Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Aivars Ozoliņš: Džiplomātija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
Gandrīz par tēmu. Divas igauņu viensētas pasludinājušas sevi par Padomju Republiku. Ziņa no kommersant.ru un Co Divi igauņu ciemi (oriģinālā - hutora - laikam jau viensētas) 2008. gada 28. augustā pasludinājuši sevi par Padomju Republiku un nolēmuši lūgt Krieviju atzīt to neatkarību, tāda ziņa 3. septembrī ir parādījusies reģionālās organizācijas „Pēterburgas un Ļeņingradas apgabala komunisti” mājas lapā. Tagad Igaunijas ziemeļaustrumos (Ida Virumā teritorijā) šīs komunistiskās organizācijas biedri vāc parakstus zem attiecīgiem dokumentiem par Igaunijas Padomju Republikas atzīšanu, jo tās aktīvisti tuvākajā laikā lūgs Krieviju atzīt viņu neatkarību un noslēgt līgumu par draudzību un savstarpējo palīdzību. „Lēmumu par izstāšanos no buržuāziskās Igaunijas un atjaunot padomju republiku ir pieņēmis vienkārš igauņu zemnieks Andress Tamms, kura viensēta atrodas Igaunijas ziemeļrietumos, netālu no Krievijas robežas. Viņam pievienojusies arī kaimiņu mājas saimniece Aine Sāra,” teikts ziņojumā, „Mēs vairāk negribam dzīvot buržuāziskajā Igaunijā, kur nevienam nav daļas par vienkāršiem cilvēkiem, tiek izcirsti meži, plosās bezdarbs un korupcija, kur visu nosaka NATO un amerikāņi, un kur slavina fašistu gnīdas. Mans vectēvs bija antifašists pagrīdnieks, karoja ar meža brāliem un es nevaru samierināties ar notiekošo,” saits citē Tamma kunga vārdus. Viensētu iedzīvotāji ir noformējuši arī savu, padomju valdību, kurā ietilpst arī Krievijas koministi, kas ieradušies „Igaunijas PSR”, kā arī izveidojuši „tautas zemes sardzi”, kurai būs jāaizstāv jaunās „valsts” robežas. Jau tiek uzstādīti robežstabi. Ziņo KIA „Novosti”. Pašlaik IPSR dzīvo 142 cilvēki, 138 no tiem – nelegālie imigranti, 4-us ir internējusi buržuāziskā režīma policija. Tāpēc, kungi, uzmanīgāk ar korupciju! Neblamējiet kapitālismu!
AD
A
Grūti vai pat neiespējami iedomāties labāku situācijas kopsavilkumu.Bet drūmi arī. Jā, un "paldies" tiem, kuri neuzskatīja par vajadzīgu aiziet uz referendumu. Ja tie būtu izpildījuši savu pilsoņa pienākumu, nebūtu varējusi nākt klajā šāda "instrukcija" un nav arī izslēgts, ka Godmanis būtu noskaitījis līdz desmit pirms uzņemtos darīt to, kas "viņam patreiz jādara".
cereetaajs
c
Bēdīgi, bet tāda nu ir realitāte.
pindaks
p
Es gan nekaunos, ka esmu latvietis.Politiķu "sauja" naffff LATVIJA........!!! Un to, ka trešdaļa pilsoņu (deģenerātu) neiet uz vēlēšanām nav mana vaina, tas ir partiju darba rezultāts....
ba
b
Tev jābrauc uz krieviju - justos kā zivs ūdenī: nekādas preses brīvības, ielas šķērsošanu nepareizā vietā var interpretēt kā valsts varas gāšanas mēģinājumu un vaininieku uz gulagu. Ideāli!!!
kabaks
k
Cinisma šovs turpinās. Masās pieaug apātija,kas spicei atraisa prātus un rokas jaunām rebēm. Gan jau KNAB būtu izformēts , tā sakot, budžeta taupīšanas nolūkos. Ja ne "demokrātijas sargsuņi" šeit un Rietumos. Atliek cerēt, ka kādreiz plašāka sabiedrība to spēs novērtēt . Un spēs domāt un rīkoties kā saimnieki savā zemē, nevis burkšķot kalpos, kā jau gadsimtos ierasts.
zvirbulēns
z
Nav svarīgi, ka Bode ir pieķerts narkotiku reibumā, iekaustījis divus darba biedrus, un viņa nodaļā "atrada tādus sūdus, ka tālāk nav kur", kā teic Loskutovs. ------------------- Kas tie par sūdiem, kā teic Loskutovs, atrasti? Vai kāds var noskaidrot, uzjautāt Loskutovam un pie viena ģenerālprokuroram?
Zilā govs
Z
Žetons autoram! Varbūt beidzam māžoties un ierakstam Satversmē, ka zagt ir katra cilvēka pamattiesības?
aaaaaaaaaaaaaaa
a
Godmens :) Sargās no stingrā vīra un viņa vārda!!!! 1, 2 un trīs - visiem vakars.
mērglis
m
Ozoliņš raksta patiesiibu , tur nav ko spriedeleet , iemetu aci cīiņaa tr galvenais raksts "valsts maksaas kompensaaciju Lembergam" , kam nepatiik diena ejiet pricaajieties savaa ciiņaa ...
3,14
3
Vienīgā izvēle ir un paliek Juta Strīķe, kura pazīst drēbi un nebūs nopērkama. Patiesībā Ozoliņa aprakstu var saīsināt ar vienu teikumu: Šī kaolīcija pelnījus spērienu ar dzelzī apkaltu zābaku pa vietu, kur mugura zaudē pieklājīgo nosaukumu.
Vecis
V
Piekrītu LUCIFU. Jau rudens. Lietussargu laiks.
irc
i
Raksts labs, bet kas attiecas uz pašu tēmu, tad jāsaka, ka diemžēl jau sabiedrība neko labāku nav pelnijusi, ja nejēdza izdarīt tik daudz, kā aiziet parakstīties par savām tiesībām referendumā. Tapat kā pesionāriem arcīmredzot nevajag lielāks pensijas, ja negāja parakstīties par lielākām... Bēdīgi, bet fakts.
Trāpīgi
T
Labs raksts. Atbalstu.
kakadū
k
Perfekti, Ozoliņa k-gs! Ja Godmanis būtu vīrs, viņš pieprasītu konkursa rīkošanu. Tas jau negarantētu pret zoodārza vai cita iestādijuma ielikti, tomēr vismaz šķietamība būtu saglabāta. Šobrīd Godmanis ir kāzu ģenerāla lomā - uzpleči ir, bet teikšanas nekādas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas