Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Cietumā, pirtī un citur politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaka
k
Ozoliņkungs neziniet kas notiek ar galvenajiem lieciniekiem Boldaana lietaa? kaa vinju dziives ir mainiijushaas peec shiis lietas?
Latvijas brūnā
L
Visus patriekt
Pele
P
Sāp kad uz varžacīm kāpj???:DDD 99% ka paši esat galvenie "varoņi" vai to pakalpiņi šajā rakstā:DDD
ARS
A
Ozoliņa kungs! Tu esi no nopietna žurnālista pārvērsts par Ēlertes kabatas vaukšķi! Diemžēl! Vai tad pašam savu domu vairs nav, ka jāpilda tikai pasūtījuma apriešana? "Dienas" reitings krītas katru dienu, drīz nebūs vairs, kas jūs lasa... Slikti!
Šamp.>zose no K.
&
Boldāns dzimis valstī, kuras dibinātāji visi nāk no cietumiem. Tad kur vēl , ja ne politikā, ir Boldāna vieta?
Agris
A
Lielisks raksts .Kā naglai uz galvas!
Qwer
Q
Ozoliņ, tavi raksti aizvien vairāk liek domāt, ka tavu spalvu vada tava organisma problēmas. Ne velti saka, ka vecums nenāk viens.
Uģis
U
Rakstīt jau rakstām sen, Tauta visu zin, redz un saprot, bet kā tas Latvijā nākas, ka politiķiem patiešām ir pie vienas vietas tas viss?? secinājums, protams, ir TIKAI viens - korumpēti, jebšu uzpirkti ir praktiski visi Latvijas varas un iespaida slāņi, diemžēl - un kas mums var atnākt palīgā - NEVIENS!!! - NEVIENS!!! Uzsberu!!! Tāpēc tauta, neesiet mu``lķi - ejiet uz vēlēšanām uz referendumiem, varbūt tad kas mums iezdosies... :(
krista
k
Kā parasti, Ozoliņa kungs! Eleganti!
Parastais
P
Nav taisnība, ka vairākums grib Lemberga/Jdžeikar/šlos er tipa Latviju. Absolūtais vairākums vēlas pārticību un drošību, tāpēc diezgan ievērojams skaits pilsoņu atdod balsis šiem politikas biznesmeņiem, cerot, ka šie biznesmeņi dalīsies peļņā. Pēc laika, kad naivo vēlētāju cerības neapstiprinās, tie kļūst neiecietīgi un nervozi, jo saprot, ka ir tikuši kārtējo reizi iznesti cauri. Tāpēc šobrīd pats sverīgākais ir izglītot tautu, lai beidzot sāk analizēt un balsot ar apdomu.
dzeris
d
Nu ko tur teikt, skumji, bet jāpiekrīt "zvirbulēn" - lielākai daļai latviešu tuvāka Jaundžeikara un Lemberga, nekā t. s."Sorosa" - liberāla un demokratiska Latvija.
lno
l
Boldans mūsu saeimas simbols /ja nebūtu ietupināts, varetu teikt vidējais aritmētiskais/:)
da nu
d
Vieni mērķi, viens darba stils.. Vai nebūtu labāk, ja visi rakstā pieminētie un nepieminētie onkuļi, kurus vieno līdzīgas novirzes, veidotu vienu partiju? Nu, piemēram, kriminālo partiju. Domājams, ka daudziem tas dzīvi padarītu vienkāršāku. Pirmkārt, nebūtu šaubu, ka visu partiju patiešām vieno kopīgi mērķi un darba metodes, otrkārt, partiju kļūtu krietni vien mazāk un vēlētājiem nebūtu jālauza savas galvas, izvēloties sev tīkamāko, bet, treškārt - partijas nosaukums pašu īstenoto darbību raksturotu tik spilgti, ka tauta nešaubīgi zinātu, kam atdod savu balsi.
Zose no Kubuļiem
Z
Ja k'ads nezin, tad paskaidro'su - vakar tas veceņu bars, kas ar pučēm sagaidīja Boldānu pie cietuma vārtiem, bija no tuvāko radu pulka. Nespīs, nespīd vairs šitam vecim vēl viens šāeimas sasaukums! Tāpēc jāgrābj, ko vēl var paspēt pašreiz pie mūsu stulbajiem likumiem. Normālā valstī cietumā ieliktam deputātam mandāts būtu anulēts un algu neviens nepārskaitītu.
Vedenietis
V
"Labākais līdzeklis pret "rociņu paslīdēšanu" ir rokudzelži, ... " Diemžēl taisnība. Par parakstu vākšanu runājot - pretim Stranča atbalstītāju (pārsvarā, cik var spriest sabiedrības 'elite' un viņa balstītais nekustamo īpašumu bizness) parakstiem vajadzētu nolikt tos tūkstošus parakstu, kurus pa visu Rīgu gadu gadiem ir vākuši cilvēki, lai nepieļautu Stranča un viņa biedru nelikumīgās būvniecības. Zinu arī to, ar kādu vārdu RD attiecīgajos kabinetos tiek apzīmēti šie pie elites nepiederošie - "plukatas". Žēl Stranci un citus izglītotos un inteliģentos arestētos RD darbiniekus ir, bet ne gluži par to, ka sēž - par to, ka viņiem minētās inteliģences pietrūka, lai apstātos jau laikus ... bija taču viņiem brīdinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas