Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Gāze un demokrātija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cirks
c
Būs vai nebūs vienota politika - Putins ar čeku vienalga darīs tā, kā viņi uzskatīs par vajadzīgu. Ar trakiem vajag nevis pa labam, bet vienkārši vispār nekontaktēt - trakiem vieta trakonamā. Nu labi - tas varbūt ir nedaudz pārspīlēti, bet katrā ziņā ar Krieviju jākontaktē tikai absolūti nepieciešamā minimuma robežās un ne vairāk. Jebkuri darījumi, kas kaut nedaudz aizskar valstij svarīgās nozares pēc šī gadījuma faktiski vairs nebūtu pieļaujami ... Kur ir garantija, ka piemēram Gazproms mums vispār pārdos gāzi nākošvasar , lai var piepumpēt Inčukalnu? Un par NordStream krieviem ir jāaizmirst uz mūžiem ...
raivo pommer
r
Superdeflation im Europa Protzent deflations grose.2010 bezahlt auto BMW vie Moskvits aber butter,fleisch und eier sehr teuer in 2010. Gaz und bensin in 2011 sehr teuer Am heutigen Dienstag gab es die erste offizielle Schätzung für die harmonisierte Verbraucherpreisinflation in Euroland im Dezember: im Vorjahresvergleich sind wir jetzt bei +1,6 Prozent angekommen. Die 300 teuersten Unternehmen der Welt waren am 31.12.2008 zusammen 10,8 Billionen Euro wert - um 8,34 Billionen oder 43,47 Prozent weniger als am 31.12.2007. Das ergab eine Analyse des Beratungsunternehmens Ernst&Young Unter Marktkapitalisierung versteht man den Wert aller Aktien an einem bestimmten Tag. Sie gibt also den theoretischen Kaufpreis für das Unternehmen an. Hier nun die zehn teuersten Unternehmen der Welt und die Veränderung ihrer Marktkapitalisierung.
nn
n
dabasgaze ir labs un erts kurinamais, bet lai to drosi izmantotu, vienlaicigi saglabajot kontroli paar izmaksaam, jabut iespejai so kurinamo 100% aizstat... si maciba janem vera visiem eiropas pateretajiem, kuri izmanto krievijas gaazi.. to nedarot, katra nakamaa maaciiba bus arvien saapiigaaka..
AD
A
Vai kāds ir dzirdējis kaut ko par gāzes spēkstacijas projekta ATSAUKŠANU Kurzemē? Es - nē.
...nesapraša
.
Es nesaprotu kā valstis var uzticēt savu energoatkarību tikai Krievijai bez alternatīvām. Nesaprotu uz ko Eiropa cer. Ticēt Krievijai - kā ar ledus gabalu pa vārošu ūdeni! Kamēr nebūs vienotas politikas attiecībās ar Kremli, putinčekisti darīs kā grib, kasiska "skaldi-valdi" politika. Eiropas bezzobainība ir vienkārši kaitinoša. Bet, kas zin, kā saka, ar trakiem labāk ar labu.
dzeris
d
Nu it kā parakstōts trīspusējs līgums starp Ukrainu, Krieviju un ES , stāvēs novērotāji pie trubas Ukrainas austrumu robežā un pie trubas pie Ukrainas rietumu robežas un mērīs gāzes spiedienu abos galos, un tad zināšot, zog tā Ukraina vai nezog. Vienīgi vēl tas, ka Timošenko negrib tos ilgāk par mēnesi, bet Krievija gribot ilgāk.Bet laikam jau to noregulēs un tad jau 36 stundu laikā to gāzes padevi atjaunos. Pa nakti trijos esot tas līgums parakstīts.
======
=
.. varbut beidzot attapsies un sapratis ka pirkt gazi no Krievijas.. ir nekas cits ka apdraudejums valsts drosibai, varbut Vaciesi attapsies ka to cauruli Baltijas jura nevajag citadi vini vel vairak nonaks Maskavas kontrole. Katra zina ja park gazi tad varbut tagad padomas par gazes kratuvju buvniecibu. Un varbut saks saprast ka jaatista AES buvnieciba, nevienam jau nepatik atomelektrostacijas bet tik un ta kaut kur nakotne tas bus vienigais energijas avots. Tikpat labi var sakt buvniecibu ari tagad.
Zilā govs
Z
Draugi, izberzējiet acis - ja atbildēsim uz šo jautājumu, arī viss pārējais kļūs skaidrs. Neļausim sevi muļķot. Gāzes uzskaite - pašsaprotama un tehniski elementāri realizējama lieta.
Zilā govs
Z
Kas traucēja šo elementāro un tīri tehnisko jautājumu (tranzīta gāzes uzskaiti) jau sen atrisināt?
dzeris
d
Nu, Troickis ir nepārspējams, un ne tikai viņa spriedumi par mūziku un kultūru, dzirdēju, dabīgi, arī pēdējo interviju, Gonopoļskis arī, pats par sevi.
man
m
liekas ka dotajā momentā Naftogaz speciālisti Ukrainā norok trubas, pa kurām no tranzīta gāzes vadiem tika pumpēta gāze uz nekur nereģistrērām pazemes krātuvēm, lai tās nepamanītu eiropieši
Clash
C
Mārim. Jā priekš daudzveidības tur bez liberāļiem pieaicina pārs šizofrēniskus imperiālistus kā Prohanovu, Ševčenko vai Ļeonjevu. Bet man patīk paklaušities labāk Prohanova apokoliptiskos spriedelējumus (kuros viņš nesaudzē arī Kremli), nekā tādus nekādus (ne siltus ne aukstus) kā Barševskis. Īpaši labi var novērtēt liberālās vērtības, kad redzi kā Krievijā izmisīgi par tām vel cīnās šajā radio stacijā palikušie žurnālisti. Ir arī labi tematiski raisījumi par blūzu, rokmūziku, un Arjēmija Troicka mūzikas raidījums. Troickis ir labai, kad to uzaicina uz Osoboje mņeņije, iesaku pedējo raidījumu noklausīties, labais. Uzgāju Skaipā Ganapoļski, kurš pašlaik devies uz Romu padzīvot. Šad tad aizsūtu viņam kādu Pola Goubla blogu no Diena.lv. Labs bija blogs par to, ka ekonomiskā krīze izglāba pasauli no Krievijas imperiālistiskajām ambīcijām. Pats viņš solās atgriezties pilnā ēterā uz radio tikai pēc gada. Žēl.
dzeris - Māris
d
Tas radio nav priekš idiotiem, tā ka tu noteikti vari to neklausīties!
Māris
M
Tas eho maskava tik ar žīdu mutēm pūš krievu impēriskos murgus!!!
dzeris - west
d
Jā, es arī to klausos. Vēl man patīk Paramonova komentāri un Ginesa raidījumi par kultūru, vispār jau tur daudz ko var klausīties. Tur daudz bijušo rīdzinieku - Giness, Vails, vēl bija, aizmirsu uzvārdus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas