijas nacionālais varonis ir biedrs Staļins. Nē, izcelsmei es nepiesienos, zinu arī par latviešiem tajā komandā. Tikai Staļinam Gruzijā pieminekļi stāv un vispārcienīts personāžs viņš tur esot. Dies' pas', es neesmu pret gruzīniem, tomēr ir lietas, kas veido cilvēkus kopumā ... Iedomāsimies, ka latviešu nacionālie varoņi būtu Kaupēns vai Arājs! Ā, par ko es te? Beigsim krāsot melnu un baltu, it sevišķi balstoties uz niecīgām informācijas drumslām. Uz Irāku jau aizskrējām ...
TV
T
Krievs vienmēr un visur būs krievs! Tie ir naivi cilvēki, kuri uzskata, ka Latvijas krievi ir citi krievi. Tā nekad nebūs!
Mija
M
Man ir ļoti skumji, ka Gruzijā cieš un iet bojā cilvēki... Vienādi sāp gan gruzīnam, gan krievam, gan osetīnam un zaudēt mājas ir briesmīgi ikvienam. Viņiem jau bez kara bija problēmu jūra, bet nu šausmām gals nav redzams. Saakašvili pārsteidzās ar spēka lietošanu, tas nekad pie laba gala neved, bet var jau saprast ka nervi neizturēja visus Krievijas derdzīgos gājienus. Mūsu lielais kaimiņš ir visās iespējamās vietās sadējis savas dzeguzes olas, lai nezaudētu ietekmi- vienam teritoriju atņēmis, otram pielicis, šur tur armiju atstājis, citur savus pilsoņus milzu skaitā ieviesis- tāds tālredzīgs aprēķins, lai skaldītu un valdītu vēl ilgi un veiksmīgi. Šobrīd puse pasaules ēd Krievijai no rokas enerģētikas resursu dēļ un Gruzijas dēļ neviens uz ecēšām nelēks, nodibinās dažas komisijas, uzrakstīs rezolūcijas un dosies baudīt atpūtu. Latvijai tanki šobrīd, liekas, nedraud, tomēr ir arī citas metodes, kā panākt sev tīkamu notikumu gaitu un mēs ātri vien varam attapties lielā brāļa apkampienos, jo varas spice domā vien par šābrīža labumu vai arī vienkārši baidās. Krievija ir alkatīga, melīga un brutāla pēc definīcijas, turklāt nav ne dumja, nedz sirgst ar lieku smalkjūtību. Sobrīd viņi ir uz viļņa un to arī pa pilnam izmanto. Arī mūsu krievi jūtas daudz pacilātāk, jo retorika no Krievijas puses spēlē uz viņu jūtām kā uz vijoles. Paralēles ar Hitlera laiku ir acīmredzamas...
kurzemnieks
k
Neesmu redzējis krievu vienalga Latvijas vai Krievijas pilsoni kurš būtu lojāls pret latviešiem. Visi viņi ir vienādi !
Leipurija
L
Un traģiskākais ir tas, ka pus pasaules klanās un finansē šo agresoru, pērkot no tā resursus, piegādājot pārtiku un plaša patēriņa preces, pie tam tāda rīcība tiek pamatota ar dubultmorāli un dubultstandartiem.
iks
i
Aizvien biežāk domas uzjundī jautājums "Kas notiktu tad [gadījumā], kad Latvija atteiktos atdot Abreni?"... Esmu gruzīnu (nevis latviešu tautas vairākuma [ja nemaldos]) pusē!
Dase
D
Piwdavaju Krievijas vestniecibai un AMinistrijai izstradat kopigu planu ka no Latvijas pavadit uz Krieviju cilvekus, kas velas un atzist sevi par Krievijas iedzivotajiem, pilssoniem vai ka savadak. Pec tam, kad sie pilsoni bus apzinati, visi kas velas, lai tad doas, un lai Krievija beidz dirst, ka mes te apspiezam un ka te ir vinu intereses- aizstavet tipa kaut kadus savus pilsonus.
Noviikjis
N
Neesmu tik ljoti paarliecinaats, ka Latvija kaut ko ir absolveejusi, domaaju, ka demokraatijas kriize, kas Latvijaa turpinaas, tajaa vai citaa aspektaa ir izdeviiga Krievijai. Latvijas prezidents kaa vienmeer "pavilkaas liidzi", piespeelee. Tikko ceelaas kaajaas Jurmaalaa un riikoja pienjesmanas, un nu jau pilngadiigs kljuvis?, common I do not believe in Zimmerman.
Milda tam _ērglim
M
Ērglis » Milda tam Ērglim 17:11 Jā, un visi krievi ir stabīli Maskavas atbalstītāji. Mhm, mhm. Iespringti vēl vairāk un centies saskatīt pasauli melni baltu. ______________ Parādi man desmit, kuri nav... Bet turpini vien savas spēlītes, jo baigi tak pie siles gribas, kaut ar maskavēnu rokām. Bet gan jau aizrīsies un šie tevi palogu izmetīs. Tā iet letiņiem, ja par sēnalām velniem atdodas...
ПРЕ ( прост
П
"Израиль признает территориальную целостность Грузии" Это значит Россия виновата? Я всегда считал Израиль великим и справедливым государством. Мой народ, как ни кто другой, знаком с геноцидом. Всегда был уверен, что для еврея жизнь ребенка, старика или женщины - это самое дорогое. Шизофреник - саакашвили дал приказ на уничтожение народа и залповым огнем разрушил мирную жизнь осетинов. Российская армия защитила малый народ( их всего то 100 тыс. из них 2 тыс. грузины убили), а вшивый запад еще на на Россию возлагают ответственность? Побойтесь бога. Я еврей и мне стыдно, что мои братья стали забывать страдания малого народа. Я лично против, что Россия якшается с баранами из ирана и им подобным - в семье не без урода. Вот только такого урода как саакашвили поддерживать нельзя, его лечить нужно... www.sem40.ru
Ērglis
Ē
Jā, un visi krievi ir stabīli Maskavas atbalstītāji. Mhm, mhm. Iespringti vēl vairāk un centies saskatīt pasauli melni baltu.
lapsene
l
lapsene 16:39 11.Aug. ASV nevar atkopties no krīzes. Bankrotē mājsaimniecības un lielas bankas. Izpārdod starptautiskā Valūtas fonda zeltu, bet neko nevar līdzēt. Tāpēc vajadzīgs karš. liels karš. lai norakstītu parādus un lai ieroču ražotāji pelnītu. UN Krieviju viņi grib sadalīt pa gabaliņam, lai tiktu klāt izejvielu avotiem, Melno jūru pārvērstu par NATO ezeru. Dumjie latvieši. Krievija aizstāv savus pilsoņus. kas amerikānim visā pasauē meklējams? Un tad, kad Eiropa klusē, Baltijas prezidenti un parlamenta priekšsēdētāji un papriks pa vidu un vēl akcija - nabaga gruzīni Kaukāzā - nu Latvija dod pa pilnu klapi. Vai Bušs turpmāk gāzi un benzīnu arī dos? Mūdži gatavie

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas