Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Bez svaiguma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šlagbaums
š
Labākie aizbraukuši,daļa nodzērusie,daļai viss"pofig",citiem apātija-depresija,pie siles atlieku laizīšnas tikušie apmierināti,daļai politika vienaldzīga:kāds var būt vēlēšanu iznākums???!!!
Mīlu Ozo,
M
nav ko ķengāties, precīzs un foršs raksts, Ozoliņš rullē.
opā
o
naivs gan A. OZOLINŠ, viss būs kā parasti. n-tie klerki sabīdīti amatos un vēlēšanās balsos nevis par tautas partiju, bet par saviem siltajiem krēsliem...+ radi + draugi.. tā,ka ,lai uztaisītu zarnu tīrīšanu ar purgenu nepietiks...
Pelēkais Vilks
P
Šķiet, ka "paagustinēts" varētu būt labs jaunvārds.
Pelēkais Vilks
P
"paaugstināts"
Pelēkais Vilks
P
Klau, vai neesi mazliet paskolojies "kovaļčuks"? Pirms ~5 gadiem tāds organisms ar vidēji attīstītu latviešu valodu un nepārvaramu interesi par "zemjostas" atribūtiku ganījās iekš DELFI. Vai esi paagustināts?
bijusais TP biedrs
b
Diena neaizgazas , bet ir vienigais medijs Latvija, kas skaidri un gaisi atmasko TP noziedzigo politiku , valsts izzagsanu, korupciju, savejo nelieshu lobesanu lielos amatos: ar so var raksturot TP, kas strada PRET SAVU TAUTU UN VALSTI. Paldies Ozolinam un Pakalninai !
juris bogdanovs
j
Kas būs TP jaunais priekšsēdētājs? Nesatrauc pat tik, cik melns aiz naga.
Observer
O
Diena jau sen kā vairs nav laikraksts, bet propogandas rupors. To ar baudu lasa tikai mazohistiski Latvijas valsts noliedzēji, kuriem lai sasniegtu orgasmu vajag arvien lielākas perversitātes. 'To viņiem sniedz ozoliņš un pakalniete.
obana
o
Elertes patriekšanai no īpašnieku puses bija jābūt pietiekami skaidram signālam, ka avīzes pārmērīga politizācija vienā virzienā ved uz bankrotu. Lai avīze pelnītu, tās informācijai un komentāriem jābūt vispusīgiem un objektīviem. Ne Ozoliņa, ne Pakalniņas smērējumi neatbilst šiem kritērijiem. Patiesībā visas citas avīzes, pat krievu, tomēr turas kaut kādos "rāmjos", atšķirībā no "Dienas", kas regulāri izgāžas kā veca sēta.
Balss
B
TP biedri dzīvojot savā noslēgtajā, nevēdinātajā telpā dzīvo skābekļa trūkuma radītā eiforijā, skābekļa daudzums samazinās un jauns neieplūst! Fizikas likumi darbojas, iznākums prognozējams!
aukstā vasara '2008
a
Ozoliņš ir zelta vidusceļa gājējs. Viņš der Štokijam, bet neder neojaunstrāvniekiem, kas jau vīd pie pamales. Priecājies, ka ir Ozoliņš un Soross, citādi būtu slikti! Kas to nav sapratis, lemts skuju takai,
aleluja
a
Pēc raxta nevar saprast, vai Ozoliņš ir vēl sorosits, vai tikai ierindas kvaukšķis. Kaut arī Elerte jau padzīta, bet propagandu dzīt vēl gribas, ai kā gribas.
žoržs
ž
Nu Gruzijas karš TP un visai pārējai labējai koalīcijai bija stipri izdevīgs, savukārt Saskaņa scentrs, kam daudzi latvieši jau bija gatavi pieslieties - zaudētājs. Nu koalīcija spartijas atkal varēs vicināt saukļus, ka krievi nāk vai ko tamlīdzīgu. Un galvenais - novēssta uzmanība no dažādām iekšējām problēmām Gan jau pētījumi parādīs, ka drusku tie reitingi ir auguši.
Aivaram
A
Lieliski, precīzi un nežēlīgi iezīmēta TP skuju taka. Ja kāds vēl balsos par TP, tas izraks kapu valstij un sev

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas