Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Aivars Ozoliņš: Godmanis un brīnums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XXX
X
Jieljuksis--- jau gan būs paklausīgs ! Ne pa velti velk gumiju -----Jo Lieljuksis taču ir jāpierunā!
HA!
H
Nav duumu bez uguns!
Parastais
P
Kāds bērnišķīgs naivums, rēķinot negodīguma īpatsvaru VIDā un KNABā! Vai tiešām 15 gadu laikā neviens Jums nav pateicis, ka par ierēdņu negodprātību vislanbākais arguments ir dzīvošana pāri saviem līdzekļiem nevis tiesas procesi pērkamajās latvju tiesās? Muitnieku mājas pierobežā, Liscova slepkavība, Vaškeviča civilsievas kriminālie darījumi, notiesātais Sončiks (kura vadībā tātad strādājāt arī jūs), degvielas patēriņi VIDā, un nupat arestētie un jau no darba atbrīvotie finansu policisti - tas viss kopā Jums neriebj nemaz? Tik Ozoliņs traucē pilnai futbolkomandas laimei, vai ne?
Lāpītāja.
L
Kāpēc gan nebūt apaļiem un dzīvespriecīgiem apelsīniem, ja valsts maizē tik pārticīga dzīvošana,ja var izmantot visas iespējas kādu naudiņu pārsviest uz savu radiem pārvaldījumā nodoto biznesu. Kamēr jau likumi(pašu taisītie)un KNABis nav sācis mizot šos apelsīnus,tīkām priecīgi un darīz visu lai mizotāja Strīķe netiktu pie mizošanas.Nekādu dižo personu jau arī nemeklēs,tā jau nav sarežģītā kontrabandas tīkla uzraudzīšana,tur vajag pieredzejušu cilvēku kas kontroleē,tur tika Vadja der.A te knābītī, pietiks ar sausu administratotu,kurš metodiski iztīrīs pārāk darbīgos un neļaus bāzt degunu kur nevajag.Artītis it labi der,jau ir kļuvis gana apaļš un gana oranžs.
LVD
L
..Piekrītu, tikai labi gan būtu, ja Godmanis pats vairs nebūtu nekāds premjers līdz Ziemsvētkiem..
anglosaxis
a
Ļoti skaists nosaukums - apelsīni, apaļi un dzīvespriecīgi!
Paija
P
Ir pārliecība, ka J.Strīķei " nedos" šo amatu, jo savā laikā viņa diezgan lojāli izturējās pret vienu politisko partiju un tas ir fakts.(Rēzeknes burtnīciņas, to viņai pozīcija nepiedos.) Ja Stucka ir lojāls apelsīnveidīgajiem, tad viņam, varbūt arī sēdvieta tiks gatavota, bet visticamāk, ka pēdējā dienā iznirs kāds Apelsīnu atbalstīts " sniega cilvēks". Šķiet, ka oranžajiem ļoti piestāvētu apzīmējums Apelsīni, jo vairākums viņu ir apaļīgi un tik dzīvespriecīgi...
Guntis
G
Pirmkārt, man nav jāsarkst par iestādi atsevišķu cilvēku dēļ. It īpaši, ja esmu pārliecināts, ka tā nav sistēma, Otrkārt, ar tādiem pašiem panākumiem varu teikt, ka, piemēram, par KNAB darbiniekiem būs jaunas krimināllietas. Ups, šķiet, ka izmeklētāja Bole varētu būt nākamā... Treškārt - un tas ir pats svarīgākais - nav būtiski, kurā valsts iestādē atklās nākamo negodīgo amatpersonu. Būtiski ir saprast, ka nedrīkst apvainot cilvēku, saucot to par noziedznieku, iekams tas nav atzīts ar likumu. Nedrīkst veselu iestādi nomelnot dažu indivīdu dēļ. Diemžēl izskatās, ka Tev, zemieti, un tev līdzīgiem tā arī nebūs lemts to saprast. Ja nu vienīgi, ja paši nokļūsiet šadā situācijā. Ko gan nevienam nenovēlu.
jele
j
Ja Juta kā priekšnieka vietniece neredzēja,ka KNAB tiek izlaupīts,tad ko viņa redzēs kā priekšniece?
anglosaxis
a
Var jau būt, ka pāršāvu ar tiem cipariem, vienkārši ņēmu tādus noapaļotus. Tomēr tāda pat demagoģija ir apgalvot, ka 600 000 ir vairākums. Jā, vērā ņemams, bet ne vairākums. Varbūt vēlēšanu likums ir slikts vai nepareizs, bet likums ir likums. Tātad jāpanāk, lai tas tiktu mainīts. Bet, kamēr nav - tas jāievēro.
lno
l
Es šajā dienestā strādāju 15 gadus un man ir sāpīgi par sevi dzirdēt šādus vārdus. Ziniet, nejūtos pelnījis. Gluži tāpat, kā daudzi mani kolēģi. _____________________________________ Protams, ka VID strādā dažādi cilvēki. Satiku drabinieces, ar kurām bieži iznāk konsultēties. Jautāju kā klājas? Šīs atmet ar roku: Ko tur, agrāk izjutām lepnumu, kas strādājam VIDā, tagad kauns...
zemietis
z
Baidos gunti, ka būs vien jums tuprmāk jāturpina sarkt par savu darba iestādi, jo neba šīs 30 krimināllietas ir pēdējās.Ups, re jau priekšā rakstīts par fin. poličiem un kur nu vēl de futbolera vaškas krimināllieta par nepatiesām ziņām ien. dekl..
sisis
s
2 000 000 - 600 000 = 1 400 000 -------------------------- Neesmu manījis, ka Latvijā balstiesības ir piešķirtas arī zīdaiņiem, pirmsskolas, pamatskolas.... utjp. nepilngadīgajiem. Bet... demagoģijas vārdā - visi cipari labi!!!
Guntis
G
Par darba vietu neuzminējāt vis. Bet tagad par muitniekiem - kontrabandistiem. Un, protams, arī citiem. Lai būtu, ko salīdzināt. Tātad - kopš 2007.gada uzsāktas krimināllietas ne vairāk, kā par 30 VID amatpersonām (ja zini precīzākus skaitļus, palabojiet, lūdzu) no dažādām iestādes struktūrvienībām. Ņemot vērā, ka VID strādā apmēram 4500 darbinieku, tad atklāto negodīgo darbinieku īpatsvars ir apmēram 0,7%. Salīdzinājumam: Tajā pašā laika periodā (precīzāk, tikai 2008.gadā) ir uzsākti kriminālprocesi par 3 KNAB amatpersonām (atkal lūdzu palabot, ja kļūdos). Ņemot vērā to, ka KNAB strādā apmēram 145 darbinieki, tad atklāto negodīgo darbinieku īpatsvars šajā iestādē ir 2,1%. Ne daudz, ne maz, bet - trīs reizes lielāks īpatsvars, nekā VID. Vai vēlaties padiskutēt par to? Bet patiesībā ne jau tur tā sāls. Nezinu, kur Jūs strādājat, bet: ja pret atsevišķiem Jūsu darba kolēģiem tiktu uzsākti kriminālprocesi par noziegumiem saistībā ar viņu profesionālo darbību, vai Jūs justos patīkami, ja par Jūsu darba vietu, tās darbiniekiem (tātad - arī par Jums) masu mēdiji rakstītu vai runātu - VISI šajā organizācijā strādājošie ir noziedznieki vai vismaz aizdomās turamie. Visi viņi ir TĀDI. Domāju, ka arī Jūs justos nepelnīti apvainots.
zobgalis
z
Nevajag iekrist uz provokācijām par 1400000 nebalsojušajiem! Pirmkārt noņemam nost nepilsoņus 500000, paliek jau 900000. Tālāk paņemam nost nepilngadīgos, kas varētu būt ap 450000. Tātad paliek 450000. Tas jau ir mazākums. Ja vēl Cimdara paša teiktais par ceturtdaļu pilsoņu, kas nekad , ne pie kādiem laika apstākļiem neiet balsot, tad paliek pāri nožēlojama saujiņa ministriju darboņu, visādi nejēgas advokāti, deltisti(kas zin sapratīs)un citi piesūcekņi. TĀTAD 600000 šobrīd ir absolūtais pilsoņu vairākums!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas