Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aivars Ozoliņš: Gāzi grīdā Rīgā!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PP
P
Jums gomberggradiešiem jeb serijgorodciem jau bija Rubiks Otrais - Gena Bojarskis,tagad būs trešais - farca Lesčinskis,tā kā čikeniekā jūs jau esat.Visos caurumos.
Sapals priekš Ņirgas
S
Ždanokiene ir debila, bet Rubiku vajadzēja par Rīgas mēru. Tad tā izlaupīšana jau otrā dienā būtu apturēta. Ja Rubiks vadītu Latviju, tad jau šodien būtu valsts, ko pagaidām par Latviju nevar teikt. Rubiks noteikti neļautu maksāt neskaitāmus tūkstošus algās tiem, kuri strādā, nemaz nerunājot par tiem, kuri nestrādā, kuru amati nemaz nav vajadzīgi, kaut arī viņi strādātu. Visādi padomes locekļi un valdes licekļi, padomnieki un pilnvarnieki. Ja rodas vajadzība noskaidrot, kas šodien ir par dienu, tad tiek dibināta darba grupa, kura pieaicina ekspertus ar algu tūkstošos. Un tad tik komisē un ekspertē un pagarina termiņus, līdz beigās ir aizmirsies, par ko bija runa. Labi, ja eksperti pateiks paskatīties kalendārā, kas tad tā bija par dienu, - otrdiena vai trešdiena. Ar Rubiku būtu jānorunā dzelžaini viena lieta, ka viņš nav AĻFREDS PETROVIČS, bet gan - Alfrēds Rubiks, ka nedrīkst tēlot Švaukstu un Latvijā jārunā latviski. Ja Rubiks to apņemtos, tad viņu var likt par vislielāko priekšnieku un visas lietas Latvijā īsā brīdī būs savestas kārtībā.
P
P
Rubiku atpakaļ par Rīgas galvu !! Un viss būs čikeniekā !
Voice
V
bet sirds lesčinskim tiešām laba. viņš vēl 1990.gadā filharmonijas skvērā piedāvāja man botas un saulesbrilles ar atlaidi.
zemietis
z
sļesarja ietikšana mēra amatā ir ļoti reāla. Tātad stulbie bauri ievēl ap 7% oranžos, ap 5% sūdmetējus, tad vecie atsaldeņi ievēl arī tūbīšus, moskoļīti dabū 25%, JL dabū ap 15%, tad vēl nebrīnīšos, ka zzs savu procentu nokamps, pāri paliek soc.demi, bet tiem elektorāts izskatās vienkārši izmiris, vēl ņedrīkst aizmirst štokiju, kas savu dabūs. Nu lūk te nu leščinskim visas iespējas ar šantāžas un ""nesavtīgas"" sirds palīdzību dabūt mēra krēslu. Godmanis tiek nomests, jo ap to laiku vai nu viss būs pilnīgā d., vai tieši otrādi sāk kļūt drusku vieglāk. Tādejādi segliņš premjers, bet mūsu farcovšķiks iesēžas Rīgā.
Repo
R
Kaut esmu balsojis par JL un kaut regolaari lasu Dienu, domaaju, ka Shlesers buutu labs Riigas meers.
viss notiek
v
Šleseru varētu salīdzināt ar šarlatānu Rasputinu - to arī krievi ar ķeizarieni priekšgalā savulaik pielūdza.
krista
k
Cik partijās bijis komjauniešu funkcionārs - tagad miljonārs- Ameriks? Piecās, sešās vai septiņās?
CR
C
Diezgan nereāli, ja netiek viltoti vēlēšanu rezultāti. Pārāk daudz kļudu pieļautas no gāzetāja puses un līdz ar to nav pārliecības, ka netiks pieļautas Rīgas Domē. Par pieļautajām kļūdām - Latvijas Pasts un tā īpašums stacijas laukumā, nepareizi uzsvari uz transporta nozaru attīstību, tā vietā lai attīstītu videi draudzīgāku dzelzsceļu transportu, SM attīsta aviāciju, kuras nākotnes perspektīvas izskatās drūmas, pie kam ar visai strīdīgiem mehānismiem, proti, atlaižu sistēmām, kuru dēļ Latvijas Valsts var maksāt tādas soda naudas, ka nemaz maz neliksies un tad kurš par to atbildēs. Tāpat arī - gāze grīdā, kad kāja no pedāla bija jau jaunoņem vai pat jāspiež bremze, kā rezultātā te nu mēs esam
dzeris - ņirga
d
Nez vai tik traki būtu. Tad jau domes sastāvā arī tagad krievu partijas būtu vairākumā, mums jau balso tikai pilsoņi. Vismaz kaut kas masinītos.
cirks
c
Kopš Godmanis ir premjers, man arvien vairāk šķiet, ka LC apvienošānās ar LPP ir bijusi liela kļūda. Pašreizējā brīdī tieši pateicoties Godmanim LC noteiktu "iebungotos" iekšā gan Rīgas domē, gan Saeimā, toties LPP viena pati varētu "sūkāt ledu" visās frontēs ... :) LC, a moška padomājiet ? - laika vēl gana ... :))
lustīgais
l
Amerikam taisniiba ,saeimaa stipendijas neturaas liidz miljona veertam kukulim par nieka izmaiņaam zemesgabala zooneejumaa , vot bijis auns , a kuri tur pirms šamaa pabija , arii iespeejams atrodami valsts miljonaaru sarakstaa
Brr!
B
Dievs, pasargi Rīgas mēra krēslu no Šlesera... Tā būtu lielākā nacionālā nelaime kopš Daugavas plūdiem kurā tur gadsimtā (nu tie plūdi, kas applūdināja Doma baznīcu).
Ņirga
Ņ
Ideja jau nav slikta, tikai ar Rīgas nacionālo sastāvu mēs dabūtu par mēru kādu Rubiku / Ždanoku.
Runā, ka
R
tieši Ameriks pēc pastrādāšanas Rīgas domē esot teicis- ja būtu zinājis, KĀDAS naudas šeit grozās, nebūtu tērējis laiku Saeimā...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas