Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Aivars Ozoliņš: Cinkotais skārds

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.B.
I
Ozoliņš ir gudrs žurnālists, ne velti to izjūt pretinieki. Kā ik dienas lasams. Ja tādu būtu vairākumā, nevis žurnaļugas- arī veiktos tautsaimniecībā DAUDZ labāk.
WC
W
Sīkiem putniem sīki mēsli. Ozoliņam kārtējās maz_zīlītes. Ozoliņ, iedvesma pazudusi?
AD
A
Kodolīgi teikts: "...Valdībai Lemberga glaimi ir bīstamāki par viņa lamām..."
Fani
F
I diezgan labs, sevišķi dažas vietas..
re nu
r
Vāji, Ozoliņ. Tukšs knābiens.
gm
g
Es jau iepriekshu uzskriceleeju - Lemberga atziniiba Dombrovskim ir kaa Juudas skuupsts, lai mums visiem top piedots! Veel mazliet komiski par Lembergu - ja vinjsh britiem staastiis, ka RAF jaarazho brunjutransportieri, tad vinji neizpratnee raustiis plecus, jo RAF ir Royal Air Force, bet vaacieshi aiz shausmaam paleeksies gaisaa, jo RAF ir ar baisu slavu apveltiita teroristu grupa - Rote Armee Fraktion. Bet brunjutransportierus Latvijai vajag razhot, tas tiesa. Lembergs vareetu buut paardoshanas nodaljas vadiitaajs. Diileri Austrijaa tachu paziistami.
Vilis
V
Par Lemberga attieksmi pret JL liecina aģenta Apiņa uzpeldēšana
vilis
v
Ar Lembergam valdības novērtējumā var piekrist.Žēl ka iepriekšejo periodu viņs novērtē kā haosu pēc manas saprašanas negatīvā nozīmē.Pēc būtības arī haoss ir kaut kāda kārtība.Godmaņa valdības laikā bija daudz nezināmo,tādēļ tāds ideju daudzums.Dombrovska laikā jau parādijās pirmie kaut cik ticami dati,tādēļ ari vieglāk pieņemt lēmumus un radās iespaids parstabilitāti valdības rīcibā.Liela daļa ideju ko realizē Dombrovskis izzteica jau Godmaņa laikā.
Dārznieks
D
Lielos vilcienos autoram taisnība it visur. Ja ņem šaurāk, kā saka austrumos , neapmānīsi - nepārdosi. Arī romiete (čigāniete) pienākot klāt ir pati laipnība, bet kad veiksmīgi izdevies "bizness", pazūd kokos un jau pēc minūtes vairs neko neatceras. Lembergs vienkārši atrodas tajā vilciena sastāvā, kurš veic garu reisu. Pasažieri nemainās un arī romiete tā pati. Staigā pa vagoniem turp un atpakaļ mainīdama taktiku biznesā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas