Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Atpūšanās darītāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
huseinovs
h
A.ozoliņš arī kādreiz apgalvoja, ka Irākā esot atomieroči. Kur tie ir? samurajs aiz kauna būtu uzšķērdies. Bet Ozoliņš?
David Hasselhoff
D
šitos apzīmējumus neesmu izdomājis bet savācis no rakstiem-komentāriem Dienā piedāvā kaut ko un ielikšu savā kolekcijā ...
krista
k
Un kur pazudis galvenais klauns - Dobelis? Kāpēc tas gods nav izrādīts - ministru lielākajam padomniekam E.Krastiņam, kas tagad Bičevski pavdījis uz ASV?
DD1
D
Edmunds Krastiņš, aizdomās turētais, atkal vienā labi apmaksātā siltā vietā. Ar ko viņš izpelnījies, ka viņam tā veicas?
cēsinieks
c
jādod pa purslām un tā, lai kulaka platumā zobi ir pa tīro. viņu diez vai apsargā Omona vads.Iznāk,ka var satikt.
valts
v
Precīzi pateikts...! Atliek tikai nopūsties un dzīvot tālāk, šajā biznesa projektā ko sauc par Latvijas Republiku....
Ozoliņš=Dekors
O
Pilnīgi dekoratīvs rakstiņš, aušīgam smukumam un peļņai.
piekrītu
p
un tikai tā - nav te nekādu noslēpumu vai nezināšanas, paši ievēl, paši atļauj un vēl apskauž, daudzi grib tur nonākt - kur viss nāk kā pa reni, nekas nav jādara. Un Ozoliņš - dekoratīvs elements pasākumā!!
Zigurds
Z
Annīt! Valdošie nav idioti. Idioti esam mēs, kuri maksā nodokļus, kuri nesit purnus ārā valdošajiem un tā tālāk. Visu viņi redz, bet liek mums koļu virsu, jo mēs to atļaujam.
bla-bla
b
Kamēr Diena aizstāv 100g kultūras, kas ir tieši tāds pats TPistu uzņēmums LTV praimtaimā, kuru vada TP valdes locekles sabīdīta persona, Ineses Zanderes TP reklāmas būvlaukumos, kamēr piesedz Andrejsalas - TP+LPP privatizāciju Rīgas centrā pie upes - šādiem Ozoliņa smukumgabaliņiem nav nekādas jēgas - NEKĀDAS! Dzelteni oranžs šovs, Ozoliņš kapelmeistars
David Hasselhoff
D
jauns pienesums manā kolekcijā A.Slakteris - atpūšanās darītājs pārējie K.Leiškalns -Latvijas politiskā seja G.Bērziņš - Tautas Partijas skanīgākā muca A.Kalvītis - trekno gadu garants Dz.Jaundžeikers - bandas nerrs
Anna
A
Valdosa idiotu kompanija dzivo uz "meness" un,protamas,nekad neko neredz un nedzird,kas notiek tada maza "zemes plekiti",ka Latvija.
tikko no komandējuma
t
Vai Slakterim ceļa izdevumi tika apmaksāti kā brauciens komandējumā vai atpakaļ viņš apmaksāja ceļa izdevumus pats, jo atgriezās taču no atvaļinājuma. Man, strādājot valsts iestādē, atgriežoties no komandējuma, jāuzrāda braukšanas biļete par to pašu dienu vai nākamo, kad bedzas darbs komandējumā.
dzeris
d
Nu jau nonākuši pie secinājuma, ka pirms pāris nedēļām pieņemtais budžets tomēr jāpārskata un ieņēmumu prognoze tomēr jāsamazina ( kas katram, kas kaut cik spējīgs domāt, bija skaidrs jau sen). Par tiem treknajiem gadiem - bet kurš teica, ka tie treknie gadi būs VISIEM, laikam Kalvītis runāja par SAVĒJIEM, un tad jau viņš nemaz nav melojis, savējiem treknie gadi taču turpinās un turpināsies kādu laiciņu vēl.
Onjons
O
Trāpīgi!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas