Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aivars Ozoliņš: Cerīgā Rozentāle

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vija
V
Nu negribas īpaši kādu lielīt, bet izlasot šos indīgos, zvirbuļveidīgos komentārus, gribas pateikt, ka tas pārsvarā ir A.Ozoliņa nopelns, kāpēc abonēju Dienu. Protams, visu cieņu A.Rodinam, L.Pakalniņai u.c., jo tikai kolektīvā ir tas spēks, kas Dienu ierindo pirmajā vietā starp Latvijas laikrakstiem! Turieties!
I.B.
I
Ozoliņš ir bijis NAGLA ,kamēr ir Diena. Ne velti negatīvie šļupst par viņu.
lno
l
Autoram 10 balles!:))
Burbulis
B
Muļķība vai nelietība?
ha ha
h
Ozoliņa pēdējie šupsti
axis
a
pienācis laiks algot ārzemju (kaut vai SVF) ekspertus un taisīt auditu visās ministrijās un tām pakļautajās iestādēs pēc kārtas. esmu pārliecināts, ka trūkstošie miljoni atrastos ātri vien.
Mikija
M
Neatkarīgi no Rozentāles rēķināšanas prasmju iegūšanas ātruma, kura aritmētiskā progresija teorētiski ļauj cerēt, ka pēc 2 nedēļam viņa no budžeta papildus vairs neprasīs neko, paliek atklāta un pagaidām neizpildīta premjera prasība par VM tēriņu publiskošanu un publisku skaidrojumu par izdevumu samazinājumu slimnīcām. Ja Rozentāle to nevēlas izpildīt pēc premjera rīkojuma, jādomā, ka ir vēl citi tiesiski līdzekļi, kā piespiest viņu to izdarīt. Un tam ir jānotiek ātri.
dzeris
d
Rozentālei nevajag dod neko, kamēr sīki nepublicēs, kur opaliek nauda. Kā te izpētīja apinis un beta, slimnīcām aiziet tikai ap 30% no med budžeta, toties dažādām lietām, kam nav nekāda sakara ar ārstēšanu - visai dīvainām iestādēm, aģentūrām, un kas zin kur vēl - ap 40%. Tad nav kur ņemt naudu? Domāju, te darbs prokuratūrai, nevis kādam citam. Domājiet, kāpēc šis te kārtējais TP klons ne par ko negrib uzrādīt, kur paliek nauda, sīki un smalki?
Ļoti efektīgs
Ļ
ir tas paģērošais tonis. Bet ,patiešām, ministre jau ir tā pati valdība, nevis kau kas ārpus. Varbūt tā vietā pajautāt G.Bērziņam, kā lai tagad rīkojas ar tiem ieguldījumiem, kad TP treknajos gados tikai cēla un cēla savu popularitāti, kur tas nepavisam nebija lietderīgi. Daudz kas darīts šķērsām un tagad pieprasīt 45 miljonus īsti godīgi nav. Ļoti pamatoti premjers lūdz skaidrojumu. Un ne tikai premjers, bet mēs visi to gaidām.
dzeris - zvirbulēns
d
Mazais koprofāg, saindējies ar to zilskābi neesi?
zvirbulēns
z
Ir vēl kāda cerīga ziņa, Ozoliņš tiks izmests no "Dienas"!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas